אופיר בת

Dorfl

New member
אופיר בת

1. את רוצה שאתר חופש יהיה יותר "דמוקרטי", ויאפשר גם לכם להציג את הטענות שלכם? את טוענת שאנחנו מבצעים שטיפת מוח כשאנחנו לא מציגים גם את הטיעונים שלכם? מספר תשובות: א. ערך הפלורליזם לא אומר שאני חייב להציג את שתי הדיעות, הוא אומר שאסור לי לסתום את פיו של מי שמציג את הדיעה המנוגדת. הערך הזה לא כופה עליי להעמיד פנים שאני מפוצל-אישיות, הוא לא יכפה עליי לתמוך בדעות שלהן אני למעשה מתנגד. לא. כל שהערך הזה אומר הוא שגם ל"חופש" וגם ל"שופר" יש זכות שווה להציג את דעותיהן באתרים שלהן. כמובן שאתר חופש לא מחויב, ואף לא ראוי שהוא יעשה זאת, להציג את הדעות של שופר באתרו. ב. המשך של טיעון א´ - גשי לאתר של שופר, וחפשי שם את הדעות של חופש. לא תמצאי. ג. כאשר מדובר בעיתון הבית-ספרי, את חייבת לאפשר גם הצגה של הצד השני. העיתון הזה הוא (כביכול) מקור המידע היחידי של הקוראים, ולכן הצגה של צד אחד בלבד לא תהיה לגיטימית כאן. כשמדובר באינטרנט, לעומת זאת, את יכולה לגשת לאתרים משני הצדדים. ד. בביה"ס שלך יש ילדות המחזיקות בדיעה אחרת, ולכן את חייבת לאפשר גם להן להביע את דעתן. 2. את מדברת על זה שיותר "כייף" להאמין באלהים. "סבבה". אז? אז זה נותן לך לגיטימציה לכפות עליי לשלם פי עשר על תחבורה בשבת (מונית במקום אוטובוס)? לא. זה נותן לחרדים לגיטימציה לחיות על חשבוני? לא. ואז מה אם לך יותר כייף להאמין בזה? לי יותר נעים להאמין בסגולות המיסטיות-קוסמיות-שמוסטיות של השפיץ של הנעל ושל כף רגלי השמאלית. נ.ב: הן מצוות עליי לחדול מחיטוט באף בימי רביעי (בצהריים). לסיכום, לטיעונייך המלומדים תשובות פשוטות וברורות, ומוזר מאוד שלא עלית עליהן בעצמך. נ.נ.ב: קוריוז - האם, במסגרת הפלורליזם, תאפשרי לחבר בכת השטן להטיף לביתך בת ה-12 (בבוא היום) ולנסות לשכנע אותה להצטרף? במקרה שלא שמעת, טקס החניכה לכת השטן עבור בנות כולל אונס קבוצתי, כאשר מספר חתולים נשחטים ברקע ודמם מותז על המצטרפת החדשה (אל תדאגי, הבגדים שלה לא יתלכלכו בשלב הזה, אם אתה מבינה את כוונתי). הטקס מבוצע לרב בבתי קברות בשעת לילה. היו מספר מקרים בהם תועד הטקס במצלמה והופץ, לבושת המשפחה, באינטרנט. לא תאפשרי? למה? אהה... סיפור (אמיתי) זה היה דוגמה קצרה בשבילך בנוגע לגבולות הפלורליזם, זה במקביל להסברים על מהות הפלורליזם שלי ממקודם.

voguemaster

New member
יש לך מידע לגבי הכת הזאת ?

הזכרת לי עכשיו שרציתי לבצע מחקר קטן עליהם...

Dorfl

New member
ההודעה שלי לא עסקה בכת הזו,

זה היה רק קוריוז. אני יכול לחפש לך חומר, אם אתה סקרן ומתקשה למצוא בעצמך, אבל לא עכשיו, לא ב-3 לפנות בוקר.

Dorfl

New member
גברת אופיר בת, היה נחמד אם

היית משתמשת בפורום הזה גם בכדי להגיב להודעות שהופנו אליך, ולא רק להטפות.

qwerim

New member
גברת אופיר בת

גם אני אודה לך אם תקדישי תשובה לדבריו. לקח לו זמן ומאמץ לכתוב הודעה מקיפה שכזו והיא ראויה להתייחסות המתאימה.

begone

New member
היא לא באה לשמוע

היא באה רק להשמיע. חיוך צדקני נסוך על שפתיה, היא עושה Copy-Paste למאמרים ישנים ומופרכים משנות השמונים, קוראת לנו ´אחינו´ ומנסה להתחמק מנושאים בעייתים כמו: המציאות, עובדות החיים, המצב הפוליטי וכו´. יש לי תחושה שהיא קיבלה הרבה תגובות בעיקר בגלל שהיא אישה ולא גבר. זה קורה הרבה באינטרנט, ואנחנו לא חריגים. אגב, היא גם שלחה לי הודעה אישית לתא בתפוז - והפלא ופלא: תוכן ההודעה היה זהה לתוכן ההודעה בפורום. היא מתנהגת כמו מחבתית מקצועית...

zek

New member
מסכים ולא מסכים

מסכים אתך באשר לאבחנתך. מתק השפתיים לא עושה עלי רושם וכל עוד הגברת הנכבדה אינה מוכנה להתמודד ולהשיב באומץ על שאלות קשות, גם אם הן בוטות לעיתים, אני לא קונה את זה. גם אני וגם אתה יכולים לעשות לה קופי -פייסט מפה ועד להודעה חדשה - אבל מה החוכמה? אני לא יכול להעיד על אחרים אבל כשלעצמי, אין שום קשר בין העובדה שהיא אשה לבין תגובותי להודעותיה. למרות שקבלתי בברכה את נועם הליכותיה, הרי במעשיה, כלומר חוסר תגובותיה איששו אצלי את החשד שזה בסה"כ נסיון לשנע את משנתה הסדורה לעברינו - רק שהשינוע חד סיטרי... אבל משנתגלעו בקיעים במשנתה, מה יותר קל מאשר לפתוח ת´רד חדש, לתקתק קופי-פייסט ולהמשיך לשנע...

אתה חוטא לאמת !!

"ב. המשך של טיעון א´ - גשי לאתר של שופר, וחפשי שם את הדעות של חופש. לא תמצאי." עושה רושם שקבעת זאת על סמך ניחוש פרוע ותו לא. הנה דוגמא אחת, קרא את התגובות ותנסה לזהות את עידו10 שלנו. ולא רק שלו, ואף הודעה לא נמחקה! אז כן מציגים תגובות של שגרירי/חסידי/מעריצי אתר ´חופש´. אגב, גם ´דוחף_לויתן´ משינוי הגיב לאחת הכתבות שם ולא נמחק. מתי יואילו באתר ´חופש´ לאפשר תגובות מכל הדיעות? עד עכשיו הם מציגים _רק_ מה שנוח להם ו_רק_ תגובות שיש להם מענה עליהם מבלי לאפשר כמובן תגובת נגד. פשוט לוקחים תגובה (יש לציין שהגיעה באימייל ולאף אחד מלבדם לא מתאפשר לקרוא אותם) ומנתחים אותה כראות עיניהם והקורא ישפוט דיעה חד צדדית. מדוע לא מאפשרים לוח תגובות כפי שקורה באתר ארגון ´שופר´?! אגב, שם לכל הודעה יש לוח תגובות, וכל הרוצה יגיב.

Dorfl

New member
נעים מאד, אני מ-א-ו-כ-ז-ב.

בתור אחד שהאמין שיש לך *טיפה* שכל, אני מאוד מאוכזב. הרי התגובות מוספות אוטומטית לאתר, ללא סינון. התגובות לשופר הן כמו שהפורום הזה הוא לחופש. כמו שלא תגיד שבגלל שנתנו לך לפרסם כאן בפורום תגובות זה אומר ש"חופש" מציגה את הדיעה הנגדית, כך גם עם "שופר". אנחנו מדברים כאן על האתר עצמו, לא על התגובות והפורומים. ב-א-מ-ת.

מי דיבר על צירוף מאמרים הדדיים?

אני התייחסתי אך ורק לתגובות. כפי שאישרת בתגובתך שאכן ניתן באתר שופר להגיב ללא סינון אני מצפה שאתר חופש יאפשר לקוראים להגיב תחת אותו המאמר. לאתר של שופר אין פורום בסדר גודל שכזה, אולי יתפתח בהתאם בהמשך. אגב פורום, כפי שראיתי הפורום פתוח וכל אחד יכול להגיב, במבט חטוף ראיתי שיש דיאלוג בין חילוני בשם ´פיני´ לבין ´שי´ (כנראה דתי) ואין צנזורה, אולי למעט (ניחוש פרוע?) סינון שפה בוטה.

oren*

New member
שטויות

אם גולש באתר YNET כתב בתגובה למאמר על רשימת החיסול של החמאס שהוא לא היה מצטער אם כמה מחברי הכנסת ברשימה היו נרצחים, זה אומר שמערכת YNET תומכת ברצח פוליטיקאים בישראל? טוקבקים (TALKBACK) באתרי חדשות מאפשרות לגולשים להגיב להודעות עם מינימום התערבות של מערכת האתר. התגובות הללו לא נחשבות חלק מהתכנים באתר, אחרת היו סוגרים את וואלה! מטעמי אנטישמיות בכל פעם שמועלית חדשה בנושא פוליטיקאי מהשמאל או הומוסקסואלים ולסביות.

למעלה