אופי חתולי

הספרנית

New member
אופי חתולי ../images/Emo108.gif

האם נכון הדבר שיש בחורות שאוהבות להתפנק ולהתרפק כמעט על כל בחור, אך אינן מעוניינות מעבר. הן פשוט מסוג הבחורות שנורא אוהבות לגעת, להתרפק ולהמרח, אך בלי שום כוונות לקחת את העניין מעבר לסתם התמרחות ופלירטוט, פשוט חתוליות לשמה. מכירים כאלו? מה דעתכם עליהן? שוב, שימו
לא הכוונה כאן לטיזינג,אלא לאופי חתולי באמת ובתמים.

shellush

New member
נכון, יש את הבחורות שנמרחות

בכיף על בחורים בלי שום כוונה זדונית, אבל אני לא מאלה. אני בחורה חמה, ונורא אוהבת להתחבק ולגעת (ואני לא מתכוונת באופן אירוטי עכשיו) אז כשאני מדברת עם בחור שאני מרגישה נוח בחברתו, לא בהקשר מיני, יש נגיעה ידנית תמימה פה ושם, באמת תמימה. לא יותר מזה. אבל לא ארגיש צורך להימרח עליו, זה רק על מישהו שיש לי הקשר רומנטי איתו.

איך יודעים להבדיל? ../images/Emo4.gif

איך יודעים להבדיל בין בחורה חתולית, שנמרחת על בחורים תמימות ובחתוליות לבין זו שנמרחת עליהם ע"מ להשיג דבר מה.... הצרה שלנו הישראלים שאנחנו מהירים לשפוט, בד"כ לחומרה, התנהגות שכזו וכך יוצרים סטיגמה שלילית סביב בחורה שהיא פשוט לבבית וחמימה. לכן, לפחות אני מודה שאין לי שום בעיה עם המרחות לשמה עקב אופי חתולי ותמים. מצד שני, עד היום לא "נמרחו עליי" - מקסימום התחכחות בין הרגליים תוך גירגור עמוק וחבטות קלות עם הראש על הקרסול

shellush

New member
תראה...

אני רואה את עצמי חתולית בקטע המיני. ואני טיפוס חם ומפנק אבל לא נמרחת אף פעם, כך שאני אישית לא מבינה את הצורך להימרח סתם על בחורים. אולי נשים כאלה סתם רוצות להרגיש רצויות על ידי כמה שיותר גברים ולכן נמרחות כדי לקבל תגובה מינית וזה עוזר לביטחון שלהן. אני אישית לא מכירה כאלה נשים, אז אני רק יכולה לנסות לתרגם את ההתנהגות הזו.

תשמעי...

האמירה שלי היתה כללית, וודאי לא מכוונת כלפיך
בעיניי זה נראה טבעי לנצל יתרונות שיש בך ע"מ לקדם מטרות רצויות ולכן אין פסול לנצל מיניות למען מטרה מסויימת. כמובן שכמו כל דבר זה צריך להעשות במידה ושזה חורג ממה שנתפס כנורמה מקובלת זה מציק... כמובן שיש נשים שממש לא אכפת להם מהי ה"נורמה המקובלת" ומה אנשים חושבים - גם זה בסדר, זכותן ושימותו הקנאים

המבתק

New member
פשוט מאד.

תזיין אותה. אם אחרי זה היא תתבע אותך על אונס - היא בחורה חתולית.

נ י נ י

New member
תקני אותי אם אני טועה

או שפשוט תבהירי אץ השאלה שוב בשבילי - מצד אחד אמרת פלירטוט וצד שני טיזינג , אומנם מדובר בשני דברים שונים אבל איך אפשר לעשות את ההפרדה ? אני חושבת שדבר אחד מוביל לשני , לא?

הספרנית

New member
תראי, המרחות יכולה להתפרש כפלירטוט

הספרנית למשל היא פלרטטנית, אך ללא כל כוונות מעבר (להוציא יוצאי דופן כמובן) ולמרות הפלרטטנות היא לא נוטה להמרחות על גברים או בכלל. לפיכך...פלרטטנות אינה מובילה בהכרח לטיזינג. צדק לא שפוי כשטען שהתנהגות כזו מביאה אנשים אחרים להגיע למסקנה הלא נכונה לגבי אותה בחורה, וזה וודאִי משום שהשאלה שנשאלת כאן באה בעקבות עמיתה לעבודה בעלת נטייה להמרחות כפי שתוארה כאן, הספרנית עצמה חטאה לדבוק בסטיגמה השלילית לגביה עד שמישהו שמכיר אותה היטב הסביר לה את התאוריה הנ"ל. המסקרן במקרה הזה, הוא מניין נובע הצורך הזה להמרחות - האם חינוך מבית, או שמא ברצון להתבלט או אולי אף החוסר יחס בבית.

שאלת מקור ההתנהגות...

ה"חתולית" או הנטיה להמרחות בעצם יורדת לשורשם של אותם דברים שמעצבים אופי או דפוס התנהגות משחר ילדותנו. לעניות דעתי המדובר הוא בחסר בתשומת לב, אולי חסר באהבת אם ו/או אב. יש כאלה שייחסו זאת להעדר הנקה, אם כי אני כשלעצמי (תוך מודעות לכך שנעשו מחקרים שונים על חשיבות ההנקה) לא חושב שיש קשר בין הנקה להתנהגות עתידית... אגב ספרנית - שאלה מעניינת בפני עצמה היא האם לאחר שקיבלת הסבר מעמית לעבודה על הבחורה אליה כיוונת, האם הצלחת להשתחרר מהסטיגמה השלילית שאפפה אותך לגביה? מנסיוני קל מאד ליצור סטיגמות, הרבה יותר קשה להשתחרר מהם

אני מכיר הרבה כאלה..

לפעמים זה די נעים ונחמד..אבל לפעמים זה על גבול הדביקות והופך למטרד.. תלוי גם במצב הרוח..בכל מקרה אני מעדיף שהן יגרגרו איתי במיטה..

למעלה