אופיר!!!!!!!!!!!!!

היי חזרתי!

וחשבתי שאמצא כאן אנשים! אז מה קורה? אני חייבת לספר לכם קטע מוזר: יש איזה מישהו שהיה איתי בכיתה בחטיבה ונפגשנו סתם כך ברחוב לפני כמה ימים. אחרי ששוחחנו 15 דקות הוא ביקש את הטלפון שלי. מאז דיברנו כמה פעמים אבל הבן אדם כל כך משונה - הוא לא עשה תיכון - הוא הלך לישיבה ולא עשה צבא ועכשיו הוא כבר לא דתי אבל משהו במוח שלו הסתובב, או שיש לו תחביב דומה לשל איל יקירנו.. אותו אחד מראה סימנים שהוא רוצה להפגש איתי, אבל השיחות שלנו כל כך משונות.. אין לו חוש הומור... כאילו משהו הלך לו לגמרי שמה בקופסה... מצחיק שכזה. רק המשונים נדבקים אלי... מכה!

טוב לראותך!

אגב, שכחתי לשאול אותך - מה זה העניין עם התחבושת על היד? מה יש לך?

בל בל

New member
לא אמרתי לך?! סדקתי אותה באופן

עצבני למדיי, אבל מה למזלי לא שברתי! אז עכשיו אני צריכה להיות חודשת עם תחבושת על היד
אבל זין תחבושת שבוע הבא אני מפסיקה ללכת איתה, מספיק לי

לא, לא אמרת לי!

מאחלת לך התאחות מהירה! ונשיקות! איך זה שהפורום שומם כל כך? מה את עשית עד עכשיו?

בל בל

New member
מוזר ..... הייתי בטוחה שאמרתי לך

אין לי מושג למה הפורום כל כך שומם, בזמן האחרון הוא ככה , אני מנסה להחיות אותו כמה שאני יכולה אבל לא תמיד הולך לי כל כך. לא עשית הרבה עד עכשיו סתם המשכתי את השיחת טלפון שקטעתי אז, ואחר ניסיתי ללכת לישון כי פתאום הרגשתי נורא עייפה אבל לא הלך לי אז יצאתי לטייל עם הכלב שלי ועם חברה שלי שגם באה עם הכלבה שלה ואחר כך חזרתי הביתה שתיתי מים וראיתי ראשון בדרמה , ועכשיו אני כאן (לא רצית הסבר כזה מפורט נכון? טוב לא נורא ). מה איתך ? מה את עשית? אה ותודה

אז לא אמרת. לא נורא!

דווקא אני אוהבת תשובות מפורטות!! ומה אני עשיתי? צפיתי בטלויזיה ואכלתי. התקשרתי לבחור המוזר שכתבתי עליו פה למעלה כי הוא התקשר אלי גם כשהייתי במקלחת. הגעתי למסקנה שסביר להניח שהוא קצת מסטול או משהו. לא מדבר הכי בהגיון... ואחרי זה... רחצתי כלים ושרתי עם המוסיקה (עושה לעצמי פיתוח קול..) ו..לא יכולתי לחכות עד שאחזור לכאן! אני אומרת לך, יש לי כבר ממש חשק להגיע צפונה ולפגוש את כולם!

בל בל

New member
גם אני אוהבת תשובות מפורטות../images/Emo13.gif

אולי הבחור המסטול רק התעורר משינה ובגלל זה הוא מסטול או שהוא באמת פשוט מסטול, אבל מה זה כיף לדבר עם אנשים מסטולים הם כאלה מצחיקים! מה שרת ? הההמממממממממ.... השאלה שלי קצת יכולה להיות לא מבנת אז הכוונה היא בעצם בערך לאיזה מוזיקה את שומעת\אוהבת ואם את באמת כל כך רוצה אז בואי כבר!!!!!

אני מתה לבוא

אני רק צריכה למצוא יום שאני לא עובדת ושיהיה לי את מי לפגוש - שלאנשים יהיה זמן וחשק. אני שרה כל מיני -- ממש כל מיני.. אוהבת שירים של מייקל ג´קסון שהיה ילד למשל... את זה אני אוהבת לשיר.. אבל גם שירי MTV ואחרים מה איתך?

היי יש כאן עוד מישהו!

כבר התחלתי לשמוע את ההד של נקישות המקלדת... מה קורה בן אדם? טוב שבאת!

תודה אסטון! אבל טרם

יש לי עוד כמה ימים להנות מהגיל העגול והנחמד. עד שאני לא ממש ביום ההולדת אני אומרת שאני בת 20. מה, לא ככה? מה איתך? מתי לך יש יומולדת?

למעלה