אופני כביש

qwe1239

New member
אופני כביש

מחפשת אופני כביש ברמת מחיר של עד 5,500 ש"ח, רצוי אופניים לא קשיחות מדי עקב גב רגיש על מה תמליצו..

anatby1

New member
קניתי אופניים ביום שישי!

אחרי תקופה ארוכה של חיפושים, ואימונים מייאשים על אופני עיר/שטח כבדות ומסורבלות שקיבלתי בהשאלה, אני סוף סוף יכולה להתחיל להתאמן בגאווה לטריאתלון אילת. עשיתי המון חיפושים והבעיה העיקרית היתה המידה ואז התקציב. במידות הקטנות 48 קשה למצוא אופניים באופן כללי, גם ביד 2 וגם בחנויות. הייתי הולכת לעופר וורד (עופר וקס) בקאנטרי רמת השרון או לטיים טריאל ומבררת מה יש שם. בנוסף הייתי בודקת ביד 2. יש לך מושג מה המידה שלך? נראה לי שלפי התקציב שלך תוכלי למצוא משהו נחמד. אני קניתי אצל עופר וקס specialized dolce אופני כביש בגאומטריה נשית, יפות שבא לבכות!

מור שלז

New member
תתחדשי! איזה יופי! מה עם תמונה???

יאללה, תוציאי לנו קצת את העיניים... אי אפשר להשליך פצצה של "יפות שבא לבכות" ואז לברוח

anatby1

New member
רכיבה ראשונה

היום חנכתי את האופניים ברכיבה ראשונה אמיתית, לא מגרש חניה ולא סיבוב ברחוב אלא גבעת המופעים הידועה לשימצה. למרות הפחד והחששות מצאתי את עצמי מגבירה קצב, לא מאיטה בכל הסיבובים, משחקת עם ההילוכים, ולומדת להכיר את האופניים וגם הן אותי. היה כיף אחר, מהיר יותר, קל יותר, קצת מפחיד יותר ובעיקר מתגמל יותר. אני מניחה שתוך כמה רכיבות אני אתפוס ביטחון וארגיש בנוח לדווש בקצב, בנתיים אני בעיקר מתרגלת. עכשיו כשאני מדוגמת עם כל הציוד אני באמת מרגישה טריאתלטית :) עידכונים בהמשך.

מור שלז

New member
נשמע נהדר - עכשיו אפשר לומר תתחדשי

אין כמו גבעת המופעים בשביל האימונים הראשונים האלו, ובשביל לתפוס בטחון. ונשמע שהתמודדת עם זה היטב (לא האטת בסיבובים? גם לא ב-S? ותוך אימון אחד? מלכה!
) יש מצב שאת מגיעה לגבעה גם בשישי בבוקר? יש סיכוי שאני אראה אותך?

MayaShuShu

New member
../images/Emo45.gifמהמם!!

כ"כ נהינת מציוד חדש לאופניים! קניתי קסדה חדשה וקיבלתי אותה מחו"ל השבוע... לא הפסקתי ללטף אותו...!! <המשפחה חדשה שאני משוגעת...
>

hartzitzit

New member
ת ת ח ד ש י !!! מברוק

סוף סוף הם הגיעו! אני מאוד שמחה בשבילך!!! נירית

מור שלז

New member
אופני כביש זה מאוד אישי

אין ברירה אלא לעשות עבודת שטח: ללכת לחנויות, לברר, לראות, לנסות ולמצוא את הזוג שמתאים לך. מצרפת לך קישור לכתבה שערכתי לא מזמן, לכל אותן נשים שעומדות בפני רכישת אופני כביש: http://www.shvoong.co.il/he-IL/132/3677/ בהצלחה!

PRIHADAR

New member
תבדקי גם אצל

ארז ליון. את שלי קניתי אצלו לפני כמה חודשים, אחרי שכיתתי רגלי בחיפוש אחר המידה המתאימה, ורק אצלו מצאתי. בהצלחה

למעלה