אופנה ביפן

Nathi

New member
נאאא...../images/Emo3.gif

נו, פלאי פוטושופ...אבל גדול!(יש לי גם תחתונים כאלה H AND M עם כלבלבים קטנים)

Nathi

New member
הם טובים

במיוחד בחזיות והתחתונים שלהם...עם ציורי הסנופי!!!(אייקון סנופי בתחתונים!) אבל שאר הסחורה לאחרונה דיי ירדה באיכות.

roniboom

New member
גם לי יש כמה זוגות עם סנופי והאמת

כבר קצת נמאס מהכלבלב, לא??? נחמד לעונה אחת או שתים , אבל כבר חצי שנה עם תקועים עם הכלבלב

Nathi

New member
אני שמעתי על האופנה היפנית הזו

מאד פרקטית, חוסכת זמן וכמובן כאבי ראש

peleds

New member
אז ככה לא פוטושופ ולא בטיח

הם הדפיסו את הכל על הבגדים שנמכרים ככה, יש לי חברים יפנים ששאלתי אותם והם מספרים שזה לא סתם להיט זו היסטריה, כאילו כולם ברחוב הולכות ערומות או עם תחתונים בחוץ.

roniboom

New member
מטריף אני חיבת שישלחו לי איזו חצאית

להיות עם ולהרגיש בלי... אגב אני מקווה שסוטי המין לא פעילים יותר בעיקבות האופנה החדשה

מותק שלי, זה כמו ללכת עם חבילת

שטרות של 100$ בסמטה אפלה בהארלם, ולצעוק שיש שם פושעים שנטפלים

Nathi

New member
אני מתעקשת שזה פוטושופ...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם זה היה מודפס, ה"צילום" שעל החצאיות לא היה מתאים --בול-- לזוית שהבחורה עומדת, זוית שיוצרת המשכיות מדויקת עם התמונה...דבר שלא ממש מציאותי...ונגיד שזה כן צילום ,אז הצילום היה מתאים בתנוחה אחת ולא בכל התנוחות האחרות של הבחורה. ואז זה היה מאבד את האפקט "השקוף" והמקורי... עוד משהו-הבחורה שמוציאה ספרים עם הסינר הירוק- אם זה היה צילום-היינו רואים בכל זאת קפלים בבגד, לפחות סוג של טקסטיל...משהו... אין ספק שיכול להיות מאד שהאופנה קיימת אבל שעיבדו קלות את הבגדים בעזרת פוטושמוק, בשביל הפירסומת,לשם שתראנה טוב יותר עם הצילום ואמין יותר.

למעלה