אופנוע כביש 2009 ZX10, CBR1000, R-1

mer860

New member
אופנוע כביש 2009 ZX10, CBR1000, R-1

שלום חברים, אני חיי בחו"ל ומתכוון להגיע לארץ לביקור בינואר הקרוב, אני יכול להכניס איתי איזה כלי רכב שאני רוצה, והשאלה שלי אליכם היא: האים יש מישהו שמעוניין לקנות ZX10 או R-1 או CBR1000 חדש 2009????? אים יש אחד כזה אז הוא מוזמן ליצור איתי קשר ונתאם את העיניין הכספי ואת כל שאר הנתונים לגבי העיניין. נ.ב אני יוכל להביא כלי אחד או שניים בלבד. וגם לשפר אותם אם תרצו. תודה מראש מ

YAYA15

New member
חשוב לציין...

שלא תוכל להעביר בעלות עם הגעתך לארץ אלא לאחר תקופת "צינון" של שנה אחת לפחות...

Dresdner

New member
תייר המגיעה לביקור עם רכב

צריך להשאיר פיקדון בגובה המיסים שיוחזר לו רק בעת הוצאת האופנוע מהארץ עם אתה מעוניין ליבא אותו לארץ אז כמובן שכל המיסים יכולו על האופנוע, אין יותר זכויות תושב חוזר בכל מה שקשור בכלי רכב ממונע, ההטבה היחידה היא שתוכל להביא רכב יותר ישן לעומת ישראלי שיכול להביא רכב בין שנה או שנתיים (כבר לא זוכר כלכך) העניין נבדק אל מול הרשיות וזה המצב יש עוד כמה מהפורום שחיים באשליות לגבי זכויות תושב חוזר ותמיד הדיון חוזר על עצמו אבל כמו שאמרתי העניין נבדק

Shredingerscat

New member
מעולם לא שילמתי דבר כזה

נכנסים, משלמים ביטוח יקר ונוסעים. יכול להיות שהפקידים בחיפה טיפה מסטולים ושכחו, אפילו הגיוני, חדווה הרי נמצאת בת"א.

Dresdner

New member
מופיע בקישור של YAYA למטה

אם אתה זוכר מועדון האופנועים הישראלי הביא את מועדון האופנועים היהודי מארצות הברית לרגל חגיגות השישים ולהם הם אירגנו פטור מיוחד מהפיקדון.

Dresdner

New member
מאתר המכס

תנאים ליבוא רכב/אופנוע לתקופת ביקור (1) תושב ישראל שנעדר מהארץ לפחות שנה אחת ובא לביקור, רשאי לייבא רכב מנועי לשימושו העצמי בתקופת הביקור, בתנאים אלה: עליו להציג רשיון נהיגה בר-תוקף בישראל. עליו להציג דרכון בר-תוקף המוכיח, כי שהה מחוץ לישראל שנה אחת או יותר. ג) עליו להפקיד ערבות בנקאית בגובה המסים החלים עד לייצוא הרכב. ד) עליו להתחייב בחתימה ע"ג טופס (מכס 161), שייצא את הרכב עם צאתו מישראל או בתום 4 חודשים מיום כניסתו - כל שהינו מוקדם יותר. תושב כאמור, חייב לייצא את הרכב במועד, גם אם הוא עצמו נאלץ להישאר בארץ לאחר מועד זה.

Shredingerscat

New member
ומה לגבי לא תושב ישראל?

למרות שזה כבר חורג מנושא השירשור. אגב, הבחור לא הציעה פתור ממכס, הוא הציע להביא את האופנוע, אני מניח שברור שהכוונה היא ליבוא אישי ולא עברת מכס, לפחות זה משהבנתי מההודעה שלו.

Dresdner

New member
לא יודע לגבי "לא תושב" אבל

זה לא משנה מבחינת מכירה כי האופנוע לא יוכל לקבל מספר צהוב, למרות שבמדינת ישראל\עולם שלישי אני מכיר אישית אנשים שעיקמו את החוק, רק שאלה של כסף וקרובי משפחה.

Shredingerscat

New member
יש הבדל עצום

בין יבוא (מקבל מספר צהוב ורישוי ישראלי) לבין להיכנס עם רכב עם מספר זר, ממני דרשו לצאת כל חצי שנה.

נכנסתי עם רכב מארופה לארץ 3 פעמים

מעולם לא שילמתי אגורה ולא ביקשו ממני שום ערבות בנקאית
מה שכן באמת חייבים לצאת תוך 4 חודשים.

למעלה