בנות נכבדות! ואולי גם בנים...
תגידו לי אם המקרה הבא מוכר לכם: חתונה. החברים של החתן יצאו להפוגה ליד הבר בכניסה. ממש ב`מקרה` עומדות שם כמה בנות שהחליטו לפטפט שם בבגדיהן מנקרי העיניים. כמה בנים קולטים את המסר ושולחים קריצה או חצי משפט והבנות רוות נחת... בנות ! מה תסמונת הצומי החולנית הזו???!!! אתן כל כך רוצות שנסתכל עליכן? מה אתן מרוויחות מזה , הרי בסוף היום כל אחת שבה הבייתה לרווקותה. הרווח היחיד שעשיתן זה כמה מלאכי חבלה לכן ולנו והמון `נחת רוח` לקב``ה. אולי פה המקום להתייחס למה שכתבה אתמול מולאן לגבי ההרצאות שהבנות מקבלות. הבנים האלה מעוניינים אך ורק בגוף שלכן או במילים אחרות באגו של עצמם! לאחר שיצרם יבוא על סיפוקו הם יזרקו אתכן לעזאזל. לא תזכו לאהבת אמת מהם כי הם מאוהבים בעצמם וביצרם ואתן רק האמצעים . תכבדו את עצמכן ותתחבאו באולם, אולי איזה אישה טובה תראה שאתן צנועות ותציע לכן בחור ירא שמים אמיתי. כדאי לכן. אני אישית לעולם לא אקח אחת שעומדת בברים וכמוני כל גבר נורמלי שמכבד את אישיותו. כל בחור ואפילו פרחח לא רוצה לבנות את הבית האמיתי שלו עם בחורת ראווה. אלה שמורות להשתעשע בהן לפני החתונה ותו לא. אז הנה לך התשובה מולאן. יש בחורים נפלאים ! אבל הם לעולם לא יקרצו ולא יתחילו איתך ברחוב. לגבי אלה שכן קורצים, הרבנים שלך צודקים בהחלט! בקיצור אני מקווה שהמסר עבר, בנות, ושתדעו לכבד את עצמכן ואת מי שלמעלה. בנים שחושבים כמוני בבקשה להגיב. בנות גם כן. יאללה ביי ויום נהדר לכל עם ישראל!