אופטימיות

nettus

New member
אנחנו היום שנה ו4 ביחד

ואני כל כך אוהבת אותו. אתמול דיברנו בלילה ככה לפני 12 ואחרי השיחה כל מה שעבר לי בראש ובלב זה שאני כל כך אוהבת אותו
. מתוק שלי, רק מלחשוב עליו אני מתחילה לחייך ולהרגיש מאין אופוריה כזאת. איזה כיף זה שנה ו4 של אושר עם המתוק הזה, ואני מקווה שיהיו עוד המון חודשים של אושר ואהבה איתו
.

stink

New member
יכולה להזדהות../images/Emo13.gif

אנחנו שנה וחודש והוא הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים

e l u l a

New member
לא יודעת למה זה עושה לי טוב../images/Emo153.gif

אבל זה עושה.. מצחיק קצת כי זה אמור לעשות בדיוק ההפך. יאללה יהיה טוב
.

e l u l a

New member
אוקי קבלו ביטול../images/Emo153.gif

על הפנים:/. רע רע רע רעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! רק להחזיר את הזמן ולשנות כמה דברים. או אולי פשוט לעשות משהו שאני דוחה כבר יותר מדי זמן.. ועוד משהו שאני מתלבטת. הראש שלי מתפוצץ. ומה ההודעה הזאת קשורה לאופטימיות מההה.

adiss90

New member
../images/Emo99.gif

כל פעם מחדש אני מתאהבת בשתי מורות שלי- לפסיכולוגיה ולמחשבים. אין פלא שאלה המקצועות המועדפים עליי. אם הייתה לי מורה טובה להיסטוריה בטח הייתי אוהבת היסטוריה. אתמול כשגיליתי ששובצתי עם אותה מורה לפסיכו וגם לעבודת חקר פשוט קפצתי לתוך החדר שלה[זין ישיבת צוות] ופלטתי בקולניות צווחות שמחה וחיבה. אני באמת חושבת שמורים טובים זה הסוד להצלחה. בסוף השנה תזכירו לי לקנות לשתיהן בובת מחזיק מפתחות או משהו. בכלל לא סבלתי מה-8 שעות כמו שחשבתי שאסבול. אמנם קומבינציות התלמידים שתקועים איתי בכל שיעור לא מי יודע מה, אבל אני משתדלת להקשיב ולהנות ולספוג כמה שאני יכולה בכתה. ו...היום יש לי שיעור דרמה!!!! כיףףף :)) אולי תוכלו לבאר לי סיטואציה, שדווקא כן הצלחתי לזכור מהיום: עמדתי לבד בחצר וכמה מטרים לפניי עמדה אחת מבנות כתתי(אין לי שום קצה קשר אליה,והיו באיזור עוד הרבה ילדים). לפתע פתאם(לא, לא כ"כ, בדיוק היה צלצול לטימטומטיקה), מגיח בן שכבתי שאם לא היה לי זיכרון נדיר לשמות לא היה לי שמץ של מושג איך קוראים לו(או במילים אחרות-הקשר ביני לבינו מקרי לחלוטין). הוא הגיע אל בת כתתי העומדת מטרים לפניי ונתן לה חיבוק ונשיקה. סבבה. ואז המשיך אליי, נעמד מולי עם משהו כמו "איך היה החופש?" וכאילו ציפה בכל לבו לחיבוק ונשיקה גם ממני. עזבו את זה שכש"מיסטר-קצת-יותר-משני-מטר" נעמד מולי קפצתי בבהלה כי "מי לעזאזל כיבה את השמש?!", לגמרי לא הבנתי מה הבחור רוצה מחיי! פשוט מלמלתי אחלה ונכנסתי לכתה. בהמשך היום, עמוד החשמל לא הפסיק לנעוץ בי מבטים ולהמצא בסביבתי. מפחיד משו..

רגעעעעע, ../images/Emo42.gif

את לא לומדת מחשבים עם דפנה? איך את יכולה לאהוב מחשבים כשאת לומדת איתה, איךךךךךךך? ;[ (ואם את לומדת עם מורה אחרת, או שאני מתבלבלת בינך לבין מישהי אחרת - קבלי סליחה מראש :X)

adiss90

New member
למדתי שנה שעברה עם דפנה. עכשיו אני עם לימור

בהחלט הייתי מכתירה את דפנה כמורה הכי גרועה בעולם.

MaddyD

New member
גם אתן מקלעי? איזה נוסטלגיה רצה לי פה

אני למדתי עם גברת בשם שלומית, השם יודע אם היא עוד במקצוע הלא מחמיא הזה.

adiss90

New member
גם אני למדתי שנתיים עם שלומית../images/Emo99.gif

(למדתי עם הרבה מורות...) שלומית הכי מושלמת!!!@! אבל גם לימור :))

אוקיי, עכשיו הכל יותר הגיוני לי ../images/Emo13.gif

ודנה - לא, אני משב"צ, אבל דפנה לימדה גם אצלנו אז אנחנו יכולות להשוות חוויות (וזוועו).

קיבלתי.

מחזור. סוף סוף! [מדהים איך כל פעם שאני מקבלת אני מצלצלת לכל העולם כאילו זה עתה קיבלתי לראשונה
.].

תגידי

הלכת לרופאת נשים עם זה? כי הרי גם לי יש בעיה איתו והיא נתנה לי כדורים כאלה שגורמים למחזור להגיע ואז לקחת גלולות. ניסית? עם כל השמחה והילולה, משום מה עכשיו הוא הפסיק
תמיד בימים הראשונים הוא לא היה עוצר לרגע ועכשיו משום מה הזרימה ממש קטנה
אני ממש מקווה שזה בגלל הכדורים.

ממ

הלכתי והיא נתנה לי מרשם לכדורים שאמורים "להביא מחזור" ואז אולי אתחיל גלולות אבל אני לא "בעד" דברים כאלו...כי אחרי הכל זה הורמונים וזה... בחודשיים האחרונים הוא הגיע פחות או יותר באותו תאריך ועכשיו הוא מאחר בשבוע...אולי זה בגלל לחצים שעברתי לאחרונה..

אבל

היא לא אמרה לך למה זה?בדיקת הורמונים וכאלה?הרי תמיד הוא היה לך לא סדיר, לא? איך קוראים להורמונים שהיא נתנה לך?

ממ

בעיקרון הלכתי לרופאת נשים בשביל להתחיל גלולות..והמחזור לא היה סדיר בשנים האחרונות כי לא היתי אוכלת נורמאלי [או בכלל]..והיתי מאוד חלשה ובלה בלה בלה וזה השפיע כמובן על המחזור ובגלל שזו היתה פעם ראשונה שלי אצלה אז היא תחקרה אותי לגבי כל מני דברים וגם שאלה אם המחזור סדיר ואמרתי שלא.ושזו הסיבה העיקרית לזהש אני רוצה להתחיל גלולות, אבל גלולות מתחילים ביום הראשון של המחזור-וכשהוא לא מגיע-זו טיפה בעיה. אז בעיקרון היא שלחה אותי לאולטרסאונד ולבדיקות דם [גם הורמונליות] ונתנה מרשם לאיזה כדור...והסבירה שזה בומבה של הורמונים שאמורים לגרום למחזור להגיע. ובגלל שזה היה בצבא ובגלל כל הקטע עם התורים וזה..לא היה לי כוח לזה והזנחתי...עשיתי רק בדיקות דם והן היו תקינות [חוץ ממחסור בויטמינים אפקורס ויותר מדי ברזל משום מה..]..לאולטרסאונד היה תור לעוד מליון שנה בערך...ולא זוכרת איך קוראים לכדור..כי זרקתי את המרשם עוד אז..ואמרתי שאני אטפל בזה באזרחות...וכשהשתחררתי הוא נהייה סדיר פחות או יותר...ורק עכשיו לא קיבלתי...אני מקווה שאקבל בקרוב...וגם הרופא נשים בקופח שלי הוא גבר..ובאלי ללכת לאישה..ועוד לא מצאתי...כך שזו באסה בפני עצמה..

מה כיף בזה,

את מוכנה להסביר לי? ]: טוב שאני לא מתה מהכאבים וההתכווצויות האלה כל חודש..

למעלה