אופטימיות..

yaeli87

New member
מצב רוח מבולבל...

הספקתי להיות היום בחדר כושר והיה מצויין. אני מרגישה טיפה יותר טוב עם עצמי. הייתי עם המשפחה המדהימה שלי,אין כמוה. וסתם בתכלס מצב רוח נורא מבולבל...אני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי...מוזר לי וגם נהיה קצת מעיק וקשה. רק לא להשבר,רק לא להשבר.

N o o s h y

New member
אתמול בעבודה, לקראת הסוף

הברמן שסיננתי השבוע מוזג שני צ'ייסרים של ייגר: "הנה, קחי" "למי זה?" "בשבילנו, אל תעשי לי את הפרצופים האלה יותר. לחיים!" ג'י. קיבולת האלכוהול שלי עלתה מאז שהתחלתי לעבוד שם, במיוחד כשאני צריכה לנהוג הבייתה אחרי זה.

סתם

כי באלי לקוות לטוב

NoFaRi1

New member
ההומקאמינג היה פשוט כייף

והחמיאו לי המון על השמלה ובסוף לא היה אפטר פארטי כי באה משטרה אבל בקטנה עוד שבוע עוד פעם :]

LimiMimi

New member
מעניין למה החמיאו!

טוב שהיא לא מדהימה ואת כוסית על סס

coolit

New member
אמ

מצאתי בבית דיסקים של מוזיקה חסידית שאני כ"כ אוהבתתת חח! שירים כאלה שמחים מקפיצים.. שירים של הרקדות, חתונות.. אח שלי מתחתן עוד חודש [כבר פחות! שלושה שבועות וחצי:O] והוא חילוני והוא לא רוצה שיהיה שירים כאלה. וזה פשוט מבאס, איך אפשר בכלל לשמוח בלי זה?!;[ אגב שאלה-כדאי לי לקנות שמלה חח? אני מוכרחה להודות שלא יודעת אם זה בגלל שהוא האח הרביעי שמתחתן במשפחה שלי תוך ארבע שנים או בגלל שזאת חתונה חילונית, אבל כולם הרבה יותר רגועים מבכל שאר החתונות חח.. אנחנו מה זה לא לחוצים לקנות בגדים וכו'.. אז קיצר אני מתלבטת אם לקנות שמלה או פשוט ללבוש את מה שלבשתי בחתונה הקודמת, או סתם משהו שיש לי בארון.. אחרי הכל לא חסרים לי בגדים יפים לשבת [אבל כן חסרים לי בגדים ליום חול. בלי קשר יפים או לא יפים, פשוט אין לי בגדים לא יפים בארון
], ולמה להוציא כסף.. זה נראה לכן לא יפה לא לקנות שמלה לחתונה של אח שלי?.. חח

s h a r o n 7

New member
היה סמינר מדהיייים ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo126.gif

שמינר פתיחת שנה שישבת מדהההההים ! שכב"ג מדהים והייתה אווירה מממש ממש ממש טובה הכרתי מלא אנשים ובחיים לא צחקתי ככה !! באמת שזה עושה טוב על הלב ופתאום אני מבינה שזה היה שווה את כל ה"הקרבה" שעשיתי ...
טוב לי בבטן שאני חושבת על הסופ"ש הזה חח

THE ronch

New member
אחרי שבוע לא משהו

הוא מקסיםמדהיםמושלם ואני מתה עליו. יהיה לנו לילה יפה.

וואו.

הודעה שלי באופטימיות, קול :) לא חשבתי שזה יקרה שוב, וסתכלו מזה, שוב כמו גדולה קמתי על הרגליים ואני מחייכת. יותר מתמיד אפילו. אני לא יכולה להגיד אפילו בצחוק שרע לי. -רק נכנסתי היום לבית ספר, וסיוון התנפלה עלי ואמרה לי שרזיתי ממש. ואני מקווה שהיא צודקת. -בגלל זה היום נשקלתי למרות שלא הייתי אמורה להישקל עד מחר, וירדתי 2 קילו אבל כלום עוד לא בטוח. -הייתי עכשיו בתיאטרון, והמורות חיילות שהחליפו את המורה הקבוע כי הוא בחו"ל אמרו שהן סוגדות לי. -אני מתחילה להיות בטוחה בעצמי. -ולא רק בקטע של התיאטרון, גם בשירה ונגינה, אני חושבת שהייתי צריכה להתחיל עם גיטרה מההתחלה, כי היא נותנת לי יותר ביטחון שיש לי על מה להאחז, אני יכולה להסתתר מאחוריה כשאני קצת פחות בטוחה בעצמי ועדיין זה יראה טוב על במה. -קבעתי עם שתי חברות שאנחנו חוזרות לרקוד שלושתינו ביחד וזה לא נראה כל כך מפחיד כשחוזרים בקבוצה. -אני אחזור לכושר כל כך בקרוב. החיים יפים?

Small talk

New member
שבוע הבא הפגישה בסוכנות היהודית !!! ../images/Emo13.gif

הזכר קצר- אממ שיכנעתי את אמא ואבא להירשם בסוכנות היהודית למין דבר כזה שאנחנו 'נאמץ' עולה חדש, שיהיה אצלנו בסופ"ש וחגים ונהיה לו מין משפחה (כי המשפחה שלו נשארה בחו"ל). נרשמנו לפני יום כיפור, ואז התקשרו אחרי ואמרו לה שיש בית נוער לילדים בגילאי 16-18 ליד אשקלון (בית סילבר אם זה אומר משהו למישהי) לילדים שעלו לבד לארץ (מה שאומר שהם גם ציונים
) אם נסכים לאמץ אחד. ואמא אמרה כן (כבר שיכנעתי אותה) והיא אמרה שיש מין מפגש כזה שמסבירים קצת על כל הפרויקט ונפגשים עם העולים לראות עם יש לנו איזה קליק מיוחד עם איזה עולה מסוים ושיתקשרו אלינו לקבוע איתנו. וזה בדיוק היה לפני סוכות אז לא התקשרו והתחלתי לחשוב שאולי לא יתקשרו ואז התקשרו היום. ויש פגישה שני הבא, ואני כל כך מתרגשת. והאמת שיש לזה גם צד מעט אנוכי, כאילו אני מעט מקווה לעולה חתיך בן 18 מאוסטרליה (ממש...) אבל רוסים זה כל כך הפטיש שלי שלא תאימנו, ואולי סופסוף אני אלמד רוסית (למרות שאף אחד לא אמר שהוא יהיה רוסי, ניסיתי לחפש מידע בגוגל על בית סילבר ולא מצאתי). וואי אני במצב רוח מרומם ופתוח...

Small talk

New member
תודה, אבל

קצת קשה לי לקבל מחמאות שאני לגמרה 'צדיקה' בכוונותי. כאילו אני כן חולמת על זה שהוא נחמד ושיתפתח בנינו קשר טוב... (ושזה יהיה בן בכלל, אף אחד לא אמר שזה לא תהיה בת...). אבל תודה, אני מבטיחה לעדכן אותך באיך מתקדם אם זה מעניין אותך
.

אני מתה לדבר כזה

ואמא שלי בכלל הייתה משתגעת על זה אם רק היה לנו עוד חדר... תהני. P:

Small talk

New member
האמת שגם אצלנו אין עוד חדר ../images/Emo122.gif

כאילו התוכניות הן כדלקמן- אם זאת תהיה בת או זה יהיה בן ואני *וההורים* ירגישו נוח אז הוא ישן אצלי בחדר (או על מזרן על הריצפה ואני על המיטה או הפוך). או- כשהוא יבוא אז הוא יישן בחדר שלי ואני אשן בחדר טלווזיה/סלון... או- דודים שלי גרים בבית ליד ולהם כן יש חדר אורחים אז הוא יישן שם, למרות שההצעה הזאת פחות מועדפת. תודה מותק

אני כזאת גרועה. ../images/Emo42.gif

אני לא יכולה להפסיק לחייך בגלל הסמסים שלו. [אורנית, את מוזמנת להפסיק לקרוא כאן, אחרת תשנאי אותי על הקיטצ'!!] "את מוכנה לצאת לי כבר מהראש? אני מנסה לעבוד פה..." או - "והחידה היומית - מה קרה היום לפני שלושה חודשים?" <היה לנו היום 3 חודשים> "הפכת אותי למאושר באדם :)" כאילו די, כל פעם אני פותחת את תקיית הדואר הנכנס ורואה את הסמסים האלה ונמסה מחדש

למעלה