לא מזלזלת בכלל, מאוד רצינית
אמשיך לענות לך ברצינות ראשית, תודה על המחמאה כי דוד דביר הוא הקול השפוי היחידי בתכנית הרייטינג הזו. רקדנים בתחילת דרכם המקצועית אומרים לו תודה אח"כ. את הגעת עם שאלה מאוד ספציפית וסימנת מטרה מאוד מאוד מאוד אבל מאוד גבוהה !!!. נתתי לך את המתכון. תזכרי את המשפט הראשון שלי: "מה שאומר לך יכול ליאש אותך או לדרבן אותך. תחליטי את!" רוצה גישה רומנטית יותר ? לכי לראות סרטים מעוררי השראה כמו "בילי אליוט" או מליון דולר בייבי" שיעבירו לך את המסר שלי בצורה הוליוודית יותר. אז מה את עושה?... נעלבת?! מה את רוצה באמת? לאן את רוצה להגיע? יש מגוון אפשרויות והסטנדרט להצלחה בחיים הוא סובייקטיבי ומשתנה ככל שמתבגרים. אין לי בעיה עם דעות אחרות שנאמרו כאן. דעתי היא , ע ד י י ן , ש- 3 או 4 שנים (גם אינטנסיביות בספרד וכולל הופעות פה ושם במועדונים) אינן מספיקות בשביל : "להיות רקדנית מצליחה בארץ ובספרד" , לפחות כפי שאני רואה זאת וכפי שהתנסתי בעצמי. כל הייתר זה אינסטנט. דעתי היא שרק מורה שעבר דרך סופר- מקצועית על כל המשתמע מזה (וגם בעל הכישרון לכך), יכול להוביל את תלמידיו למסלול מקצועי א מ י ת י . כל דבר אחר הוא בחזקת חוג לשם הנאה. אני לא שופטת אחרים, אלו שאלות שאני מעלה ובוחנת בפני עצמי לא פעם. אני חושבת ומקווה שאם אי פעם אתקל בתלמידה שהיא כישרון פנומנלי, אשלח אותה הלאה למורה או מקום שיכולים לתת לה יותר ממני בשלב שהיא מוכנה לכך. מלבד זאת, מילא טכניקה והבנה של הפלמנקו על מורכבותו , הרי רק ע"מ לצבור לעצמך שם והכרה בתחום לוקח מספר לא מבוטל של שנים. מאחלת לך בהצלחה ובנתיים נסי להנות מהדרך וללמוד מכל מי ומה שנקרא בדרכך לטוב ולרע.