אופנוע לנשים?

אופנוע לנשים? ../images/Emo12.gif

בעיתון בייקס האחרון יש כתבה פיצונת על אופנוע חדש המיועד לנשים (ועוד בצבע ורוד
) ציטוט: "מגזין הרשת של TIMES טוען שהונדה בונה ברגעים אלה ממש אופנוע שיהיה מיועד ספציפית לנשים. (ולא, זה לא אומר שיהיה לו גלגי עזר, סלים לקניות או מחשב דרך שמסביר איך מגיעים לספר, שובניסטים מטופשים שכמותכם...). האופנוע יהיה נוח במיוחד לרכיבה בעיקר בזכות מרכז כובד נמוך, מתגים נוחים לתפעול ורגליות/מושב וידיות כידון מתכוננות. כמו כן, יעוצב המושב של של האופנוע במיוחד עבור האגן הנשי. נו..." ונוAה שואלת, האם אנחנו באמת צריכות כזה אופנוע? המין הנשי עד כדי כך לא מוערך? מה בעיה לתפעל מתגים של אופנוע? ולעשות רגליות, ידיות, מושב וכידון מתכוננות? נו באמת, כל זה במיוחד עבור נשים? איזה תירוץ עלוב...

mendev

New member
בואי אני אסביר לך !!!

נשים היו מלקטות וגברים היו ציידים !!! לכן חושיהם של הגברים למדו והתחדדו לזהות תנועה לאבחן מהירות וכו' על מנת שיוכלו לתפוס את טרפם... הנשים לעומת זאת ניחונו בחוש אסתטי טוב לזהות את הפרות הבשלים או הירקות הטריים.. לכן הם לא היו צריכות חוש מהירות יחסית וכו' רואה למה צריך אופנוע מיוחד לנשים... אני לא אומר שנשים לא יודעות לנהוג או לרכב הן פשוט.... פחות טובות בזה...

כRובי

New member
הנה הידיעה שהופיעה

בפול גז בתחילת מרץ והיא מכילה קישור לידיעה עצמה בטיימס... לדעתי - אם הונדה מצאו "צורך" לעסוק בכך , כנראה שהסקרים הראו להם את דעת הקהל הנשי המבקשת אופנוע שכזה.. לדעתי זה דווקא מעולה עבורכן..עצם הרעיון שהאופנוע ייבנה כדי שיהיה יותר נוח לא נראית לי כדבר פסול.

אנבלrh

New member
well - of cours we do

don't be ridiculous נוAה יקירתי
תתכחשי ככל שתרצי, עדיין גברים יותר חזקים מנשים, וכמובן רוב הגברים נוהגים טוב יותר מנשים
, ואם הם משקיעים באופנוע אספשלי פור אס מה טוב!!! רק מה.....שלא יעלה יותר יקר, כי אם הם לקחו בחשבון שיש הבדלים בין נשים לגברים עד כדי כך שצריך לייצר לנו אופנוע במיוחד לנו, שיקחו גם בחשבון שהן לרוב גם מרוויחות פחות מגברים
ותחשבו על זה!!!

Le Duke

New member
אפליה מתקנת! ומה עם השקיק שלנו,

הגברים? האם לא הגיע הזמן לשים קץ לשנות התעללות באיברינו המוצנעים? שנים נמעכת החבילה בין הפטיש לסדן (תחליטו לבד מי זה מי). מה כבר ביקשתי? בסך הכל שקע קטן במושב בשביל שהעסק ישב טוב ולא ימעך. איפה חותמים על העצומה?

Ofirdt

New member
אתה צודק אחי

צריך למצוא פיתרון וכמה שיותר מהר. לפני שהם יחנקו לגמרי.

אם יעשו...

R6 מיוחד לנשים אני אקנה אותו... אבל רק אם הוא יהיה זול יותר!
לדעתי אין צורך באופנוע מיוחד. אבל יהיה מעניין לראות אופנוטע כזה ואת הביקוש לו...

למעלה