אופנועים ואקדחים

dan1din1

New member
אופנועים ואקדחים

מישהו רוכב על אופנוע וגם יש לא אקדח? המלצה היכן לשים אותו ..? סוג שלך נרתיק? לא בעייתי אם נופלים ?

eringel

New member
יש דיון על כך בפורום שטח

משום מה אני לא מצליח לצרף קישור. גם לפורום שטח (363), עמוד אחד אחורה בהסטוריה, יש דיון על השאלה הזו בדיוק. אלדד

dan1din1

New member
לא מצאתי את הדיון

אתנ מתכוון לפורום אופנועי שטח ? היכן בערך?

C O L T

New member
לי נוח יותר מתחת לכתף

בכל מקרה כמעט בעייתי אם נופלים, במיוחד כל הנרתיקים השגרתיים על החגורה, גוש מתכת גדול צמוד לאגן הירכיים, לא נראה לי בריא. בבית השחי הוא אמנם נצמד לצלעות, יכול להיות לא נעים. המיקום הזה נראה לי עדיף רק בגלל שהמעיל מאפשר הגנה נוספת על הנשק, קשה לפספס אותו במקרה שהנרתיק נפתח או משהו, הוא עדיין ישאר במעיל ולא ילך לטייל לו על הכביש. נרתיק ירך זה אפשרות, שם בעיית הבטיחות פוחתת, לעניות דעתי, בגלל שזה עצמות הכי גדולות וחזקות וגם מיקומן פחות מועד למכות מהצד, איפה שהאקדח יושב. בהחלקה הוא לא יפריע הרבה. אבל ממש קל לאבד אותו משם, אלא אם מייצרים נרתיק גדול וגס, כמו של פעם. לאור החוקים הבזוים של מדינת ישראל, אני מעדיף יותר ויותר לסכן את בריאותי אפילו אם אני עובר בשטחים, מאשר לסכן את החופש שלי ואת רשיון הנשק. תכלס, אין מצב להשתמש באקדח בלי לאבד אותו, נכון להיום. אז מה הוא שווה?

dblast

New member
גם ככה

עד שתעצור, תוריד כפפות, תפתח מעיל, תגלה שאתה מתגלגל אחורה, תתייצב, תרים את הכפפה שנפלה בינתיים לריצפה, תתתחיל לקשור את האופנוע לעמוד, תגלה שכבר שמת מנעול דיסק אבל זה לא מספיק קרוב כדי לקשור עם השרשרת לעמוד, תפתח הכל שוב, תדחוף את האופנוע קרוב יותר, תנעל אותו, תוציא את האקדח, תיזכר ששכחת את המפחת בסוויץ, תחזור לקחת אותו, תכוון עם האקדח, ובינתיים דפקו את האופנוע עם כל השרשראות ומנעולים מתחת לאף בזמן שהיית מטר ממנו עם הגב. אז מה שווה האקדח?

dan1din1

New member
זה לא בשביל לשמור על האופנוע....

אני רוכב באופן קבוע בשומרון אחד החחשות שלי זה להתקע באמצע במקום לא "נחמד"

right turn

New member
לדעתי יש שני פתרונות

1. פאוץ' מיוחד לאקדח ולהדק אותו בהצלב כשהאקדח מקדימה 2. תיק מיכל נרתיק ירך אכן נוח אבל לדעתי זה בולט מדי ומושך מבטים לא רצויים

מיצו

New member
פאוץ' ייעודי עם נרתיק פנימי לאקדח

מתלבש ב"הצלב" על הגב או אם נוח לך אז על המותן. לא מהיר בשליפה כמו שליפה מהירך, אבל מצד שני אין מצב שתשתמש באקדח בזמן רכיבה בכל מקרה. אין מצב. זה לא שאי אפשר להשתמש באקדח בזמן רכיבה, זה לא שאי אפשר לשחרר יריות, זה פשוט לא מציאותי ולא הגיוני שיצא לך לעשות את זה. אתה שמאלי? רוב האנשים לא (אני למשל כן). ולכן זה אומר שאת השליפה, דריכה על החגורה/מכנס, וירי עצמו - תצטרך לעשות ביד שמחזיקה במצערת. מצטער, לא סביר. יותר סביר שתתן גז ותברח. מצד שני אם כבר עצרת/נפלת/נפגעת ואולצת לעצור, אז סביר להניח שהאופנוע זרוק על הארץ ואתה מתגלגל ממנו, או שהאופנוע נופל לארץ ואתה בורח ממנו לתפוס מחסה. אז כבר יש זמן לתפעל אפילו שליפה מנרתיק שנמצא בתוך פאוץ'.

erangogo

New member
+1 הצורה הכי נוחה לנשיאה בזמן רכיבה

ניסיתי כל מיני נרתיקים (מאמי, אם את קוראת את זה, זה לא מה שאת חושבת). הכי נוח היה הנרתיק הפנימי. (מאמי, זה באמת לא כמו שזה נשמע) הזזתי אותו קצת לכיוון הגב או בין המותן לגב ולא מרגישים אותו בזמן רכיבה. במקרה והנרתיק בטעות עוזב את החגורה, המעיל מספיק הדוק כדי לשמור אותו בפנים. בכל מקרה, לכל המקגיוורים שבחבורה - ירי תוך כדי רכיבה (אם תצליחו להוציא כדור בכלל) הוא לא מדוייק בעליל והסיכוי לפגיעה בחף מפשע גבוה מהסיכוי לפגיעה באיום עליכם.

Shredingerscat

New member
יש פאוצ' יעודי

שלי של מודן, מצאתי אותו במקרה בחנות המפעל שלהם (שני מטר מאישימוטו), גדול מספיק לאקדח עם קנה ארוך, מרופד ומוקשח במקומות הנכונים. אגב אם כבר אישימוטו, מי בא לטיול בשבת?

תקליטור

New member
נרתיק חיצוני עם אבטחה של כבל ייעודי לחגורה

יצאה הוראה של משרד הפנים אגף רישוי כלי ירייה בנוגע לכבל הזה. יש תקן מסוים לכבל והוא די עמיד דהיינו אם האקדח יפול מהנרתיק לריצפה ארגיש את האקדח נגרר ויפעל לחץ מכיוון החגורה. את האקדח אני נושא בנרתיק חיצוני מעור כאשר כת האקדח נמצאת מתחת למעיל, דהיינו המעיל עוטף חצי אקדח. מחסנית ספייר נמצאת בתוך המעיל.

תקליטור

New member
החובה חלה על מאבטחים בלבד.

ריבוי של מקרי חטיפת נשקים ממאבטחים מבוגרים הביאה לדרישה זו. רוצה לשדוד בנק? דפוק לסאבאל'ה המאבטח בוקס לפנים קח לו את האקדח ועם האקדח של המאבטח תשדוד הבנק. מה קל מה נעים.

למעלה