אופיס ואנדרואיד

החרמון

New member
אופיס ואנדרואיד

היי.
אח שלי רוצה לקנות טאבלט אנדרואיד. הוא כל יום 3 שעות על הכביש בתחבורה ציבורית.
הוא רוצה לקרוא ולערוך קבצים של אופיס. וורד, פאורפוינט ואקסל.
הקבצים הם גם באנגלית וגם בעברית. קבצים משולבים עם שתי השפות או רק שפה אחת. קבצים עם תמונות ועם גרפים
אקסלים שיש בהם נוסחאות ופונ'.
השאלה שלי היא מההתוכנה הכי טובה לאופיס שיש לאנדרואיד? עם מה יש לכם ניסיום? ברור שתוכנה טובה תעלה כסף, אבל אני מחפש המלצה ליותר מתוכנה אחת.
אני בנייד משתמש ב-
Kingsoft office בגרסה שחינם והיא טובה לי לקרוא קבצים. אני לא עורך. הקבצים שיש לי הם רק טקסט אז אין לי ניסיון עם קבצים יותר מורכבים.
אם הוא שומר קובץ - אז שהקובץ יפתח כמו שצריך במחשב וכל הדברים האלה

הוא חושב לקנות את הנקסוס7 או נקסוס10. מה אתם אומרים? איזה טאבלטים טובים אפשר להמליץ על?

אני מקווה שהייתי מספיק ברור.
תודה!

binon

New member
תוכנות אופיס

לי יש נסיון עם officesuite pro. התוכנה עולה כמה עשרות שקלים וכוללת וורד, אקסל ו PP. אני השתמשתי בעיקר בוורד והיה נוח לעבוד איתה. יש קצת בעיה כאשר מנסים לשלב עברית ואנגלית במשפט אחד אבל בסה"כ ברגע שמתרגלים זה עובד בסדר גמור. יש יישור לימין והכל
אם אתה קונה נקסוס אתה תקבל את אנדרואיד גירסה 4.4 גוגל שילבו שם תוכנה בשם quickoffice שגם נותנת וורד אקסל ו PP
לא יצא לי לעבוד איתה עדיין אבל ממה שראיתי, אם פותחים מסמך בעברית הוא נפתח מיושר לשמאל וצריך ליישר אותו לימין
אם מתחילים מסמך חדש הוא מתחיל מיושר לימין ואין בעיה.
עכשיו השאלה הגדולה היא מה אח שלך באמת רוצה לעשות. אם מדובר בעיקר בקריאה ועריכה מועטה של מסמכים אז אין בעיה וכמעט כל טאבלט יתאים. אם הוא מתכוון לעשות עריכות רציניות, לכתוב טקסים ארוכים או לבנות מצגות לדעתי טאבלט זה לא הפתרון וצריך לחשוב על פתרון אחר.

למעלה