אופירה אסייג ו..?

אלירן259

New member
אופירה אסייג ו..?

נראה שאני מעט אאוטסיידר לאחרונה ברדיו. הרכש האחרון של רדיו ללא הפסקה הוא אופירה אסייג ואייל ברקוביץ', שמגישים את חדשות הספורט בתחנה מ-18:00 עד 20:00. זה כי רדיו ללא הפסקה קנו את רדיו 99 (או השתלטו על רוב המניות שלה), העבירו את מאיר איינשטיין ל-99 ואת אופירה ואייל העבירו ל-103 (צעד מוזר משהו). אני מקווה שמה שאמרתי עד עכשיו נכון. פשוט האזנתי לקטע מהתכנית לא מזמן, והאות קרא "אופירה אסייג ודורון ג'מצ'י", ובתמונות באתר שלהם מופיעים אופירה אסייג ודורון ג'מצ'י. מה קרה לאייל ברקוביץ'? פרש מעסקי הרדיו? הצטרף לאיינשטיין? או שהוא ודורון מגישים עם אופירה לסירוגין ולא שמתי לב.. אה, וממש לא מזמן הבחנתי בכך שמורוזובסקי קיבל תכנית בוקר ברדיו תל אביב. מזל טוב! לא יצא לי לשמוע אותה עדיין, אבל זה לבטח שיתוף פעולה לא רע
.

יניב מגיש את הרצועה

"קיצה טבעית" ברדיו תל אביב, (שם אירוני משהו, לפחות עבור המגיש :) בין שש לשבע בבוקר, (לפני טל ואביעד) לסירוגין עם טלי מץ המצויינת ואיתי. (אני קצת פחות, עקב עומס בעיסוקים אחרים ברדיו) * נרשם שימוש יתר בסוגריים בהודעה הנ"ל.

אלירן259

New member
אה... יפה יפה../images/Emo9.gif

אין ספק, לרדיו תל אביב מכסת השדרנים הטובה ביותר.

טלי מץ באמת מצויינת

שמעתי אותה הבוקר לראשונה. ככה שדרנית רדיו צריכה להישמע לדעתי, אני לא יודעת מאיפה האנרגה להיות כה רעננה על הבוקר אבל בהחלט שאפו. עשית לי את היום, כל הכבוד!

היא ילדה או שעומדת ללדת וכלן היא בחופש

אחלה שדרנית אחלה תוכנית למרות שעם גמצי התוכנית טיפה יורדת אייל קליבר רציני ופרטנר נפלא לאופירה אסייג

ג'מצי וברקוביץ' עושים רוטציה ביניהם בתוכנית.

לא תמיד ברקוביץ יכול לשדר איתה אז ג'מצי משדר גם וכך הם עושים רוטציה,בינתיים כמו שרשמו אופירה צריכה ללדת( שתהיה לידה קלה) אז מאיר אינשטיין ישדר בסינדיקציה את התוכנית גם ב 99 וגם ב 103,בלי שום קשר זו תוכנית הספורט הטובה ביותר לטעמי.

roni60

New member
אופירה ילדה בת בכורה ביום שני

גם ב-99FM ,אייל ברקוביץ שידר 2-3 תכניות בשבוע,והיו מחליפים אותו יוסי אבוקסיס,אלי אוחנה,חיים רביבו

למעלה