אופי או יופי?

erlich

New member
אופי או יופי?

אז ככה מה עושה לכם את זה? אופי או יופי? גוף חטוב או טוב לב? באופן אישי מה שעושה לי את זה באופן אישי זה העיינים, עיניים לא משקרות. וכן אחרי שאני מסתכל על העיניים אני מוריד את העיניים לשאר הגוף. ככה זה. boys will be boys and girls will be girls. את זה אי אפשר לשנות. לבנות יש מן סטיגמה כזאת על בנים ועל עצמן. (או שלפחות כך הן מציגות את זה לפנינו - המין הגברי): בנים מחפשים רק כוסיות. בנות הולכות יותר על אופי. אז תנו לי לשאול אתכן שאלה, ואני בטוח שגם איפה שאתם גריםזה ככה וזה לא משתנה בהתאם לסביבה. איך זה שיש לי חברים שלא נראים מי יודע מה אבל הם חברים טובים שלי ומכאן שיש להם אחלה אופי והם גם בני אדם טובים, אבל אין להם חברות (לפחות לרובם). ומצד שני, יש לי ידידים\מכרים (כאלה שרק מדברים איתם בבית ספר אם בכלל), שנראים די טוב, אבל האופי שלהם לא מי יודע מה (חלק שקרנים, בוגדניים, הטיפוס הזה שתמיד רואים בסרטים) ואיך זה שלכל אחד מהם, כמעט (נכון לעכשיו), יש חברה??? ולעומת כל זה, המין הנשי, איך זה שלמספר חברים קרובים שלי שכן יש להם חברות - הן דווקא נראות לא מי יודע מה אבל הן מה זה חמודות? (והבני זוג נראים לא רע בכלל, לא דוגמנים הורסים אבל די טוב, בקיצור היו יכולים למצוא מישהי שנראת הרבה יותר טוב). אני חושב שלפי רוב (כמעט 80%) מהזוגות שאני מכיר (לא מעט) כל המיתוסים האלו נשברים. אז בבקשה, תפסיקו להעמיד פנים (ודברים אחרים :) LOL)) ותקלטו, אתן לא ``יותר טובות`` מאיתנו, אתן מחפשות את אותו דבר שכולנו מחפשים, וזה את הבן\בת אדם שיעשה לכם טוב. נכון שלא תלכו על מישהו שלא תמשכו אליו בכלל, אבל תודו, אתן קודם כל הולכות על אלו שנראים הכי טוב שיש. אני לא צבוע, אני מודה, אני לא אכנס לקשר רומנטי עם מישהי שלא נראת טוב לפי דעתי, אבל אני (ועוד הרבה שאני מכיר) מוכנים לתת הרבה מאוד בשביל קשר טוב ואמיתי, ולא מזויף שעטוף בפורצלן. תודה, ארז.

flowr..

New member
אז ככה.

זה נושא שממש טחנו המון... הוא כבר מתחיל להיות נדוש. לא נורא. בכל מקרה. מראה חיצוני הוא הגורם הראשוני למשיכה אל מישהו, והאופי הוא הסיבה להישאר עם אותו מישהו. אז כנראה שהחברות של הידידים/מכרים שלך לא הספיקו להתעמק באופי שלהם... וחוץ מזה, אני אף פעם לא שמעתי על הסטיגמה של ה``בנים מחפשים כוסיות, בנות מחפשות אופי``. וגם, למה להכליל? ``תודו, א ת ן קודם כל הולכות על מי שנראה הכי טוב``? יש ויש, יש בנות שיותר איכפת להן מהאופי, וכן, יש בנות שיותר איכפת להן מהיופי... אבל למה להכליל?

hasaroot

New member
שמעתי וגם שמעתי

אני דווקא מכיר נורא את הסטיגמה הזאת...... אבל ככה זה העולם הוואנבי אנטי-שובניסטי (יותר מדי מילים ארוכות במשפט אחד, אני צריך לקחת אויר...) - בנים רעים ובנות טובות any questions? hasaroot שמתעקש לגמור כל הודעה באנגלית... פאק - את זאתי לא גמרתי באנגלית - shit!1 יש! fuck!

lowealpine

New member
אז ככה...

א. אף אחד לא אמר שבנות יותר טובות יותר מבנים. יש אנשים שמסתכלים רק על היופי ויש אנשים שמסתכלים רק על האופי. ברור שהדבר הראשון שמושך בנאדם להסתכל על בנאדם אחר זה המעטה החיצוני ולא רמת הנחמדות שלו (גם אם הוא תולה על עצמו שלט ``אני נחמד, אני נחמד`` וצובע אותו בצבעים זוהרים בחושך). ההבדל הוא מה אתה מחפש בבנאדם אח``כ. האם זו העובדה שהוא/היא יודעים בדיוק באיזה ג`ל לבחור, הם יודעים את השמות של כל הדוגמני צמרת מאז ועד היום והם רוצים להיות בעלי מספרה כשיהיו גדולים (אני וההכללות שלי...)? או שחשוב לכם שהם יהיו אינטילגנטים, אופי דומה לשלכם (אתם יודעים שאם כותבים ``שלכם`` עם `ת` בסוף יוצא ``שלכת``? סתם הפוגה מהטקסט...

lowealpine

New member
אין לי מה לכתוב בכותרת. שונאת את זה

אף אחד לא אמר שבנות יותר טובות יותר מבנים. יש אנשים שמסתכלים רק על היופי ויש אנשים שמסתכלים רק על האופי. ברור שהדבר הראשון שמושך בנאדם להסתכל על בנאדם אחר זה המעטה החיצוני ולא רמת הנחמדות שלו (גם אם הוא תולה על עצמו שלט ``אני נחמד, אני נחמד`` וצובע אותו בצבעים זוהרים בחושך). ההבדל הוא מה אתה מחפש בבנאדם אח``כ. האם זו העובדה שהוא/היא יודעים בדיוק באיזה ג`ל לבחור, הם יודעים את השמות של כל הדוגמני צמרת מאז ועד היום והם רוצים להיות בעלי מספרה כשיהיו גדולים (אני וההכללות שלי...)? או שחשוב לכם שהם יהיו אינטילגנטים, אופי דומה לשלכם (אתם יודעים שאם כותבים ``שלכם`` עם `ת` בסוף, יוצא ``שלכת``? סתם הפוגה מהטקסט... ;-) ) ומבינים משהו בחיים? טוב, אז בקיצור, קודם הדבר שקובע הוא היופי (אבל רק בהתחלה) ואז, לפחות אצלי, זה אופי טוב, נחמדות, בעל שיעה ואינטיליגנציה. lowe אה. ותתעלמו מהודעה השנייה שלי. היא נשלחה בטעות.

שקרן!

אם אופי היה יותר מעניין אותך מיופי, אז כבר מזמן היית בנאדם מאושר יותר. כאילו שאם תסתכל על תמונה של מישהי כוסית לאללה, לא תהיה קרוב להזלת ריר וגמירה. ומן הסתם שתתעניין בה. לא? אז די עם ההצטדקות הצבועה

יופי.

זה הדבר הראשון שמושך אותי ... מה לעשות ... אני לא יכול להחליט פתאום שאופי יותר חשוב לי .. כי אני לא יכול לשנות את זה, לא אני מחליט על הדברים האלה. כמובן שאופי זה דבר חשוב מאוד ...

erlich

New member
כל הכבוד על הכנות!

באמת התרשמתי. תודה, ארז. נ.ב. סאטירה.

kirk hammet

New member
שילוב , למה לא

הילדה שאני אהבתי (כרגע אני לא אוהב אף אחת , הבנתי שכל העולם חרא של אנשים ) הייתה מעין שילוב היא לא נחשבה לאחת מהשמונה היפות בכיתה בערך .... אבל הסתדרתי איתה מצויין , היא הצחיקה אותי ואהבתי אותה בערך שנה וחצי וואו ......... אם יש שניהם למה לא

מתחיל במראה, נגמר באופי.

אני מודה, אני לא אוכל לצאת עם מישהו שלא נראה טוב. החבר האחרון שלי, למשל, לדעתי הוא הבחור הכי יפה שקיים. יותר מדיוויד גילמור בשנות ה60. טוב, לא, דיוויד תמיד יהיה יפה יותר. אצל הרוב, זה מתחיל במראה, בנאדם מתעניין במשהו שנראה טוב (אהמ, אהמ, סתם :) ), ומתעניין עוד יותר כשהוא מגלה שהבנאדם השני הוא הכי מגניב שבעולם, ונורא מתחבר אליו. אצלי, זה פועל כמעט אותו הדבר רק בהבדל אחד. הרגשה בלב. רוב הבחורים שהייתי איתם, מה2 מילים הראשונות שהחלפנו, ידעתי מההתחלה שיהיה איתם משהו. לפני איזה שבועיים יצאתי עם איזה בחור אחד, והייתי בהלם טוטאלי מזה שיצאנו, אפילו שידעתי בכל ליבי שיקרה משהו, לא ציפיתי שהוא מרגיש משהו כלפי... אבל זה בסוף לא הלך, הסיבות לא ממש משנות, זה פשוט בא משני הצדדים. והבחור הזה שיצאתי איתו, הוא לדעתי בחור יפה לאללה, אגב, בפעם הראשונה שראיתי אותו סתם חשבתי שהוא יפה. בפעם השניה שראיתי אותו גיליתי שהוא גם מוכשר. בפעם השלישית שראיתי אותו התחלתי לדמיין בראש סצינות של הוא ואני מתנשקים. כשהתחלנו לדבר ידעתי שאני לא אצטרך לדמיין את זה בראש לאורך זמן, וכרגיל, צדקתי. הא think floyd מיכל

הדס.

New member
קודם אופי אח``כ מראה

לפי דעתי ארז, מה שרשמת בקשר ליופי קודם ואח``כ לאופי זה ממש לא נכון! אני מכירה הרבה בחורות שיוצאות עם בחורים לא מי יודע מה אבל יש להם אופי מצויין. אני מסכימה איתך שאני לא אצא עם בחור שדומה לתולעת B-( אבל אני אומרת שאופי בהחלט הדבר הכי חשוב שיש. אם יש גם בחור חתיך עם אופי מקסימם-אז הרגתי שתי ציפורים במכה אחת,וזה נדיר למצוא בחורים כאלה,אבל בס``הכ אני הולכת קודם על האופי ואח``כ על היופי. כי כשמזדקנים עם האדם הזה היופי משתנה אבל האופי לא.

desert rose

New member
יופי !

נראה לך שבנות מחפשות אופי קודם? אני בטוחה שלא תגשי למישהו שמן או מכוער ותגידי לו שאתה רוצה להכיר אותו כי נראה לך שיש לו אופי טוב.

למעלה