אופיר...

Magical me

New member
היי אנשים. ../images/Emo1.gif

זה אופיר. תודה לכולם. בטח שמתם לב שאני אדום. בעוד שבועיים נראה אם אני אהפוך למנהל. בנתיים אני אדום אבל אני עדיין יכול למחוק. פחות או יותר. תודה לכולם

HuGo Hell

New member
תגובה יותר מפורטת: ../images/Emo1.gif

(הייתי אצל יעל פשוט והיא רצתה את המחשב) אני אדום באופן זמני. אני לא יכול למחוק. כפי ש90% מהפורום שלנו, מנהלים. הם יודעים שאדום הוא "מומחה". אבל בנתיים אפרת נתנה לי להיות אדום ובהמשך אנחנו נדע מה קורה. ושוב - תודה על התמיכה כולם

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

גם אני רוצה שלא יהיה פה מנהל, לא שיש לי משהו אישי נגד אופיר. אני חושב שלא צריך שיהיה פה מנהל וזהו, זה חלק מהפורום שהוא חופשי.

HuGo Hell

New member
תראה. ../images/Emo1.gif

זה רק שלא יעברו על החוקים הבסיסים של תפוז. הרי ריבים, ישארו (כל עוד לא תקללו/תאיימו כי שוב, חוקי תפוז). והכל ישאר כמו שהו רק שאני אהיה אחראי שלא יעברו על החוקים הבסיסים של תפוז. הרי מנהלי תפוז לא יכולים להיות בייביסיסטר של הפורום הזה 24/7. (וגם כמובן למחוק ספוילרז לא מסומנים
)

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

דבר ראשון, לא נראה לי שעד עכשיו היה כאן ספוילר קטלני לאיזה משהו. אין פתאום אנשים חדשים שמצטרפים, וכל מי שכותב פה מודע למשמעות של ספוילר ויודע לסמן אותו. בקשר לחוקים, איזה חוק של תפוז עברנו?

HuGo Hell

New member
יובל. ../images/Emo1.gif

כשהנהלת תפוז מחקה את שירשור הריב בין גל לאיתמר. רשמתי. ולא כולם מסמנים.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

"כשהנהלת תפוז מחקה את שירשור הריב בין גל לאיתמר. רשמתי." מה?! לא הבנתי למה התכוונת במשפט הזה.

Charmed Gal

New member
רשם את החוקים...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

ועל איזה עברנו... בקיצור, יש חוקים על העלבות וקללות וכאלה, אני ואיתמר עברנו עליהם למשל אז היה צריך למחוק. צריך מישהו שימחוק ריבים וספוילרים וכאלה.

למעלה