אופיר חממי ז"ל

בשלולית

New member
אופיר חממי ז"ל ../images/Emo16.gif

הרגע חזרתי מההלוויה. ומצאתי לנכון להדליק נר לזכרו
אופיר היה המד"ב שלי למשך שנתיים שלמות. הוא התאבד ביום שישי ה1 באפריל. ירה לעצמו בראש. לא יודעים למה. ועדיין מזועזעים מהפתאומיות. אהבנו אותו המון, כולנו. הוא היה ממש חבר קרוב שלנו. תמיד בחיוך המקסים שלו, בפרצוף הזועם, בצחוקים שהוא הציף את כולנו. לא הייתה לו טיפת עצב על הפנים, ובכל זאת, בחר בדרך הנוראה הזאת. רציתי שמי שהכיר אותו, וגם מי שלא הכיר אותו, שיכבד את זכרו. אוהבת ומתגעגעת, הדס, כפר הנגיד.

בשלולית

New member
במועצה איזורית גן רווה

במושב שלי. בכפר הנגיד. אני לא מצליחה לעכל פשוט איך בנאדם כזה מצחיק וכזה טוב לב... בוחר בדרך כל כך קיצונית. ותודה לכם.

פעור פה

New member
איפה זה?

צפון, דרום, מרכז? ליד איפה זה נמצא? ואני מקווה שתרגישי טוב.

בשלולית

New member
עדי כבר ענתה..

ותודה מתוקה.. אני איכשהו פסדר.. יותר עצוב לי שבן אדם כל כך מקסים הלך מהעולם בדרך כל כך מיותרת... כואב לי יותר שהאנשים שהיו יותר קרובים אליו מפסידים כזאת דמות מדהימה.. פחות כואב לי שאני לא אראה\אשמע אותו יותר בחיים, כי גם ככה הוא כבר לא היה פעיל כל כך אצלנו במושב. וגם ככה לא הייתי רואה אותו ממש. אבל הוא יהיה חסר יותר עכשיו. ואני אזכור אותו תמיד ובמיוחד בכל יום זיכרון. (הוא סיפר לנו על חבר טוב שלו שנהרג בצבא, ומאז יום הזיכרון מאוד כואב לי, כי כאב לי עליו, שכואב לו. עכשיו אני אכאב עליו שהוא לא פה איתנו יותר.
) ותודה לכולם.

../images/Emo16.gif

היה נוראי לשמוע עלזה... היינו המומים. רציתי לבוא להלוויה אבל היה לי מגן
הדס, אם את רוצה לדבר אומשו את תמיד מוזמנת! שמרי על קשר (176920404) ותיהי חזקה!

למעלה