אופניים חדשות, עזרה

matanoosh

New member
אופניים חדשות, עזרה

שלום חבר´ה, קפצתי לפה מפורום הבית - אודיו וקולנוע ביתי. הגעתי מאתר שוונג, ושאלה לי אליכם. אני חובב רכיבת אופניים מתחיל וברשותי אופני הרים HARO ICS 1.0, דגם פשוט ביותר שעלה בשנת 2001 כ- 1600 ש"ח. נדבקתי לאחרונה בחיידק האופניים שוב, לאחר שזנחתי אותם כמה חודשים תמימים, ונוכחתי לגלות שאכן - צריך להחליפם לדגם טוב יותר. אני גר בחיפה ולכן אני מכיר שתי אופציות טובות יחידות- רוזן אנד מינץ או בית אורן. בבית אורן נדלקתי קשות על NRS 3 של GIANT במחיר 4200 ש"ח.. השלדה והבולם האחורי נפלאים בהחלט. אך מה? לדאבוני, בדגם המגיע ארצה ישנן מערכות הילוכים ומעצורים פשוטים ביותר (ALIVIO) ובולם קדמי גם כן בסיסי (RST OMEGA). זה נורא מבאס לדעת שאתה עושה פשרה כה כואבת לטובת שלדה ובולם אחורי. דרישותיי הן מתלה כפול, אך קשיח - לא כזה שקופץ כמו כסא של נהג אוטובוס. - כמה שיותר דומה ל- NRS 3. אני רוצה אופני XC טובות, עם מערכות הגונות שיתנו לי שקט בתור מתחיל (בעל טכניקה וכושר ירודים למדי בשלב זה:)). בדקתי גם את MARIN ברוזן אנד מינץ ויכול להיות שאקח אותם כאלטרנטיבה. מישהו מכיר דברים מעניינים נוספים? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. ותקפצו לביקור בפורום שלנו. שם אולי אוכל לעזור גם לכם :). תודה רבה מראש. מתן

TM

New member
נסה Specialized .....

יש את כל דגמי ה-FSR שלהם בעלי שלדות מעולות !!! אני רוכב על הרוקהופר FSR 2002 חדשים. המערכות LX מלבד מעבירי DEORE. בולם אחורי מצויין של ספשלייזד - קפיץ על שמן בולם קדמי MANITOU SIX 80mm מחיר בחנות 4700 +- יש גם דגמים יקרים יותר מסדרת הסטאמפג´אמפר. כנס לאתר שלהם ותראה דוגמאות: http://www.matzman-merutz.co.il

למעלה