אופטימיות!

או, אז מסתבר שמחר אני אחגוג יומולדת

16 וחודש, בים, עם אנשים ושמיכות וצחוקים ואח"כ בית ריק רק שלא יתחרבש כלום, אינשאללה. מישהי יודעת אם הקיוסקים יהיו פתוחים מחר בערב, אגב?

עדיב4

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

תהני!

../images/Emo13.gif

היה כזה כיף אתמול [: שירה חזרה מפולין והלכנו אני ויהב ב-6בבוקר לקבלת פנים בביצפר והיה מצחיק ובלילה ירדנו אני ושירה לים ולכנו לשחות באיזה 12 בלילה, היה קפוא וחשוך ומפחיד והכי כיך בעולם.. אחרי זה הלבשנו והלכנו לאכול גלידה בנהריה. איזה כיף שהם חזרו, איזה כיף שהיא חזרה.. התגעגעתי בטירוף. היום בערב חוזרים לפנימיה...

Lost Lullaby

New member
הממ

למרות שכל השבוע [ארבע ימים?] הזה היה די נוראי, הסיור אתמול בירושלים ממש שיפר הכל באמת היה מרגש, כולנו היינו שם פעם ראשונה על מדים ובאמת רואים תגובות של אנשים שלא מבדילים בין חיל לחיל ובין תפקיד לתפקיד, ולא שמים לב שהקבוצה שלנו כללה את הקורס [שרובינו רק התגייסנו ועוד בלי דרגות] וחיילים עם דרגות או ארונות על הכתפיים, ובאמת התרגשו מכל אחד והיו בכותל המון קבוצות תיירים וכולם נורא רצו להצטלם איתנו, אשכרה אחד אחרי השני, ולחצו לנו את היד וחיבקו אותנו והתעניינו... וזה באמת היה אחד הימים, אם לא היום הכי מוצלח בקורס

Small talk

New member
חח יש לי עבודה מחר

כאילו בת דודה שלי שלחה לי אסמס אם אני רוצה לעבוד איתה מחר בפיצה בישוב 8 שעות ואמרתי כן, שלמרות שזה קריעת תחת שם (בעיקר לשתוף כלים) אבל אם זה יתפתח לזה שאני אעבוד קבוע זה מעולה, וגם אם לא אני חייבת כסף ו8 שעות מחר יעזרו. למרות שפעם שעברה שהציעו לי עבודה (לא בפיצה) והתלהבתי ותוך 5 דקות הייתי כבר מאורגנת ובאמצע הדרך לשם ואז התקשרו לבטל והייתי הכי מאוכזבת בעולם, אני מקווה שזה לא יקרה שוב.

Mooa-Numi

New member
home sweet home!

גאד, וזה היה רק 4 ימים.. כאילו לא סבלתי אבל זה נראה כלכך מלא.איך נשרוד שבועיים? חוץ מזה, אבא קנה לי סל כביסה לחדר.. זה נחוץ בהחלט

אחח

טוב אז יצאתי אתמול (!) הביתה שלשוש שני ברצף... אין דברים כאלה :) והגעתי ביום ראשון לגדוד (51 כבוד ועוצמה) וממש טוב בינתיים יש המון המון עבודה אבל אני חושבת שיהיה בסדר שבוע הבא לחוץ בטירוף... אני מקווה שאני לא אקרוס חוצמזה שמחר יש עוד מפגש של הצוות שלי ואני מתה עליהן אז זה מעולה והיום ישבתי עם הקצינה שלי בבית קפה בהרצליה והיה מוצלח ממש וטעים גם וזהו בגדול אני דיי שמחה

DIE kvar

New member
אני רשמית מפסיקה לקרוא את ההודעות שלך

גאד אני כ"כ מקנאה

DIE kvar

New member
שום דבר

ממש כלום חוץ מהעובדה שפיתחתי לי עם הזמן פטיש ענק לגולנצ'יקים ועוד ב51
אני פשוט לא מאמינה שאת תעבירי את השירות שלך איתם זה המקום שאם היו שמים אותי בו הייתי הכי מאושרת בעולם!!! חשבתי אולי שאם אני אצא לקצונה אני אולי אוכל להגיע לבא"ח או משהו אבל זה בלתי אפשרי! וחוצמזה זאת סתם אובססיה מפגרת אבל באממממת אני מקנאה בך.

חח ענתי..

מצחיקה רגע את מכירה משם מישהו? ואני מקווה שבאמת יהיה לי טוב זה הולך להיות לא פשוט בכלל וקצינת מה?

DIE kvar

New member
אני מכירה כמה מישהואים

גם הייתי עם 2 מהם..חח
קצינת לא אכפת לי מה! קצינת במבה מבחינתי!

DIE kvar

New member
למה לא מתאים

טוב עזבי אני לא אקח את זה אישית כי את לא באמת מכירה אותי או משו בכל אופן אני לא יכולה לצאת מהחיל בשום צורה כקצינה, וממש לא בא לי אף אחד מהתקנים הגרועים שמוצעים לי בתוך חיל המודיעין שזה החיל הכי אפס בצה"ל בערך מבחינת חומר אנושי (ומי כמוני יודע) אז אני לא יוצאת בסוף בכל מקרה.

למעלה