אופני כביש

tamir38t

New member
אופני כביש

המלצה לקניית אופניים חדשים לצורך תחרויות טריאתלון לא מעוניין להשקיע הרבה אבל מעדיף חדש אולי מישהו ייכול להמליץ מה יש איפה וכמה עולה וגם אם יש מבצע הוזלה כמו שנת דגם שחלפה ושם החנות אודה מאוד

Lance_Armstrong

New member
Cannondale Israel

טובים באופני טריאתלון עד כמה שאני יודע... גם מוכרים יד שניה במחירים מצחיקים והם כוללים כבר את כל הציוד! (אירובר וזהו
). רוצה את הטלפון, רחוב וכו´?

tamir38t

New member
כן אם תוכל

אולי תתן לי את שלך אתה נראה אנציקלופדייה של ידע אשמח להתייעץ איתך

Lance_Armstrong

New member
אנציקלופדיה , הא? ../images/Emo13.gif

הלוואי... הידע הזה במקומות וחנויות זה עקב חיפושים בשביל האופניים המושלמות... ראיתי מחירים ראיתי מקומות ראיתי אביזרים ראיתי איכות. ראיתי את קנונדייל שהוציאו המון דגמים בשביל טריאתלון בגלל זה קיבלת את ההמלצה עליהם ולא על חנות אחרת (בדר"כ כל-נוע
תראו כמה פרסום אני עושה להם. איזה לקוח נחמד אני. את האופניים שלי קניתי אצלם. 4,500 יצא עם כל הציוד) טוב אז קנונדייל... דר"א שים לב להמון מתחרי טריאתלון יש קנונדייל וזה רק מראה לך שזה מתאים. יש להם אי מייל ובתקופה שדיברתי איתם באי מיילים הם ענו מהר מאוד שזה פלוס רציני [email protected]. החשמונאים 107 ת"א 67133 טל. 5629004-03 פקס 5629011-03 אני ממליץ לך לעשות סקר שוק. לך תראה חנויות, תשווה דגמים, מחירים וכו´... יש לך בסביבה של החנות הזאת את: רוזן ומינץ, סלולם (ממש ליד קנונדייל ישראל) ומצמן. יש לך ברמת השרון את כל-נוע אבל לא נראה לי תמצא שם משהו לטריאתלון למרות שאין הבדל גדול כ"כ בין השניים... כל-נוע ברמת השרון או ברעננה פתוחים כל יום למעט יום שלישי שהם סוגרים מוקדם. בהצלחה, איתי רוזנבלום.

tamir38t

New member
המשך לדיון

תודה על ההסבר הוצעו לי טרק 1000 ב2700 שקל לא יודע בעבר לא אהבתי טרק מה דעתך?

Lance_Armstrong

New member
אני לא אהבתי את טרק 1000

אל תיקח את סדרת ה1000 של טרק... אני ממש לא מרוצה ממנה. אני רוכב על 1200 ובהתחלה היה לי סבבה אבל תוך כמה חודשים אתה רואה שאלו לא אופניים טובות... לך על קנונדייל. כל דגם תותח אצלהם... (אני חושב) עדיף להשקיע 1000 שקל יותר והזמן שהן יחזיקו רב יותר האיכות טובה יותר יפות יותר קלות יותר... קאפיש?

תדבר עם ארז לוין

הוא מוכר אופני פינרלו וכל מה שקשור 052493109 אני קניתי את כל הציוד שלי אצלו והמחירים מעולים

Lance_Armstrong

New member
פינארלו זה 5000 פלוס! הוא ביקש

מחירים יותר בריצפה... אם פינארלו היו זולים אני מזמן הייתי קונה!

cobra_1

New member
עידו שים לב

אתה קבלת מחיר מיוחד לפינארלו אנגילרו שלך בגלל הקבוצה/המועדון שלך!, המחיר האמיתי הוא 4,850 ש"ח בדומה למה שאיתי כתב כאן.

Lance_Armstrong

New member
4850?! איפה כמה מתי?!

יש תמונה של הדגם?! 4850 אני מוכן!!! אני אפילו אתחלק עם ההורים שלי בכסף! אני אתן את ה50
חחח... לא, ברצינות! 4850 כזה דבר אבא שלי מסכים!!! כמובן שאני יאלץ לוותר על אופניי השטח שרציתי לקנות שהן עולות 2000 שקל אבל אני מעדיף כביש!!!

cobra_1

New member
איתי COOL DOWN

איזה אתר??? צלצל ליבואן- ארז אופנים מא´ עד ת´ 493109-052

Lance_Armstrong

New member
האתר שבן-עמי בטובו מצא לי ../images/Emo13.gif

http://www.pinarello.com אם אני אכן אקנה אז באפריל אני אקנה. עם איזה ציוד זה כבר בא? כאילו נגיד אני קונה את האופניים מה אני מקבל חוץ מהשילדה, גלגלים, כסא, כידון, מזלג והילוכים?

cobra_1

New member
ההמלצה נשארת

איתי, צלצל ליבואן[ארז] ותשאל אותו למה אתה ער? בבקר או שתרדם בכתה או על הכידון...

עזוב אותך מהאתר!!

תיצור קשר עם ארז לוין והוא יסדר לך מחיר טוב באמת ארז סידר לי הנחה בגלל הקבוצה... תדבר עם ארז והוא יגיד לך מחירים ואם אתה רוצה תקנה ממנו עוד ציוד... 052493109 פלאפון 036128655 פקס

Lance_Armstrong

New member
אני אשמח לשמוע חוות דעת על הדגם

אם אנשים מרוצים ממנו וכו´... ואשמח גם לדעת מה ההבדל בין האופניי פינארלו שדוברו כאן לבין האופניים שלי. האופניים שלי בנויות כך: - גלגלים של ואלטה (משהו כזה... חברה איטקלית). - מערכת הילוכים Tiagra Shimano. - כידון וסטאם של ICON. - שלדה של TREK כמובן. (TREK 1200 ראו תמונה מצורפת. - פדלים spd של Shimaon. - משקל 11-12 קילו!
- אלומיניום. מה הדברים שיש בפינארלו?, מה המשקל?, מה החומר? וכו´... אני לא רוצה לשמוע את זה מארז, אני רוצה לשמוע את זה ממישהו עם ניסון. אגב, כיצד אני יכול לעשות רכיבת מבחן על האופניים? הרי נאמר כאן שקודם משלמים ורק אז מקבלים את האופניים...
ואיך עניין התשלום עובד? אפשר בצ´קים (תשלומים מחולקים), ויזה או שהוא מקבל רק מזומן? האם אפשר לבחור איזה צבע שיש מהמבחר? אז אנא מכם, שמישהו יענה לי על כל השאלות, חשוב לי מאוד... נמאס לי מהטרק הדפוקות שלי
. עוד שאלה חשובה! מה הרמה של הפינארלו האלו (angliru) מתחילים, תחרותי או בטעות מקצועי?
יש אופניים במידה שלי? 53 ס"מ (כרגע יש לי 54 ס"מ אבל אני חושב שזה קצת גדול...) בתודה מראש, איתי רוזנבלום נ.ב אפשר לכתוב לי תשובות גם לאי מייל מי שרוצה...

קתראו את זה- עשיתי טעות עוד פעם ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

קודם כל אני יתקן את הטעות כתיב שלי מ3500 ל5500 כולל ציוד... עקב הטעויות הרבות שהיו לי עד עכשיו וזה שאני לא עזרתי יותר מדי לאנשים אני מחליט לפרוש לעת עתה מהפורום, אני ימשיך להיות פה רק אני יפסיק לכתוב
;-
(
;-
(
;-
(
;-
(

דבר

New member
טעות כתיב

כתיבתך, הניסוח והכתוב מלווה בטעויות כתיב רבות ולא רק המחיר.

למעלה