אופטלגין -ומיגרנות

סחוג

New member
אופטלגין -ומיגרנות

בתי בת חודש אני סובלת כבר 16 שנה ממגרנות קשות מאד -נוסו כל שיטות הטיפול האלטרנטיביות -אני בשום פנים ואופן לא יכולה לקחת את הכדורים היחידים שעוזרים לי בהתקפים קשים -בגלל ההנקה לכן יוצא שאני לוחחת פעם בשבוע בין 3-4 כדורי אופטלגין שאגב לא מעבירים לי את הכאב רק מטשטשים לי את עוצמתו ולשאלתי האם כדי לי להפסיק להרעיל את ביתי עם האופטלגין ולהפסיק להניק אני מבולבלת חסרת אונים ובעיקר כואבת-הראש כמובן ! תודה על כל עזרה!

I would suggest that you call Prof

Merlov with that question; 03 9377474 he may be able to suggest an alternative that will help you. Or will tell you to keep breastfeeding. Artificial milk is sometimes more dangerous to a baby than human milk with a small amount of medication.​

דיאנה1

New member
תרגום: הייתי מציעה שתתקשרי לפרופ'

מרלוב עם השאלה הזו 03 9377474 אולי הוא יוכל להציע טיפול חלופי שיעזור לך. או שהוא יואמר לך להמשיך להניק. תמ"ל הוא לפעמים יותר מסוכן לתינוק מאשר חלב אם עם כמות קטנה של תרופות.

דיאנה1

New member
בכל מקרה את לא חייבת להפסיק לגמרי

להניק. גם אני סובלת ממגרנות, ובררתי אם מותר לי לקחת אימיטרקס, התרופה היחידה שעוזרת לי. נאמר לי שאסור להניק עם אימיטרקס, אבל אני יכולה להכין מלאי של חלב שאוב, ובזמן התקף מיגרנה לתת את החלב השאוב ולשאוב ולזרוק את החלב, ולאחר שהשפעת הכדור עוברת להמשיך להניק כרגיל.

למעלה