אופני כניסה כביש

תמר י ע

New member
אופני כניסה כביש

בוקר טוב לכולן. בהצלחה בטריאטלון. כרגע נראה לי דמיוני... אתמול הייתי במדידה אצל דוד רזניק , מאוד נחמד, בדק אותי מאוד יסודי ודי אישר לי שיש לי באמת שברי מאמץ מהריצה (עוד לא עשיתי מיפוי...בשבוע הבא). בכל אופן, לפי המלצתו האופניים שאני צריכה הם ממש על התפר בין מידות גברים לנשים, כלומר אם לא אמצא אופניים מותאמות לנשים ,WSD , אני יכולה לקנות את המידה הקטנה לגברים עם התאמות של כידון, אוכף וכו'... למישהי יש המלצות לחברות ? חנויות? מישהי יכולה להמליץ על מקום , עדיף בת"א - שיהיה קשוב ויהיה מוכן לעשות את ההתאמות.. והכל גם מתוך מחשבה שהתקציב מוגבל... אה ואתמול הייתי בפעם הראשונה בספיניג ומאוד נהניתי, עד אתמול התייחסתי בחשדנות לאימון הזה אבל אתמול הבנתי שזה ממש אימון לרוכבים . מקווה שלא בירברתי יותר מידי, אני תקועה מול המחשב וממתינה לטכנאי אז עיתותי בידי. יום טוב

שמחה בשבילך

טוב כולן כאן כבר יודעות כי חפרתי על זה לא מעט שגם אני מחפשת אופני כניסה - כביש, האמת שלא הייתי אצל רזניק למרות שהוא יושב קומה אחת מעליי אבל אני מודה שמבאס אותי ההוצאה הנוספת הזו. אני יכולה להמליץ להתחיל באזור החשמונאים, יש שם המון חנויות, קודם כל בשביל לראות ולהבין, גם בנתניה, באזור התעשייה פולג יש כמה חנויות חלקן הן אותן חנויות שיש בחשמונאים וחלקן אחרות. קחי בחשבון שכרגע יש הרבה חוסרים במלאי שיגיעו לחנויות רק עוד כמה שבועות. ממה שאני בדקתי כל החנויות אמרו שיעשו לי מדידות והתאמות אז זה לא אמור להיות סיפור, לגבי הטריאתלון- לא בטוח שכל כך דמיוני, טריאתלון נשים הוא מדהים ומתאים גם למתחילות, אני ואמא שלי ההוכחה לזה, לא סתם ההסיסמא "כל אחת מנצחת" לגבי ספינינג, קחי בחשבון שזה מאוד תלוי במדריך, מדריכים שגם רוכבים בחוץ מעבירים שיעור בהתאם, אבל יש גם מדריכים שעושים מסיבה, או עושים דברים שלא כל כך נכונים לרכיבה בחוץ אבל אין ספק שזה אימון כייפי שגם שורפים בו המון קלוריות שיהיה לך המון בהצלחה!

אפשר לעשות ספינינג מקצועי שהוא גם מסיבה

אם המדריך הוא מדריך של ספינינג ולא של אחד החיקויים שבהם יש את הדברים היותר מזיקים. אם המדריך הוא רוכב כביש שרוכב גם בשטח וגם חובב מוזיקה נלהב. במיוחד עם יש לו הכשרה של כוכב חמישי לפי שיטת ספינינג. סתם דוגמא

ברור, מוסיקה זה חלק חשוב

הכוונה שלי במסיבה היא כשהמדריך לא עולה על האופניים בכלל כי הוא עסוק בלתקלט או שאם הוא כבר עולה עליהם אז רוקד בפרעות המוסיקה היא חשובה מאוד בשיעור ובד"כ אני בוחרת את המדריך בגלל המוסיקה שהוא שם,עם מוסיקה טובה אני שוכחת מהרגליים, הזיעה וכו'...

תמר י ע

New member
תודה למעודדות

תודה. תודה. בקשר לספינינג - המדריך ברק, הוא רוכב ממש מקצוען וזה הצחיק אותי שכל הזמן הוא אמר שמטרת האימון זה לעשות אותנו "מטפסים מעולים" , והכל במבטא צרפתי קצת שגם לי להרגיש שם אני אתאמן אצלו טוב, אני אעשה את העליות של הטור דה פראנס טו את הטראנס אלפ...היתה מוזיקה אבל זה הרגיש אימון אימון. מקווה לדווח בקרוב מה העליתי בחכתי מבחינת קניית האופניים.

מצטרפת להמלצות של כבשה

אני לא קניתי אופני נשים אלא אופניים שמתאימים לי מבחינת גודל השלדה. בתל אביב לא הצלחתי למצוא חנויות שהראו לי יחס רציני. אני משוכנעת שיש אבל לא הצלחתי למצוא אותן. המליצו לי על אופני גיוס בראשון. דיברתי עם האיש והוא נשמע לי הרבה יותר רציני מאחרים אבל לא הגעתי לבדוק את זה. בהצלחה.

avivar

New member
יחס רציני =

יש בחשמונאים!!!יש בתל אביב!! יש בנתניה ויש בכלל, גם אצל אלה וגם אצל אלה...(לא נכנסת לשמות). מה שכן, צודקת שלא לכולם יש סבלנות ואורך רוח "לבלבולים" של רוכבת מתחילה ובמיוחד (דגש על במיוחד) שהיא בעצמה לא יודעת מה היא רוצה מעצמה ומאחרים............ עשו לעצמכן טובה - שעורי בית לפני שמכתתים רגליים! תריצו סינון, יש כאן המון חומר כתוב על אופניים למתחילות. סליחה על הביקורת, משתדלת שתהייה בונה, אבל - לא כל מי שרוכבת יומיים על אופניים וקראה קצת בגוגל יכולה להמליץ או לפסול מוצרים שטובי המהנדסים שוקדים עליהם שנים... מור,דגנית,אולי יכולות לארח אושיות רכיבה...לצורך הבהרת הנושא בצורה עיניינית וממצה?? הבהרה=אין כוונה לפגוע באף אחת באופן אישי.

אבל לא אמרתי שאין, אמרתי שלא מצאתי בעצמי

כתבתי שאני לא מצאתי. למי שהתקשרתי, קיבלתי תשובות שלא אהבתי או שאמרו שיחזרו אלי ולא חזרו. זו הסיבה שאני לא יכולה להמליץ באופן אישי על חנויות בתל אביב. משוכנעת שאחרות יכולות.

למעלה