אופניים לאבא...

eni9ma12

New member
אופניים לאבא...

אבא שלי גם רוצה אופניים ! הבעיה היא שהוא רוצה אופניים טובות וזולות ! ויש לו בעיות גב אז הוא צריך שיכוח מלא או ז"ק ומשכך במוט... ביינתים אנחנו מחכים להיזדמנויות כבר קרוב לחודשיים... אז אני חשבתי על המרידה פיירבול, או פייר בול פרו, מה אתם אומרים ? ומה ההבדל במחירים ?

eni9ma12

New member
לא יודע מה קרה../images/Emo5.gif ../images/Emo12.gif הנכונים כאן !

eni9ma12

New member
אזנשים... זה די חשוב אז אם אפשר..

מישהו שיש לו ניסיון אם הפיירבול האם שווה להשקיע ?

leo07

New member
שני הזוגות מכוערים בטרוף....

והם גם לא נראים טובים בשמיים....

eni9ma12

New member
המלצה ודעה עיניינית תעזור...

זה די מעצבן
שאני מישתדל לענות לפי שאני יכול ואולי לעזור אבל לא עונים להודעות שלי......

רמי לשם

New member
חן, לא שווה להתעצבן

אלו לא בדיוק האופניים הכי מומלצים ובטח לא הכי נפוצים במקומותינו. שילדה בתצורה לא מתקדמת (URT), רכיבים ברמה נמוכה, מזלג עלום שם ומשקל גבוה הם לא בדיוק מקדם הנאה גדול. חיבים לשקול את המחיר, ומכיוון שהוא עלום ולא ציינת תקציב קשה לתת לך חלופות טובות יותר. באופן כללי נראה לי שכדאי ללכת לכיוון של ז"ק ומוט כיסא משוכך שהוא תוספת יחסית קטנה במחיר ובמשקל ונותן נוחות נסיעה טובה מאוד. ז"ק גם יאפשר לכם למצוא אופניים סבירים בעלות נמוכה במיוחד יד שניה.

דניאלמ

New member
לפעמים אנחנו צריכים לשים להם../images/Emo95.gif

גבולות ולא כל מה שהאבות שלנו רוצים הם חייבים לקבל אחרת הם יצאו בכיינים מפונקים.. ואז למי הם יבואו בטענות אם לא אלינו בגיל מתקדם כשהם יצאו לעולם הגדול והאכזר ולא יקבלו את כל מה שהם רוצים...

eni9ma12

New member
זאת תשובה עניינית! תודה ../images/Emo45.gif

התקציב אני חושב בסביבות ה1500... ויש לו בעיות בגב אז צריך שיכוח- מוט כיסא\בולם אחורי

GAINTשי

New member
לפי דעתי.....

אם יש לו בעיות גב אז לא כדי לקחת סיכונים מיותרים,קנו ש"מ. וניראה לי שבסוף הגב של אבא שלך יודה לך
. כמובן שאני לא אורטופד או משהו כזה.....

דניאלמ

New member
באמת סליחה לא שמתי לב להודעה../images/Emo39.gif

ה-2 שלך שהתעצבנת קצת ואם הייתי רואה אותה לא הייתי כותב תגובה מטופשת כזאת שתרגיז אותך עוד יותר... מקווה שתסלח.... דניאל.

למעלה