אופנה עסקית?

ToMmY27

New member
אופנה עסקית?

אני לא בדיוק סגור על השם של המקצוע שאני מעוניין ללמוד אבל אני מעוניין ללמוד מקצוע שמשלב מצד אחד פרסום קריאייטיב\עיצוב גרפי מצד שני שיווק\מיתוג ומצד שלישי תחום האופנה
איך נקרא התחום ואיך מגיעים.. אני יודע שהשאלה קצת מוזרה אבל אני בעצמי מבולבל ולא בדיוק יודע לנסח אבל בגדול אני מעוניין להיכנס לתחום האופנה אבל לא כמעצב אלא יותר בפן העסקי/שיווקי..
אשמח לעזרתכם

noynoysha

New member
אופנה, שיווק או עיצוב גרפי?

אני חושבת שאתה קצת מבולבל.
אם אתה רוצה לעסוק בשיווק אתה צריך ללמוד מנהל עסקים ואז לחפש עבודה במחלקת שיווק של חברת אופנה.
אם אתה רוצה לעסוק בפירסום אבל כמעצב גרפי זה כבר משהו אחר ובשביל זה אתה צריך לעשות קורס עיצוב גרפי.
כמעצב גרפי בחברת פרסום כמובן שאתה צריך גם חוש שיווק כי המטרה הסופית שלך היא שהעבודה שלך תהיה מקצועית ותמכור.
אני גם אוהבת את תחום השיווק והפרסום ואת השילוב שלהם עם עיצוב ולכן, אני לומדת קורס עיצוב גרפי בהאקריו.
במהלך הקורס אני בונה לעצמי תיק עבודות שאותו אני אציג בעתיד למשרדי פרסום. הקורס מאוד מעניין וחושף אותך למספר תוכנות עיצוב שאיתן עובדים במשרדי פירסום.
חשוב שתנסה להבין מה הבסיס שאיתו אתה רוצה להתחיל, עיצוב או שיווק. שני התחומים הם שונים בדרך למידתם אבל מתחברים בעולם המקצועי.
בהצלחה:)

למעלה