אופנה לבית

אופנה לבית

מה יש, לא מגיע לו להתלבש יפה?

מאיפה אתן מזמינות דברים לבית?
הזמנתן משהו יפה לאחרונה?

אני אוהבת מאוד את באליגם שופ - המוצרים מוצלחים, המשלוח מהיר והשירות מעולה. מחבבת גם את מרמלדה מרקט, בגלל ההיצע הגדול מאוד (וגם שם היה לי נסיון טוב עד כה מול המוכרים).

לאחרונה הזמנתי את הראנר המדובר שנתתי אליו לינק, ועוד הדפס עץ של אננדה, שאני מחבבת מאוד, למטבח.
בנוסף הזמנתי שטיחוני אמבטיה ומגבות מנקסט - מקווה שהאיכות תהיה טובה (אנחנו סופר ברננים במגבות...)

sheffys1

New member
חייבת להגיד שהבית שלי מה-זה הומלס

לא משקיעה בדברים הללו בכלל

קונה כשעולה הצורך, ואז כבר חושבת על איך הדברים נראים, ואיך לשלב את החדש עם מה שיש,
אבל ממש לא משקיעה בכך מחשבה באופן קבוע.

sheffys1

New member
אני ממש לא חושבת שהבית שלי לא נעים

רק אומרת שבניגוד למלתחה שלי, שאני חושבת עליה כל (אבל כל
) הזמן, אני ממש לא עסוקה בלחשוב ככה על הבית שלי.
כאמור - כן חושבת על האסתטיות שלו, רק שזה לא "יושב לי בראש" כל הזמן, אלא כשעולה צורך פרקטי להוסיף/לשנות/לחדש.

Ebay, Etsy

אנחנו מתכננים לעבור דירה אז אני לא משקיעה יותר מדי אבל כשכן אני קונה באתרים האלה.
הזמנתי פעם אחת בנקסט דיספנסר לסבון נוזלי (ראיתי אותו בחנות ליד העבודה שלי ב-30 שקל יותר והרגשתי שדפקתי את המערכת)
אני מאמינה שהאיכות של המגבות שלהם תהיה סבירה+.

Bacio

New member
אוהבת את הבית. את החדש (שיבנה ויסתיים אמן) עוד יותר.

עוד מעט עוברים לבית חדש (שהבנייה שלו נגררת כנצח וחצי), אז אני בהולד על קניות בית, כי אני מחכה לראות איך הכל יראה לפני שנוסיף קישוטים.
&nbsp
מאיפה מזמינים? אטסי, חנויות כלבו בריטיות (אני עוברת תמיד על מחלקת ה"Home" שלהן), בוטיקים אינטרנטיים כאלה ואחרים (ואל תתחילי לדבר על עיצוב חדרי ילדים...), קצת מחנויות פיזיות, הרבה מטיולים בעולם.
&nbsp
כרגע תפסו את עיניי קופסאות איחסון לילדים מאתר צרפתי מקסים (אני מחכה לראות מה האיכות לפני שאני אחווה כאן דעה). ומכיוון שאני רוצה לראות את הבית גמור לפני שאני מתחילה לקנות את ה- decor, אני די בעוצר.

Bacio

New member
רשימה חלקית

M&Co: המצעים נראים סבבה. וגם המגבות (לא בדקתי לעומק). חבל שיש דברים (כבדים) שהם לא שולחים.
La Redoute (הצרפתי, לא הבינ"ל). מקסים מקסים מקסים, ורק חבל שלא הכל נשלח לארץ.

למעלה