אופנוע לסניורים

דנילרו

New member
אופנוע לסניורים

שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לחזור לרכב לאחר כ 8 שנות הפסקה. בעבר היו לי GPZ500 ו DR600 את הGPZ אהבתי הרבה יותר. רציתי לקבל המלצות לאופנוע ספורט או טורינג בתקציב של עד 80 אש"ח התקציב כולל גם ביטוח חובה וציוד רכיבה איכותי כגון מעיל עור וקסדה איכותית. בינתיים הספקתי לרכב על פייזר 600 2004 של חבר ולא אהבתי מכיון שאופנוע משייט על סל"ד גבוהה ומרגיש מאומץ. חוץ מזה אני מחפש תנוחה יותר קידמית על הגלגל הקידמי ולא אופנוע דו"ש. מה האפשרויות שלי? עדיפות משמעותית לאופנוע חדש אבל קיימת גם תוכנית ב לכלי משומש בן מקסימום שנה שנתיים. תודה למגיבים

nimiz

New member
VFR-800 תפור עליך. תתחיל חפש עליו

כתבות.בהצלחה.

דנילרו

New member
תודה על התשובה, הייתי באתר של

הונדה.co.il, ו VFR זה 105 אלף שקלים. אלוהים שישמור
אני לא זוכר שאופנועים עלו כל כך הרבה כסף. אפילו ה 600 הוא 85 אלף שזה 10 אלפים יותר מהתקציב שלי. ד.א. מה הקאץ' ב VTR שנמכר, יחסית לאופנועי 1000 אחרים, במחיר נמוך יותר?

YelloVTR

New member
"קאץ'"?

שני צלינדרים יותר זול מארבע ובכלל מבחינה טכנולוגית V4 יותר יקר גם ריבוי הפלסטיקה תורמת לעליה יחסית במחיר. אופנוע שפוי וידידותי שאנשים בוגרים יכולים להעריך. מומלץ .....לא באוביקטיביות כמובן

8 שנים הפסקה זה המון זמן

ממליץ לך לעשות את הצעדים חזרה לעולם האופנועים לאט לאט... יש מספר אופציות, אולם לדעתי אתה צריך להיות יותר ספציפי לגבי הדרישות, כשהתקציב חלק מההחלטה אבל לא מהווה את הסיבה העיקרית. CBR600F4I של הונדה, יכול לענות לדרישות שלך, כמו גם ה- VFR שהמליצו לך כאן.

למעלה