אופנה חדשה בבלוגים?

A n y w a y

New member
אופנה חדשה בבלוגים?

אנשים תגידו לי מה נסגר?? כל יום מישהו מחליט שהוא עוזב את הבלוגים...ואחר כך מתאבד זה אופנה חדשה או מה? כן רע לי בחיים....אני לא יכול....אני עוזב את הבלוגים....לאאא עזבתי את הבלוגים....אני לא יכול לחיות בלי הבלוגים....אני מתאבד! כיאלו מה בגוח עושים ואפנות חדשות? זה התחיל משרמוטת בבלוגים(שזה דרך אגב עדיין לא נגמר משום מה....) ועכשיו עוברים לעוזב/מתאבד? כיאלו מה ככה אתם מגיעים למסקנות האלה? רע לי אז אני עוזב את הבלוג ואז תולה את עצמי get a grip people!!!! כאילו אין לכם מה לעשות בחיים???? רוצים להתאבד? כיאלו מה?????? האאא טוב אז זהו.....רק רציתי להוציא את זה המהערכת.... --------------------------- ההודעה כתובה בלשון זכר אך היא מיועדת לשני המינים

נ ע י ם

New member
אני רוצה להגיד ולהוסיף

שהאינטרנט ובפרט הבלוגים דירדרו קשות את הנוער בישראל וגם המובגרים מושפעים בעיקבות זה עצוב מאוד ככה זה המצב במקום ללמוד דרך האינטרנט מוסר ערכים והיסטוריה ומורשת לאומית מה שמעניין היום את הנוער זה לחשוף כמה שיותר איברים והכל בעידוד ממשלת ישראל ומשרד התקשורת שמרשה שככה יהיה במדינת היהודים

נעים אני אסביר לך משהו כנס

ב"ה אז ככה אחי יש כאלו שרושמים אני הולך להתאבד וכ"ו וכ"ו וסתם מחפשים יחס ותוך יום אתה רואה שהם רשמו את זה בצחוק ולא באמת... והיו מקרים אמיתים שאנשים באמת רשמו ועשו.. זה ממש לא מצחיק כל הקטעים האלו אנשים תצאו מזה ואל תרשמו שטויות וכל מיני בילבולים למיניהם.. שרק נשבע טוב אמןןןן וחחים טובים לכולנווו.. ערב טוב ממני בני

למעלה