אופנועים

ס י ל ה

New member
אופנועים ../images/Emo7.gif

ביום חמישי האחרון בערב אני מקבלת טלפון והאח הצעיר של בעלי עונה לי בקול משתנק, נבהלתי, ניר מה קרה אני שואלת הוא לא עונה ומבקש לשוחח עם בעלי..... ניר תענה לי אני צועקת....... הוא מתחיל לבכות הייתה תאונת דרכים הוא אומר לי ואחינו נפגע קשה ..הוא חסר הכרה בבי"ח עם חשש לשבר בעמוד השדרה, שברים בלסת, מכות יבשות ומה לא. הרגעתי אותו מעט ומיהרנו לבי"ח. אני עדיין בהלם ממה שראיתי שם. ואני לא מבינה מהההההההה יש לכם מאופנועים מהההההההה? הבחור הזה חוגג בשבוע הבא יום הולדת 32 והוא יכול היה לגמור בשניה בבית קברות במקום בבי"ח ואני מצטמררת רק מהמחשבה שכל זה יכול היה להסתיים גרוע הרבה יותר. בבקשה תיזהרו בכבישים ותשימו
לאופנועים בבקשה..............

אופנועים חלק II

יום ראשון שעבר,, בזמן שאני בבית קפה,, הטלפון מצלצל,, אחי הגדול על הקו,, ,, מממ,, עשיתי תאונה,, אבל אני בסדר,, האופנוע הלך טוטאלוסט,, אבל אני,, "איי,, אחח, כואב,, רון,, מה קורה,,להזמין אמבולנס,, להתקשר לאבא,,? תגיד לי מה קורה,, שום דבר,, אני בסדר,, תרגעי,, אני אליך כבר לא אגיע הערב,,, מממ,, רועדת,, חייגתי להורים,, אמא, רון עשה תאונה עם האופנוע,, צאו אליו לדרך,, אבא שלי הגיע,, והמחזה שהוא ראה,, כנראה לא יישכח לעולם,, הקסדה, חצוייה,, האופנוע זרוק על הכביש כולו פתוח,, אחי שוכב על הרצפה,, כולו חבול,, אחרי 20 סיבובים באוויר,, מהם שתי חבטות קשות בראש,,הוא נחת על הכביש,, רכב כמעט שעלה עליו,, בקיצור,, הסיפור נגמר בשלום,, מכות יבשות,,ולכולם שלום,, למעט האופנוע,, ואז אני שואלת,, למה,,????? למההההה??????????? בשנייה אחת,, הכל יכול היה להיות אחרת,,, רון,, אחי,, אוהבת אותך,,, שמחה שהכל נגמר בשלום,,!

וטוב שהלך האופנוע

מקוה שלא יחשוב על רכישת אופנוע חדש. כל אחד ונס החנוכה שלו.

החלמה מהירה לשני האחים

לא רוצה להוסיף את הסיפור האישי שלי אבל גם הוא (תודה לאל...) יצא בשלום... כולנו צריכים להזהר יותר בכבישים עם אופנועים/בלי אופנועים כהולכי רגל וכנהגים. שבוע שקט ונפלא לכולנו.

אפרסק 28

New member
החלמה מהירה....

ואני עוד חשבתי לקנות אחד.... מזל שלמישהו מאיתנו יש שכל וגרם לי לא לקנות( לאישתי כמובן)

עידו 31

New member
מצטער לשמוע../images/Emo10.gif

ואהו קראתי את המסר אני מצטער לשמוע אני מקווה שיחלים מהר והכל יחזור לקדמותו מחזיק אצבעות תיהי חזקה ממוש

למעלה