אופנוע חדש סוף סוף אחרי מסע חיפושים ארוך ולא מעט מועמדים רכשתי בסוף וי סטורם 650. הבטחתי תמונות...
A asi81 New member 8/11/14 #1 אופנוע חדש סוף סוף אחרי מסע חיפושים ארוך ולא מעט מועמדים רכשתי בסוף וי סטורם 650. הבטחתי תמונות...
A asi81 New member 9/11/14 #9 רכשתי את האופנוע כמתנת יום הולדת לזוגתי גם אני אשתמש בו .מן הסתם ומתלהב ממנו לא פחות ממנה. ענה לך על השאלה?
רכשתי את האופנוע כמתנת יום הולדת לזוגתי גם אני אשתמש בו .מן הסתם ומתלהב ממנו לא פחות ממנה. ענה לך על השאלה?
A asi81 New member 9/11/14 #12 יש לנו עוד אופנוע כך שלא צריך לריב בכל מקרה כל אופנוע חדש אצלנו הוא חגיגה... טוב שנשאר לנו ממה להתלהב בחיים.
יש לנו עוד אופנוע כך שלא צריך לריב בכל מקרה כל אופנוע חדש אצלנו הוא חגיגה... טוב שנשאר לנו ממה להתלהב בחיים.
T two wheels Dragon New member 10/11/14 #16 מה יורד אחרי גיל 50? לאבא שלי רק הוסיפו בדיקות כשירות בכדי להמשיך להחזיק את רשיון האופנוע מגיל 55 אם אני לא טועה
מה יורד אחרי גיל 50? לאבא שלי רק הוסיפו בדיקות כשירות בכדי להמשיך להחזיק את רשיון האופנוע מגיל 55 אם אני לא טועה
ע עופר רונן Vstrom New member 11/11/14 #18 תתחדש, אופנוע כניסה מעולה, סלחן ויציב ולא לשכוח השתלמויות רכיבה לפני שמתרסקים