אופנוע סלחן

רמי בר1

New member
הבוחנים אינם טועים. אבל ספר את זה

לרוכבי DRZ מפורקים.הם יהנו לשמוע,כי על כלי אחר מי יודע מה היה קורה...... אני מקוה שאף אחד לא יעלה על אופנוע ויעשה שטויות ,אחרי שקרא מאמר של בוחן אופנועים ובו נכתב בפירוש שהאופנוע סלחן. אני מחזיק בדעתי,ואינני חושב שזו בורות. אתה רשאי לחשוב אחרת.

מיצו

New member
רמי, יש אופנועים שעליהם אתה יכול לעשות

טעות אחת, וזו הטעות האחרונה שתעשה בחייך. יש אופנועים אחרים שעליהן אותה טעות בדיוק תביא מקסימום לקצת חרדות, ולא יותר. אנחנו לא מדברים על טעויות של מוות בטוח, אנחנו לא מדברים על שטויות שמביאות למוות בכל מקרה. ברור שאם תלך עם הראש בקיר לא משנה על מה תרכב, אתה תמצא את עצמך במצב ביש. אבל אנחנו מדברים על מצב שבו אתה עושה טעות X, ואותה טעות על אופנוע אחר, מביאה לתוצאות "סלחניות" יותר. זה הכל.

nimiz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא הייתי מנסה להיכנס בדיוק לאותה

באותה מהירות ובאותו הקצב עם CBR 600 לעומת R6, או עם CBR 1000, לעומת R1. בכלל, ה R6 נתפס אצלי כאופנוע שרק מחכה לתת לך ביס בישבן. אבל מה אני מבין, פרסאוס ורמי בר לוקחים את אותה פניה עם כל אופנוע, על הקצה. אני ילדת יוסאנג מפרפרת.

MexMex

New member
תקצין, אולי הוא יבין

אם רק היה הסיכוי להושיב אותו על אופנוע GP בלי בקרת אחיזה, הוא היה יורד לשורש ההבנה של אופנוע לא סלחן, אחרי כמובן שלא היה מצליח לסיים הקפה אחת על הגלגלים.

רמי בר1

New member
לא צריך להקצין עד שם.אנחנו מדברים על אופנועים

שנחשבים לסלחנים,ורוכשים אותם לנסיעה יום יומית על כביש ציבורי.

MexMex

New member
אלואים...../images/Emo178.gif

את הדוגמה עם אופנועי הGP הבנת? יופי. בשביל זה הקצנתי. אותו הדבר יש באופנועים לשימוש יום יומי. יש סלחניים יותר ויש פחות. יש כאלו שיפצו בעצמם על טעות של הרוכב ויש כאלו שלא רק שלא יעזרו לרוכב אלא יסתובבו ויתנו לו סטירה. יש DRZ-SM סופר סלחן ויש הונדה CBR900RR. ושום דבר ממה שכתבתי למעלה לא עוזר מרוכב מטומטם לעשות שטויות ולהרוג את עצמו על כל אחד מהם. M.

רמי בר1

New member
לכל אופנוע יש את הביצועים להם תוכנן.מי שלוקח

אופנוע ספורט "סלחן"ובעקבות כתבת מבחן שקרא מנסה להוציא ממנו יותר ממה שהוא מסוגל לתת,איבד את "סלחנותו"של האופנוע. מה שאני טוען ,שמי שרוכב על אופנוע "סלחן" מרשה לעצמו יותר על הקצה ממי שרוכב על אופנוע "לא סלחן",ויתרון "הסלחנות מתבטל. אני אחרי החלקה אחת הפנמתי.יש לי את הקצב שלי,אני נהנה,והעיקר אצלי זה לחזור הבייתה שלם.אני לא בודק כלל כמה האופנוע שלי סלחן.

מיצו

New member
אבלזו לא הפואנטה, מה אתה עושה. זה מה

האופנוע עושה לך. עזוב את המגבלות שלך רמי. קח אופנוע X ותעשה עליו פעולה מסויימת. קח אופנוע Y ותעשה עליו בדיוק אותה פעולה. יש כאלה שיקחו את זה בכיף, ויש כאלה שיעיפו אותך לכל הרוחות, בדיוק על אותה פעולה, אותה מהירות, אותה פניה, אותה עצמת בלימה, אותה הורדת הילוך, אותה זווית הטייה. נו הבנת את הפואנטה אני מקווה.

Ren Hoek

New member
אופנוע סלחן

זה אחד שלא קורה לך כלום מה שלא תעשה איתו ( בעיה קצת להשכיב, אבל אתה תסלח לו, כן? )

Papillion

New member
באותו סוג של שאלה

הייתי רוצה להבין מה הכוונה ב"אופנוע עצבני". הרי לא מדובר בכח/הספק מנוע בלבד - לדוגמה ZX10 חזק במקצת מ-R1 שנחשב עצבני ממנו.

מיצו

New member
אופנוע עצבני הוא אופנוע שגורם לך

לעצבים, או לחלופין, לאובדן שעות חיים ושיערות לבנות על הקרקפת. כמדומני, באופנועי כביש שיש סיכוי שניתקל בהם פה בארץ, ה- R1000 של 2004 (כמדומני, לא רכבתי על כזה יותר מדי) הוא דוגמה כזו. אתה נותן גז קצת יותר מדי, ואתה מגלה שאתה במקום שלא התכוונת להיות בו בכלל. מה תעשה משם והלאה והאם תחזור הביתה על הרגליים או בניידת מד"א - זו כבר שאלה אחרת, והיא תלוייה לא מעט ביכולתו של הרוכב, מקצועיותו, ניסיונו, ולא מעט מזל. אני משוכנע שיש כאלה פה שיוסיפו עוד כמה דגמים לדוגמאות של אופנועים עצבניים.

NeeD 4 SpeeD

New member
zx10 בשנים 04-05 יותר עצבני מכל R1

בשנים האחרונות , R1 הפך לאופנוע כוסיות , שום דבר בו כבר לא עצבני. וכאשר מסתכלים על הספק ,צריך להסתכל על התמונה הכוללת .לדוגמא הג'יקסר בכל השנתונים מייצר הספק יותר גבוהה יחסית לשאר אופנועים בתחום הסלד הנמוך, מה שהופך אותו לחיית ווילי .

redrider

New member
עוד אופנוע ערבי ושיסלחו לי כולם

אבל הנינג'ות והג'יקסרים מקבלים אצלי אסוציאציה לערבים שרוכבים עליהם כל כך הרבה. אופנועי פוזה

למעלה