קימונו
K karnush72 New member 26/11/06 #44 ועוד אחת - הפעם STREET FASHION ומצאתי אתר שיש בו אלבום תמונות -STREET FASHION מקווה שזה יעזור www.theforeigner-japan.com/.../200311/01.htm
ועוד אחת - הפעם STREET FASHION ומצאתי אתר שיש בו אלבום תמונות -STREET FASHION מקווה שזה יעזור www.theforeigner-japan.com/.../200311/01.htm
L last day New member 27/11/06 #58 זה לא אומץ זאת האופנה שלהם. זה כמו שתגיד "איזה אומץ יש לבנות ללבוש גזרה נמוכה" זה הפונט שלהם ללבוש. זה לא עניין של אומץ. זה פשוט נראה להם נורמלי (אבל זה לא אומר שזה משגע *_______*)
זה לא אומץ זאת האופנה שלהם. זה כמו שתגיד "איזה אומץ יש לבנות ללבוש גזרה נמוכה" זה הפונט שלהם ללבוש. זה לא עניין של אומץ. זה פשוט נראה להם נורמלי (אבל זה לא אומר שזה משגע *_______*)
G GnomeBubble New member 26/11/06 #53 שווה לחפש גם הודעות מהעבר בפורום הנה למשל הודעה אחת נחמדה שעולה:
Y yabubi New member 27/11/06 #61 יש ספר מעולה עב כרס. אמן שצילם אנשים ברחובות יפן ויש שם המון מקורות השראה מומלץ בחום אני בטוחה שתוכלי למצוא אותו במדייטק בחולון.
יש ספר מעולה עב כרס. אמן שצילם אנשים ברחובות יפן ויש שם המון מקורות השראה מומלץ בחום אני בטוחה שתוכלי למצוא אותו במדייטק בחולון.
H hazu1 New member 29/11/06 #70 שם הספר הוא FRUITS את יכולה למצוא אותו בחנויות ספרים. אני חושבת שגם יש לו ספר המשך.