אופנוע VS מכונית

אופנוע VS מכונית

שלום לכולם, רציתי לדעת מה אחוז התאונות באופנועים לעומת מכוניות? לכולם ידוע שאפנוע הוא יותר מסוכן ובלי הגנה ובלה בלה בלה... אבל רציתי לשאול את דעתכם ומה אתם חושבים אם יש לנו 100 מכוניות ו100 אופנועים, איפה אחוז התאונות יהיה גבוהה יותר? אצל האופנועים או המכוניות? לדעתי אחוז התאונות הוא ברובו אצל המכוניות מכוון שאין להם יכולת תימרון כמו של לאופנוע, שדה הראיה מצומצם והם יותר גדולים ומגושמים. האם מישהו יודע מה אחוז התאונות אצל המכוניות ואצל האופנועים? ומה דעתכם?

C O L T

New member
מהן תאונות בשבילך?

האם שריטה בפח זה נחשב לתאונה? האם נזק לרכב מרוורסים בחניה? כי ברור שהרכבים עושים המון דברים כאלה, פלוס מכות קלות מכל הסוגים, פלוס תאונות נזק בלבד בשפע. אופנוע נמנע מכל אלה, אבל אם וכאשר מגיעה התאונה, לא פעם הרוכב נפצע, כי הוא חשוף, כל מיגונו הפאסיבי זה מה שהוא לובש. מכוניות גם יוצרות בטחון מופרז אצל הנהגים, הם מרגישים ממוגנים מאחורי הפח, כאשר רוכבי דו"ג מרגישים חשופים ופגיעים. לכן, לעניות דעתי, אופנועים עושים הרבה פחות תאונות ממכוניות, חבל שבמעט התאונות הנותר האופנוענים נפצעים הרבה יותר.

צודק, הכל יחסי

ואכן יש מיליון סוגי תאונות אני מתעניין בקטלניות שבינהם, לא חובה שהנהג ימות, אבל תאונות מספיק חמורות שהנהג ניפגע (אם זה באופנוע ואם זה במכונית) טוב אני אחפש את התשובה באתרים שcreth11 הביא נראה אם זה יניב תוצאות

creth11

New member
שים לב חיפוש קטן יניב תשובות מוסמכות

אתר אור ירוק מכיל סטיסטיקות ומחקרים בישראל ובאירופה בנושא, תטריח עצמך לשם אתר מישטרת ישראל מכיל דוח סטיסטי הכולל השוואות אלה לשנת 2006 2007 תטריח עצמך לשם אולי הנתונים לא באמת מעניינים אותך ??? לכן לא נתתי קישורים, מעניין תיטרח, לא מעניין תיפרח. יאללה ביי

מעניין מעניין

ואכן לא ידעתי למה התוקפנות? מה כבר עשיתי? תודה רבה על המידע אני "אטריח" את עצמי לשם. פףףף...מה יש לאנשים? זה כואב לקרא? זה כואב ללחוץ עוד קליק קטן על הכותרת ולמזער את ההודעה? זה כואב להיתעלם? אני בטוח שיותר קשה ללחוץ על ה"הוספת תגובה מהירה" ולכתוב מה שכתבת... ובאמת תודה על המידע....

טוב, חיפשתי

בשני האתרים ולא ראיתי מחקר שמצביע על תאונות באופנועים נגד מכוניות אני אשמח ללינק בבקשה

creth11

New member
שים לב זה בדיוק באתרים שהופנת אליהם

אתר אור ירוק אתר המישטרה יש עוד בגופים חוץ ממשלתיים גם אירופים, חפש כרצונך GOOGLE חינם

ItsikH

Member
חפש באתר הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ובכל מקרה ניסוח השאלה לקוי. תראה שם מונחים מדויקים יותר. קישור בשלוף

iec

New member
לדעתי-אם תיקח עיר ותשים שם רק אופנועים

למשך חודש..ואח"כ תחליף אותם שיהיו שם רק מכוניות.... לדעתי מספר התאונות בתקופת האופנועים תהיה קטנה יותר מאחר וכולם יהיו על אופנועים יפחדו על עצמם כי הם יודעים כמה הם וחבריהם פגיעים...עומס הכבישים יהיו נמוך מאוד...שלא לדבר על הכיף... בפחית לנהג יש בטחון עצמי גבוה מאחר והוא מרגיש מוגן בתוכה ולכן מרשה לעצמו להשתולל.... זו דעתי..וזה חלומי.....

למעלה