אופטימיות.

וואי

אתמול הוא התקשר סתם ככה כי התחשק לו לדבר איתי. והיה חמוד.."אז מה עושה כל היום"? " שומדבר מיוחד" "אה..סתם משמינה?" "לא..." "אה..הגעת כבר למקסימום?" [למי שלא הבינה זה היה בצחוק. הוא תמיד אומר שאני שמנה וזה:[ ] קיצר. כרגיל דיברנו קרוב לשעה... הא. ואחרי יומיים של פנטוזים. הרשתי לעצמי לאכול קשיו. זה בהחלט אחד הטעימים. והוא יוצא כנראה סופש הביתה. באסה שזה כיפור כי לא יצא לנו להפגש
אבל ב6 לחודש יש לי בית ריק...והוא יהיה ברגילה..כך ש...יהיה כיף
[
]

Mooa-Numi

New member
איזה כיף

מאיה סוף סוף הוציאה לפועל את המתנה שהיא הבטיחה להביא לי ליומולדת, אבל אתם יודעים- מבטיחים, אין זמן, דוחים, שוכחים. קיצר היום היא דיברה איתי משהו על חנות צילום וגם אמרה שיש לה משהו להביא לי, וידעתי שזה יקרה, אבל זה עדיין הפתיע וריגש אותי. "אני לא יודעת איך את רוצה לקרוא לזה- מתנת יומולדת מאוחרת מידי או מוקדמת מידי או סתם, אבל קחי" והנה יש פה 4 צילומים מוגדלים שצילמתי (קצת יותר גדולות מיומן), לא הכי באיכות כי היא הוציאה אותם מהאינטרנט, אבל יותר טוב ממש שהיה לי, בהתחשב בעובדה שכל המחשב הישן שלי קרס. ואחרי שאני אסדר את התיק אני כבר אחליט מה לעשות איתן..

אין לי חיים!!!

אבל ישלי 4 מזרקי שוקולד, וטרפלס מריר ומכפת לי חשקונים;<
כה עדיין אין לי חיים או חברים אבל מקס ברנר תמיד שם בשבילי.

Moreiro

New member
חובבנית../images/Emo3.gif

היו לי שבועות של 300 כל יום [טוב, לפחות 3 פעמים בשבוע, לפעמים היה נגמר לי הכסף]

Mrs big

New member
ועוד ידיד שלי אמר לי אחרי זה שחבל כי זה משמין

אבל 300 באופן רצוף או לאורך כל היום? כי אני אכלתי הכל ביחד. כאילו, לא בביס אחד, אבל. וממש כאב לי הראש אחר כך.

Mrs big

New member
+ את בטח מהנקבות האלה שאוכלות רק את זה. P:

אני אוכלת את זה וגם את כל כמויות האוכל שאני אוכלת כל יום.

Moreiro

New member
בטח שרצוף, למה מה קרה../images/Emo2.gif

רציני היו לי שבועיים שכל יום או יומיים הייתי קונה 3 חבילות של 100 גרם [לבן עוגיות, במילוי קרם נוגט ובמילוי קרם חלב
] או 6, תלוי במצב רוח ובמצב הכלכלי [ובאמת היו פעמים של 6, אנלא צוחקת]: ], ואוכלת הכל בבת אחת. ואז מקבלת בחילה וממשיכה לאכול. מה שכן, תמיד כשאני אוכלת מלא שוקולד אני חייבת מים. חייבת חייבת חייבת. ואיזה במקום אוכלD: אין אצלי במקום. הכל בנוסף, ככה הכי מגניב.

Mrs big

New member
אני אתמול שתיתי עם זה מילקשייק שוקו. :<

ואחר כך גם מים. P: בקיצור, בואי נתחתן.

Moreiro

New member
איכ, זה אני כבר לא יכולה.

לא יכולה לשתות מתוק כשאני אוכלת שוקולד, זה הופך את השוקו או וואטאבר למר ומגעיל. אני היום הכנתי מילקשייק שוקו! P: בקיצור, טוב:)

Mrs big

New member
הוא דווקא היה טעים.

בכל זאת, שוקולד מריר זה לא כזה מתוק. וואי, את גם מכינה מילקשייק שוקו? אני אלך לקנות את הטבעת אחרי הפסיכומטרי. :)

יופידו:]../images/Emo71.gif

ממש טוב לי!.. היום הגעתי לביצפר וישר דיברתי איתו:] וזה עשה לי רק טוב. אחרי זה היה ביצפר בלה בלה בלה השתחררנו בשעה שישית במקום שביעית ולא נתנו לנו שיעורים בכלווום!:] חזרתי הביתה וזה..אוכל טעים:)ישנתי שעתיים
התארגנתי לסטודיו ונסענו לשיעור...קצת משעמם היה כי מורה אחרת אבל נסתדר. אחרי זה היה מזה מצחיק עם הבנות...הלכנו אני טלצ' יאיא ויהלי לנטע שהייתה בקניון עם האקס:][החתיך!] קיצר הצקנו לה קצת וזה..חח די היא כזו כפרה. חזרנו והיה מזה מצחיק בתחנת אוטובוסDDD: "במראה הוא אחלה אין לי בעיה איתו..אבל באופי הוא מזדיין בתחת!"
מפגרת .. זהו ועכשיו אני בבית ואכלתי לי צ'יפס נחמד וטעים ולא מטוגן ככה שפחות משמין. ומחר 5 שעות ביצפר>לעיר עם הילוש>מסיבה בערב.
כיףכיףכיף:) ועוד 11 ימים הפלגה לטורקיה עם היפות שלי.
ועוד 26 ימים כנס מש"צים
. די אני מזה מחכה לשני הדברים האלה
חחח טוב חפרתי ביי אחי.

Tin Doll

New member
כיף כיף כיף

כיף לי במחלקה!!! כל כך כיף. כמה עבודה הייתה היום, כמה יולדות.. ואיזה אנשים מקסימים... איך אני שמחה שטוב לי..

moruush

New member
../images/Emo90.gifנראה לי שאני מאוהבת../images/Emo13.gif

אבל ברור לי שזה יהיה חד צדדי ובחיים לא יקרה בנינו כלום :\ אבל נראה לי שאני מאוהבת בפעם הראשונה בחיי!!!!!! אמאא...

למעלה