אופטימיות!

Tin Doll

New member
לפני שייגמר!

נראה לי שכדאי שאתעד את הרגע הזה כי בזמן האחרון זה לא קורה לי הרבה! יש לי מצב רוח כל כך טוב פתאום, לא יודעת אם זה בגלל המיני-שופינג, בגלל שראיתי חברות מהבצפר, שמוזר, אבל התגעגעתי אליהן, או בגלל שמחר אני יוצאת עם מישהו, חמוד נורא, לתל אביב (מקווה שלא למוסד), או בגלל שאני מרגישה יותר טוב באופן כללי, והאף כבר פחות אדום, או...שפשוט סתם ככה, בלי סיבה? מוזיקה זו המצאה גאונית פשוט.

Tin Doll

New member
איזה דייט ../images/Emo6.gif

אין אצלי דייטים, אני בדיוק בקשר עכשיו עם 2 בחורים חדשים, והם לא יודעים אחד על השני ויש מצב שהם יפגשו היום...בטעות!!
(איזו פוסטמה אני, בטעות אמרתי לשני שאני היום בת"א והוא מתעקש לבוא לראות אותי) היום אני סתם נוסעת עם ההוא1 ואח וחברים שלו...יצאנו כבר לבד.

MaddyD

New member
אני אחפור גם פה

טוב אני משתחררת שבוע הבא. הוא מדהים. הולך להיות סופש גאוני.. אפילו שגם החבר שלו בא לארץ.. שהוא יגמר אני אוכל לספור את הימים לסוף באמת לוקחים כלב חדש ביום שישי וזה ממש נהדר אני אחזור לספורט שבוע הבא גם רזיתי בלי קשר בטירוף בארצותהברית החיים מתחילים ואני לא מפחדת וגם אמא שלו מתה עלי. כמה כיף

Liraz 6q

New member
אושר שלי

הוא קורא לי. נכון זה נשמע קיטשי וטיפשי.. אבל זה עושה הרגשה הכי טובה בעולם. הוא לא מפסיק להתקשר ולשלוח הודעות יפות..והוא כלכך מצחיק אותי.. ואני לא יכולה לחכות עד שישי בצהריים שאני אראה אותו.. צימר, פראג, מלון באילת.. הוא לא נורמלי.. איפה מצאתי אותו?!

הוא הכי מקסים שיש.

גם כשפחות טוב ויש ימים קצת פחות.. זוהרים בואו נגיד - אני יודעת שהוא יהיה שם בשבילי ושהוא לא בורח לשום מקום. המשפט שהוא אמר לי אז, "אני רוצה להיות החברה הכי טובה שלך" חקוק לי בראש ופשוט לא עוזב. היה לנו ויכוחון אתמול [ריב ראשון?
], שאחרי מה שנאמר בשיחה לא הכי רציתי לדבר איתו. ואחרי שטיפה נרגעתי אז דיברנו על זה שוב והרגשתי טוב עם עצמי. זה חשוב גם לדעת "לריב". והסמס של "בגללך לילה לא לילה, איך בגללך אני למטה למעלה..." היה שווה את הניסיון
חמודשלי

Bitch47Percents

New member
חזרתי לשיער קצר ואדום

וזה פשוט נורא יפה ואני ממש אוהבת ומרוצה שהחלטתי לבחור בספונטניות

קבלו קבלו מה זו אופטימיות!

כלום לא מוכן ל*שני* הסרטים שאני מפיקה שמצטלמים ביום ראשון, ואתן לא מבינות כמה אפילו: סרט 1: תסריט לא גמור אין שוטינג אין תאורה עוד לא היו חזרות סרט 2: מעולם לא פגשנו את שני השחקנים שמצאנו חסרים לנו שניים נוספים אין לנו עוד שום דבר כמו כסא גלגלים ודברים שצריך + הראשון מצטלם בלילה בין ראשון לשני באיזה 4 בבוקר, והשני מיד אחריו, בשמונה בבוקר, וכל הצוות מתחלף חוץ ממני ואני פשוט אמות. איפה האופטימיות, אתן שואלות? עוד חמישה ימים כל זה מאחוריי. וזה פחות משבוע.
(אם קראתן, חבקו אותי ורחמו עליי)

svety

New member
שופינג! המון שופינג!../images/Emo190.gif

ואמממ זה מוזר ממש אבל אחד האקסים שלי התקשר אליי. אקס ממש מהגהינום. חפר על כמה שמתגעגע וכמה שכבר הרבה זמן הוא רצה להתקשר אליי אבל פחד שאני לא אתייחס אליו, וכמה שהוא השתנה ורוצה שנחזור שוב לדבר ופה ושם ושם ופה וזה חולני לאללה לא רוצה אותו שוב לא רוצה אותו בכלל לא בקטע כזה לפחות אבל זה מחמיא כזה לוידעת. הממ ^^

מחר צימר../images/Emo99.gif

חצי שנה... אני לא מאמינה שכבר עברה חצי שנה... מזל טוב לנו...

Liraz 6q

New member
../images/Emo65.gifמזלטוב אהוביי!!../images/Emo65.gif

חבל שאני באה שבת ואתם לא תהיו..

למעלה