אופיס בלונובו

veredadar

New member
אופיס בלונובו

קניתי מחשב לנובו ויכולתי להשתמש באופיס לזמן מוגבל כרגע אי אפשר לעבוד ללא הPRODUCT KEY מישהו יודע אם אני אמורה לקבל סיסמאות לאופיס מIBM? כי לא קיבלתי.. לא זכור לי אם שילמתי על זה בקנייה.

LiranTheWizard

New member
כנראה שיקבלת גרסה לניסיון ל-30 יום

כאשר עם תום תקופת ההתנסות יש לרכוש רישיון שזה בעצם מס' מסויים שאת מקלידה במסך המתאים ואז את יכולה לעבוד עם התוכנה לצמיתות. יכול להיות שמדובר ב-Office 2007? לדעתי Microsoft התחילה לדחוף את זה אצל כל מיני מחשבים כדי לתת לאנשים להתנסות בזה למשך זמן מוגבל. בכל מקרה, אני ממליץ לך לעבוד עם חבילת OpenOffice שאני עובד איתה. מספקת את כל צרכיי. גרסה עברית זמינה כאן וגרסה אנלית עם תמיכה בעברית זמינה כאן.

יאיר B

New member
זה בגלל שהשתמשת באותה מילה בדיוק. אז המערכת

של תפוז לוקחת את הלינק הראשון לכל המילים שהן אותו דבר.

LiranTheWizard

New member
את זה אני יודע ולכן כללתי גם את התו "."

וראיתי שזה לא בדיוק פתר את הבעיה...

YossXP

New member
מדובר ב-Office Ready

קיבלת גרסאת Office 2007 לניסיון לתקופה של 60 יום. בהפעלה הראשונה, על ידי קיצור הדרך על שולחן העבודה, ישנו מסך בעל שני שלבים, 1. השלב הראשון הוא גישה לרשת וקבלת מספר רישיון 2. השלב השני הוא רישום התוכנה לשימושך לתקופת הניסיון מדובר באופיס מלא לתקופה זו בו ניתנת לך אפשרות להחליט אם ברצונך לרכוש אופיס או לא. הרעיון הוא שרכישה לא תחייב ידע או ניסיון בהתקנת יישומים על מחשבים כי היישום כבר מותקן. אני גם כן מציע לבדוק את חבילת ה-OpenOffice.org שהוצעה לך - היא מהווה תחליף מצויין לחבילות בתשלום www.openoffice.org.il

למעלה