אופנה מ- L.A!!

KCfashion

New member
אופנה מ- L.A!!

בנות יקרות!! אם נמאס לכן להסתפק במתאים לי וקרייזי ליי ולשלם כל כך הרבה כסף יש לי חדשות נפלאות עבורכן: בעוד שבועים מגיעה לארץ האופנה הכי מדהימה מלוס אנג´לס עם בגדים יפהיפיים במחירים מעולים!!KC Fashion תפעל בשיטת שיווק מיוחדת שבה אין צורך ללכת לקניון אלא אנחנו מביאים את החנות אליכם. אתם מודיעים לנו על תאריך שטוב לכם ומזמינים מספר חברות או משפחה ואנחנו נגיע עם הבגדים!! והכי חשוב המארחת מקבלת מתנות (בגדים ואיפור). אם זה נשמע לכם מענין או אם יש לכם שאלות צרו קשר ב אי מייל ואנחנו נחזיר תשובה בשמחה. ניתן להשאיר מס טלפון להתקשרות מהירה. [email protected]

אליןלין

New member
הצחקתני!!

אופנת KC FASHION מארה"ב? אני בחיים לא שמעתי על אופנה כזו... האם יש לכם אתר אינטרנט (לאופנה מדהימה מלוס אנג´לס בטוח יש אתר לא?) בו נוכל לבדוק את ההיצע?

KCfashion

New member
Dear Alinlin (!?!)

KC Fashion is the name of the company in Israel, the clothes are imported from Los Angeles. The company is just starting up in Israel in two weeks. The web site is on it´s way. By the way, you said you didn´t hear of KC Fashion before, which Plus Size clothes companies DO you know from the United States?

nimmr

New member
נשמע טוב! שאלה...

איזה מוצרים אתם מוכרים ? רק בגדים? יש קטלוג מודפס שאפשר לקבל בדואר הביתה? תודה, נימר

KCfashion

New member
תשובות

הי נימר! המיקוד בשלב ראשון הוא על בגדים בעתיד אולי יתוספו accesories למינהם. You can always email us for more information at [email protected]

למעלה