אופטימיות..

adiss90

New member
יואו יואו ענת יואו

קורס קבע בלאגנים :) {חודש ודי} מישהי בכלל עוקבת אחריי?

adiss90

New member
קורס, קבע, בלאגנים ../images/Emo9.gif

אבל עוד לא בטוח. עוד חודש בוודאות. ואל תשאלי אותי מה התפקיד כי....הם לא מספרים לי כ"כ

../images/Emo9.gif

00:46 שיבטה, מרפאה "מעתני - 054##### מתקשר אלייך" "מתני?" "יש לך כח לפטפט קצת?" "אם יש לי כח לפטפט? תמיד. מה שלומך?" "בסדר גמור, מה איתך?" "מעולה, הבנתי מאוהד שאתה בשזפון..." "מה? לא. הייתי בשזפון עד שבוע שעבר..." "מזאת אומרת? אז איפה אתה עכשיו?" "בשיבטה." "אה, אני במרפאה" "במרפאה של שזפון?" "אע... לא... -ליאור מאדימה- במרפאה של שיבטה..." "מה? טוב, אני בא" אפילו לא הייתה לי יכולת להתנגד!!! ;[ והנקבה הזה בא אחרי איזה רבע שעה, כאילו הוא התאפר או משהו והיה לו ריח ממש נעים ישבנו במרפאה והייתה לנו שיחה ממש נחמדה כזו... כמו סמול טוק, מהקלילות האלה, רק כזו שנמשכת שעה ומשהו הוא לא נראה כמו בתמונות, אבל הוא באמת ממש חמוד אחרי שעה ומשהו היה כבר ממש מאוחר(2+) והוא בא להגיד לי לילט וכאלה נפרדנו בחיבוק(אני בקושי מגיעה לו לכתף) ואז הוא ביקש שמחר אתקשר אליו, שנשב על קולה בשקם("לא אוהבת קולה" - "קוראסון?" - "לא אוהבת" - "....?" - "לא אוהבת. P:") והלך... היום ב-11:30 התקשרתי אליו, הוא לא ענה אחכ הוא חזר אליי ואמר שהוא עסוק, אבל רוצה להיפגש ב-12:30 בשקם ומשם הוא ילווה אותי לתחנת האוטובוס ואחכ, בסביבות 12:15, הוא התקשר ואמר שהוא עסוק יותר מדי ושאל בקול עצוב אם אני הולכת(הוא עשה את זה גם אתמול) והייתה לי הרגשה ממש טובה ממנו! ;[ אני שמה את זה באופטימיות רק כי אני מקווה שלא יודעת, זו לא דרך להתרחק ממני(כן, אני חסרת בטחון בקטעים כאלה) מה אתן חושבות?

יו!!!!!!!!!!!!!

המפקד שלי עכשיו התקשר אני בפאקינג חופש עד ראשון הבא!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה אני פשוט המאושרת באדם החופש הזה בא כל כך טוב!!!

MaddyD

New member
אתמול היה כזה טוב

זה לשיר ולצרוח את השירים של עברי לידר ולהסתכל על השמיים ובעיניים ולרקוד קרוב וזה להיות איתו והוא יודע ואני יודעת ולא היה לי דבר כזה כבר המון זמן.. וזה טוב

Mrs big

New member
אני מכריחה את עצמי לכתוב גם כאן

כי לא באמת רע לי ואני לא באמת רק מקטרת כל הזמן. סתם, אני כן. אבל יש כמה בנים חמודים בעולם. אפילו לא בקטע של "שיואו זה אומר שנתחתן בסוף" כמו שאני תמיד נכנסת אליו ישר, אלא פשוט חמודים וידידים, אפשר לדבר איתם, הם חושבים עליי מדי פעם, וזה נחמד. מאזן כזה. יש לי חברות נהדרות. באמת, אני כל הזמן חושבת כמה אני לא מעריכה את זה מספיק. אני ממש אוהבת את מקום העבודה שלי. חבל שהעבודה עצמה חרא, אבל זה פשוט נחמד להסתדר עם כולם. באמת לא חלמתי עליו הלילה. כמו שמורן אמרה. (מעניין אם זו הייתה פתיחת פה) יום רביעי שביתה. מי ייתן וזה יעזור לי להשלים פערים והשביתה תימשך מספיק זמן כדי שיהיה טוב אבל לא יהיה עצוב אחר כך. נסתפק בזה. כי אני חולה וכואב לי.

Small talk

New member
מדדתי עכשיו מכנסיים מכיתה ח'

והן גדולות עלי
. והן מידה 42 (מפוקס) מה שמפריח איזשהי תקווה שפעם הבאה שאני הולכת למדוד מכנסיים אני נכנסת למידה 40 (ואני יודעת שיש פה בנות שיכולות להיכנס פעם וחצי במידה 40 אבל בשבילי לא הייתי מידה 40 מזמן...).

כאילו

אני כזו מפגרת [אנה סתמי
] ולאדעת למה אבל טוב לי כי פשוט החלטתי להמשיך הלאה ואני מסתדרת יופי ואני אפילו לא חושבת עליו כי חשבתי לעומק על כמה דברים שהוא אמר והבנתי עד כמה שאני לא צריכה מישו כמוהו. והאמת-טוב לי. היה לי קשה להתנתק ממנו. אבל כשמישהו אומר דברים לא במקום-אפילו בלי לשים לב...אז מתגלה הפרצוף האמיתי שלו. ואני שמחה שזה התגלה [בלי שום קשר של מה שהוא אמר כלפיי]. והוא לא חסר לי וסיננתו לו 2 סמסים כבר. ואני לא חושבת על להתקשר אליו. ואפילו אם אני שומעת "גבעתי" בחדשות כבר אין לי צביטה בלב. im free [טריגר או וואט אבר] אכלתי היום רק חביתת עין בבוקר. ואחכ שתיתי שוקו בארומה. ואני פאקינג לא רעבה. כיף אולי סוףסוף אוריד את ה6 קג המיותרים ואגיע למשקל הסביר שהיה לי טרם גיוסי. ג'וי.

עוד 3 שבועות!!!!!!!!#$%@#^%

וזהוווו הסיוט המסריח הזה נ-ג-מ-ר!!!! סוף סוף יואו. שיחזור כבר ואני אוכל לנשק אותו ולחבק אותו.... בחיים לא חשבתי שאני אוהב מישהו עם כזה מרחק לכל כך הרבה זמן... לא מאמינה שעברנו את זה (כמעט נו). יואו, כמה שאני אוהבת אותו

כן חופשי הגיע הזמן...

רק שלא דברנו כבר 5 ימים ואני מתגעגעת אנושותתתתת אבל העיקר שיחזור כבר

חחח ספרי לי על זה ../images/Emo6.gif

יש לי לוח שנה בחדר וסימנתי את התאריך חזרה המקורי שלו והיה לי עונג למחוק אותו לסמן חדש... כל יום מסומן במרקר ורוד

למעלה