אופניי ספינינג

ennicka

New member
יש תחזוק ויש נוחות

מבחינת תחזוקה אין ויכוח, בועז לוקח. מבחינת נוחות - זה כבר משתנה מאחד לאחד ואין אמת אחת. באופן אישי אני לא אוהבת את האופנים עם כיוון עם חורים ומעדיפה את אלה עם כיוונון רציף. ההערה של תמי לגבי השחיקה שלהם נשמעת הגיונית מאוד אבל אני עוד לא נתקלתי בבעיה למזלי, כנראה כי עד עכשיו התאמנתי במקום בו תחזקו את האופניים טוב (ספינבייק, נס ציונה). מעדיפה אופניים עם כיוון קדימה אחורה גם בכידון (מה שאין באף אופניים כמעט, ואני שונאת את זה...) ומאוד סובלת מהעובדה שאי אפשר להרים את הכידון אצל בועז יותר מחור אחד. פשוט לא נוח לי. נושא הכריות - נחמד אבל יכולה בלי. בקיצור, מה שאני אומרת זה בדיוק מה שכתוב בכותרת- תחזוקה זה דבר אחד. מבנה זה דבר אחר. נוחות האופניים היא דבר אינדיבידואלי. אם הייתי צריכה לבחור בין תחזוקה למבנה? וואלה שאלה קשה! עד עכשיו היה לי את שניהם בספינבייק (לא יודעת מה שם האופניים שם אבל הרגילו אותי לטוב..) עכשיו כשעברתי להולמס....תן לי עוד כמה זמן ואענה

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

לגבי תזוזת הכידון קדימה ואחורה שונאת זו לא מילה חסר לי נורא וזה הדבר היחיד שגורם לי להתגעגע לגרוטאות של השייפ מה עדיף? ברור שעדיף שניהם. כי מה עוזר לי שהרגליים נעות בצורה חלקה ואני יוצאת עם כאבים בחגורת הכתפיים ובגב אולחילופין עם סימנים כחולים בברך כי קירבתי את הכסא כדי שהכידון יהיה קרוב מספיק? ולעומת זאת מה יעזור לי שפלג הגוף העליון יצא נינוח ואצא עם דלקת/כאבים ברגל בגלל פדל שנתקע בכל סיבוב?... זו נבלה וזו טריפה... רוצה אופניים נוחות שמתוחזקות ברמה סבירה. לא שווה לי מרצדס ששכחו לבדוק לה שמן ולמלא בה דלק ולא רוצה סוסיתא שנכנסת למוסך כל שבועיים אבל אין בה מזגן...

חליליהו.. בגבעתיים...

יש את אותן האופנים ואיש תחזוקה פדאנט! והאופניעים בגבעתיים עובדות קשה בדיוק כמו בהרצליה והן בסדר.. אגב לא ציינתי שהSPINNER NXT טובות בעיני, רק שהן יציבות.(בנינו... אפאחד לא שומע.. יקרות, פלצניות,ובעלות שחיקנ מטורפת שנראה לי שבהולמס כבר הבינו שיש בעייה)

למעלה