אופטימיות?!

Miss Tika

New member
אופטימיות?!

Miss Tika

New member
Watch this

החתן הקנדי שלי (שבא עוד שלושה שבועות!!) הימני ביותר...
וחוצמצזה סתם טוביק. היתי בארוחת ערב אתמול עם הקנדים שנשארו בארץ אח"כ יצאתי עם עמית וכו' ואני חייבת לעוף עכשיו כי תתי מחכה לי למטה חח

../images/Emo99.gif!

וואו [איך קוראים לו? הוא נראה ג'ים או ג'ון או ג'ייסון או אולי בעצם מארק, אייש
]

©big smile©

New member
הרגע קלטתי [ט']

לא אכלתי כבר 24 שעות, חוץ מעוגיה היום ב5, אבל זה לא נקרא בשיט. ו.. אין לי מושג למה זה באופטימיות, כי אני רעבה עכשיו ואני הולכת להכין לי משהו לאכול. טוב, לפחות ארוחה אחת ביום, ואתמול היו רק שתיים. קטנות. מחר אני אראה את הירידה שלי, ואני אמשיך ככה. בכיף שלי. איזה טוב זה להיות בדיכאון לפעמים.. :\

shiruri

New member
../images/Emo24.gif

אני מקווה שהדיכאון לא יפגע בבריאות שלך.

Liraz 6q

New member
זה היה אחד הסופי שבוע

הכי נדירים בעולםםםםםם 3 ימים מלאים בטראנסים, מסיבות, אנשים הזויים, אלכוהול אחותי וניצן והוא
אמא כמה נהנתי.. ועכשיו עם הקטנות שלי שלא ראיתי כל הסופשבוע התגעגעתי
ואני לא לומדת כל השבוע החיים שלי דבש כמו שהוא אומר

EVE Lights

New member
סיימתי לכתוב משהו. ../images/Emo13.gif

וואו. סופסוף. שמחה שהפעם לא נתקעתי לקראת הסוף אלא סיימתי.
ואחרי הגהה ושאני אהיה בטוחה בזה ב-100 אחוז, אני אתן לו לקרוא. והוא הבטיח להגשים לי את זה, אז... כיף לי.

N o o s h y

New member
וואי וואי איזה טוב היה בסמינר קיץ!

הרגשתי ממש... מועילה כזו, מנהיגה, אבל גם מעורבת בשכבג וגם דמות כזו שאפשר לפנות אליה. בכלל, כל הקטע הבינאישי בסמינר הלך לי טוב משום מה. הייתה שביעיסטית שבאה לדבר איתי על היחסים שלה עם חבר שלה ממנו היא נפרדה לא מזמן והיא ממש בכתה לי כפרעליה :[ שתי שישיסטיות ושביעיסטית באו לדבר איתי בקשר לרשגוד ואני חשבתי על שנה שעברה וכמה פעורה הייתי :] הייתה לי שיחה מצוינת ואמיתית עם בת אלי כפרות. וגם! הרגשתי שממש התקרבתי למוריה (המרכזת הבוגרת) בזמן האחרון לא יודעת אפילו למה, ומזל שזה קרה עכשיו, אחרת לא הייתי מכירה אותה בכלל. (אוי. עכשיו נזכרתי בפתק שהיא כתבה לי בתחילת שנה שעברה שהיא צריכה להכיר אותי יותר). יא אללה. אני אוהבת את השכבג הזה ממש לפעמים!

OverSharing

New member
איזה מצחיק שישנתם אצלנו../images/Emo103.gif

טיאטאתי לכבודכם!:] שמחה שנהנת:]

N o o s h y

New member
אינמצב שישנו אצלכם.

בכלל לא ישנו בשבט כלשהו אלא במושב אורות. חח. אלינו באו שבט דימונה (ההורים שלי ראו אותם בים ואימא שלי מתקשרת אליי מתרגשת 'יש כאן מישהו עם חולצת צופים כמו שלך!'. חח :]) והם השאירו לנו את השבט נקי יותר ממה שהיה בהתחלה. כפרעליהם! איפה אתם עשיתם?

OverSharing

New member
ת לא מרחובות?:<../images/Emo103.gif

חח אופס! שבט שניר ישן אצלנו... חשבתי שאת משם! אנחנו ישנו בקיבוץ דן..

amit641

New member
אני הכי מאושרת בעולם!!! ../images/Emo129.gif

מקום ראשון!! פאק! וואי אחרי כל ההשקעה... יו אין דברים כאלה!!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אוחחחח, מחוייך לי. (חוץ מהעובדה שתקעתי בטעות את האצבע בדלת של המכונית ואני בקושי מרגישה אותה..) כבר שבוע שני ברציפות שאין לי שביזות יום א' במוצ"ש בגלל הפגישות איתו. חמוד :]

LimiMimi

New member
פאק, יב'ניקיות.

זו רק אני שמתי לב שדברים מתחילים ממש להצטמצם? פשוט, פאק, היום סיימתי ספרות והסתכלתי על הלוח בחינות שלי ופסדר, אנגלית, למי אכפת, מתמטיקה, אז נחרוש אבל כולם יודעים שזה לא כמו הומני היסטוריה (מתכונת ובגרות) זה הכי מאיים וספרות יש לי רק בגרות לעשות ו.. וזהו! אני בהלם זהו זהו זהו זהו זהו!

Fragile rose

New member
../images/Emo6.gifתמיד זה ככה

את עושה אפצ'י ונעלמת לך חצי שנה. זה משהו גמני רוצה תיכון

למעלה