אופנוע עד 500

COOL NIGA

New member
אופנוע עד 500

יש לי די טי 50 , אני עוד חודשיים בן 18 , ואני רוצה לקנות אופנוע 500 סמ"ק , איזה אופנוע עד נפח 500 שווה לקנות ככה ב20 אלף שקל? שיהיה מהיר וטוב , שולא יעשה הרבה בעיות.. שיהיה אופנוע כביש , מעדיף נמעס כבר מהשטח.. ותכלס שלא יעשה הרבה בעיות ויהיה מהיר ושיהיה לו כוח. אני בכיוון של gpz ? או בנדיט 400 מעדיף ניראה לי אבל gpz איזה אופנוע אתם חושבים כדאי לי להביא?

asparagos

New member
בדיוק לא שני אלה...

חסר היה שתתלבט גם בין RGV 250.... GS/ER/CB יהיו קניה יותר הגיונית תעשה חיפוש בפורום, אתה ממש (אבל כל כך ממש) לא הראשון ששואל את זה, יש טונות של חומר על זה בארכיון, יש טונות מאמרים על זה בקישורים בראש הדף.

Hell ad

New member
מה רע בג'יפיזד?

החסרון היחיד הוא שצריך להתפשר על שנתון ישן יותר. לדעתי שלושתם ממש מכוערים... גם הג'יפיזד לא יפיוף, אבל הוא עדיף.

ransnow

New member
לך על CB. חזק, יחסית קל יותר למצוא

שמורים משנת 95, פחות נפוץ אך רואה הכי פחות מוסך. לא מאמין? תשאל את הרופאים בעצמם. כנס למוסכים ושאל אותם איזה 500 מגיע הכי פחות (אפילו ביחיס לכמות הכלים הנמוכה הקיימת).

../images/Emo5.gif לא נראה לי

שאם הוא יבוא למוסך אז המוסכניק יתחיל לעשות לו בדיקות באחוזים ובכמויות כמה אופנועים יש וכמה באים.. תעשה חיפוש ER או GS תקבל יותר תשובות ממה שרצית.. התשובה האמיתי לפי דעתי לך תנסה את שניהם ותראה מה מתאים לך.. חוץ מזה אתה עוד לא בגיל 18 אז אין לך רישיון עדיין... וזה קצת מוקדם מידי.. ניר.

COOL NIGA

New member
כן

כן וואלה הם עושים בעיות אבל אני מחפש גם משהו חזק וואלה ג'י אס? זה לא אופנוע עגלה יחסית לג'י פי זד?

זה לא היה אמור להיות לבן??

בחולון זה כן לא שחור לבן

COOL NIGA

New member
כן לא שחור לבן

חחח רציני אבל הוא לא דיי עגלה ? הוא גם על קירור אוויר לא? האיר אר לא יותר חזק?

M O R M

New member
אם נמאס לך מהשטח בגיל הזה...

הייתי אומר שאולי כדאי שתחשוב על סופרמוטו. בכל אופן בנדיט 400 זו צרה צרורה והעלות של התיקונים גבוהה. יש מעט מאוד כאילו שמורים וממש קשה למצא. ל- GPZ יש מראה יותר ספורטיבי מ- GS או ER אולם בפועל ביצועיו הספורטיביים נופלים מה- GS ל- GPZ יש פלסטיקה מיותרת לאופנוע ראשון של 500 כסע"מק נפל לי מהיד. תחשוב חזק תחשוב GS

Agent5

New member
אבל הוא מחפש-

מנוע חזק ואופנוע אמין.. בשני הקטגוריות האלה האופנוע הזה אוכל בנדיט. לגבי ביצועים (ואני מניח שאתה מתכוון כח פניות)- זה יותר תלוי ברוכב, לדעתי, כן?
-דוד

Agent5

New member
בין שניהם- הייתי הולך על GPZ

אופנוע עם מנוע חזק, בין המהירים ביותר אם לא הכי מהיר, לדעתי גם הכי יפה (דעתי) ובין הנוחים יותר מבחינת תנוחת נסיעה. הנסיון שלי איתו היה חיובי מאוד למרות שלא נסעתי על בנדיט 400. -דוד

idandi

New member
בנדיט בלי פגיעה וריתוכים בשלדה

לא תמצא אני גם חשבתי לכוון של הבנדיט אבל עזבתי את זה מכמה סיבות: מרובע צילינדרים טיפולים יהיו יותר יקרים זה לא כמו השתי צילינדרים של ה GPZ. הוא ישחט לך את הכיס ואת הנשמה. הוא סטריט פייטר יפה והוא חזק ביותר לפי דעתי לך על ER או GPZ שניהם חולקים את אותו מנוע. אם אתה רוצה משו קצת יותר חלש לך על ה-GS. ובכלל ישלך עוד חודשיים זה הרבה זמן..... קח תזמן אל תמהר. ומיגונים חובה אל תהיה כמו כל הטיפשים שנוסעים כמו מטורפים עם מכנס קצר גופייה וכפכפים!

bikerider

New member
מצטרף להמלצה על GS

אופנוע אמין זול לטיפול מאוד לא נופל מה- GPZ לדעתי ברכיבה מיומנת לא תצטער במיוחד עם חס וחלילה תחליק

למעלה