אופטימיות

giulietta

New member
אופטימיות

התקשרתי לאיזה מקום, לקבוע פגישה. אומרת לי הפקידה: "יש לנו בשני לרביעי בעשר וחצי". אמרתי לה: " סליחה, לא הבנתי, יש לכם בימי שני ורביעי?" "לא", היא עונה לי, "יש בשני לרביעי בעשר וחצי, זה יוצא ביום רביעי, מתאים לך?"
"תראי", אמרתי לה, "אין לי מושג מה אני עושה מחר בבוקר, את רוצה שאני אתחייב לשני לרביעי??!!...אבל אם זה מה שיש, אז בסדר, תרשמי אותי." אז מסתבר שהרבה תפוח בדבש והרבה איחולים לשנה טובה ומתוקה כנראה עושים את זה לחלק מאיתנו והאופטימיות שלהם משתבחת. יש לי תור ב-2 לאפריל, 2003, ב 10:30. מקווה שאני אהיה פה לזכור את זה. בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולכם. ג´ול

חחחחחחחחחחחחחה...

בדיחה טובה... יאללה עצלן, נחת סוף שבוע ארוך...תצחיק אותנו... נראה שעדין לא קמו כאן האנשים. בוקר טוב!!

giulietta

New member
פנטה, קח ת´זמן...

(אם אני יכולה, גם אתה יכול) תתאושש... ותספרררררררררר
(מצד שני, לא מתחייבת להבין את הבדיחות שלך
) בוקר
ג´ול

טאקילה~*

New member
ג´ולייטה שנה טובה../images/Emo74.gif

זה בסדר יקירתי אמרת שני לרביעי יום רביעי בשעה 10.30 אוקיי אני אקפיץ לך את ההודעה עד שני לרביעי בשעה 10.30 סגרנו אהה? רק שתהיה לך שנה מתוקה וטובה..

giulietta

New member
חחחחחחחחח טאקי

(להחזיר עטרה ליושנה, הא?) מי כמוך יודע שאחרי 72 שעות הקפיץ מתפגר. שכחת?
בוקר מצוין ושנה מבורכת. ג´ול

טאקילה~*

New member
גולייטה מבטיחה לך אהה..

אחרי 72 שעות ההודעה שלך תככב אני אחרית לזה. ואל תשאלי איך...

sahr12

New member
טאקי????????אמרתי למאמו......

שבכיפור אני בחו"ל....היא רוצה מתנה........חחחחחחחחחחחחחחחח

טאקילה~*

New member
ראבק גם בכיפור???????????

יו תביא אותה אליי בכיפור נישבעת לך היא תקבל אחלה פינוקים.. ככה אני אשמור לך אותה עד שתחזור מחו"ל אחלה מאמו רק שתהיה לך בריאה..

"התקשרתי לאיזה מקום"......חחחחחחח

"איזה מקום" עלאק........חחחחחחחחחחחחחח ג´וליאטה יקירתי היחידים שקובעים פגישה למועד כל כך מאוחר זה הרבנים והמקובלים למינהם רק אצלם התור כזה ארוך.......חחחחחחחחחחחחח במקום זה בואי אלי, אני אמרח לך שמן זית על הראש ישים לך אבקה בין העיניים את תשימי לי כמה ג´ובות בקופה (לתרומה, לא לי) ונסגור ענין כבר היום בערב.......חחחחחחחח וחשבת שלא נעלה על זה.....חחחחחחחחחח יאללה זזה להביא את הדוקטור........המחשב שלי חולה אדיאוס

giulietta

New member
חחחחחחחחח רועעעעעעעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא רק, מתוקה, גם מטפלים אלטרנטיביים (ויש שיאמרו שזה אותו דבר
)

giulietta

New member
ודוקא

ליד הבית שלך. אז תתכוננני, בשני לאפריל אני באה לקפה. (התראה מספיק טובה?)

sahr12

New member
אוליי תופתעי......

גם לקבוע תור לפיזיוטראפיה......זה אותו דבר...חחחחחחחח

אז היום אין תור.... אבל צריך לחכות

לפעמים הרבה מעבר לשנתיים.... בשביל להצליח... ו[URL='http://'] סבלנות[/URL] לא קונים במכולת... לצערי!

giulietta

New member
וגם

במספרות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רואה קלאודיה? הקונספציה שלך קרסה חחחחחחחחחחחחחח

באסטה ג´וליאטה, באסטה

הקונספציה,הקונספירציה, הקונסטרוקציה והקו......נגרס האפריקאי כולם קרסו עלי..........חחחחחחחחח

למעלה