אופיר עשה ת'פדיחה

sinay30

New member
אופיר עשה ת'פדיחה

אני בהלם מאופיר הכאילו טקטיקן , איך הוא הוביל אותם לגלות שהוא , הוא זה שמחזיק בפסל , היה צריך לתת ליואב להמשיך לחפס ולהעלם איכשהוא. אני בהלם . וניראה לי באמת שעידן ינצח. מה שאני לא רוצה. אני לגמרי עם אפרת . ועכשיו לגבי פסל החסינות שאני בטוחה שאריק מצא . כל הכבוד על הביטחון ., הרי בנינו שני הגברים לשבט קניבה עשויים ממרגרינה.

MagSimps

New member
אופיר סתם נבזה

הוא לא יכול לנצח את המשחק הזה גם בעוד מליון שנה, מלבד שזה משחק טקטי זה משחק חברתי ואין לו אף כישורים חברתיים. מלבד זאת הטעויות המטופשות שלו בזה אחר זה רק מוכיחות שגם טקטיקן הוא לא.

sutul

New member
GOD DAMN IT

למה אנשים כאן חושבים שאריק מצא את פסל החסינות? רק כי הוא הלך אחרי הרמזים והרים בול עץ קטן? אם הוא היה מוצא את החסינות היו מראים אותו קופץ ועושה סלטות מרוב שימחה נ.ב. כישורי המישחק של אופיר באמת היו גרועים אף אחד לא קנה את ההצגה שהוא "במקרה" גילה את המיקום העקר של הפסל

אבל הקטע הוא

שאף אחד בקניבה, לא גם לא אריק, לא חכם מספיק לחשוב על הכנת פסלונים מזוייפים. אולי אופיר, אבל הוא לא בקניבה. אם היה אחד כזה, זה היה יכול להיות אדיר: יהיו מלא פסלונים מזוייפים (או מקלות מגולפים עם פרצופים
)

sutul

New member
אין שום דבר טוב בפסלון מזוייף

כשאין לך את המקור אז איזה אינטרס יש להם לגלף זיוף?

sutul

New member
אתה מבלבל דברים

אם זה לא הפיסלון המקורי אחרי שכולם הצביעו וגיא זוארץ ישאל אם מישהו מצא את הפיסלון ונגיד אתה תראה את הפיסלון המזוייף שלך ישר זוארץ יגיד שזה מזוייף.. אז נכון הפעם לא הצביעו לך כי חשבו שזה המזוייף אבל תיהיה סמוך ובטוח שבפעם הבאה השבט שלך בכלל לא צריך ללכת למועצת השבט כולם במיילא יצביעו נגדך ככה שזה באמת לא שווה כלום פסלון חסינות מזוייף שווה אך ורק כשיש לך את המקור ואתה שם את הזיוף במקומו

droriko

New member
כי עד הפעם הבאה אני עוד אוכל לשנות דברים

גם תחשוב שהדחה של אותו אחד במועצת שבט תשפיע באופן משמעותי, אני יכול לנצל את זה לטובתו

mmeny

New member
תראה הישרדות גבון

תראה את הישרדות האחרונה האמריקאית (עונה 18),הזוכה שם ניצל מהדחה בזכות זה שחשבו שיש לו פסל חסינות והדיחו מישהו אחר מהשבט שלו. אח"כ הוא זכה בחסינות,ומשם המשחק השתנה

mmeny

New member
לדעתי אופיר שחקן לא משהו בכלל בכלל

נכון שהוא הוכיח כישורי משחק מעולים המועצת שבט שבה הדיח את מעיין,אבל תכלס,האסטרטגיה שלו לא משהו. במקום לחבור לחבורת הזאבים,לבנים,ולהיות בטוח,הוא חבר לשחקנית הכי גרועה במשחק. היה ברור שמיכל תעוף מתישהוא,פשוט האופי שלה בלתי נסבל-והיא לא מסוגלת לסחוף אחריה עוד אנשים ,אופיר הפך אותה לציר שלו,ועשה שמיניות למענה,וגם חסף את עצמו. זה שהוא הצליח להעיף את מעיין,זה רק בגלל שמעיין ומירית אימפוטנטיות. שיחה הכי פשוטה עם עידן או איגור,היתה פותרת את הסיטואציה הזאת.

למעלה