אופטימיות

מסכימה חלקית.

לא לשתות ליד לקוחות- לגיטימי לחלוטין. כל הקטע של הלדחוף בגדים וכאלה- אחרי הכל כל חברה תרצה להרוויח כסף? אז נכון שהדרך מגעילה.. אבל הלקוחות מודעים לעניין ואין מה לעשות עם זה, וברור שיש דרך להגיד את הדברים שישמעו בצורה אחרת. וגם אני דיי מבינה את הקטע של לא לשבת, אחרי הכל יש הבדל בין עבודה לסופרפארם לבין מוכרת בחנות בגדים שמתוזזת ומתרוצצת בכל החנות מיליון פעם במשמרת. לגבי כל השאר אני ממש מסכימה איתך.. הקטע של ההפסקה פשוט בזיון. וסתם מעניין אותי, משלמים מינימום נכון?

greeneye

New member
ככה-

אסור לשתות, גם לא מים מבקבוק אישי, גם אם אני מסתתרת מאחורי הקופה. אני צריכה ללכת למחסן ולשתות שם. ולא תמיד נותנים לי ללכת למחסן וכאלה. לפעמים אני מרגישה שם בצבא. נותנים לי שק ענקי של פריקת ציוד עם עשרות פרטי לבוש [בסביבות ה-70] שאני צריכה לקפל ולדגם. היא אומרת לי "יש לך 10 דקות, זוז!". אחרי 10 דקות היא חוזרת אליי, אחרי שניסיתי בכל הכוח לעשות את זה כמה שיותר מהר, ובכל זאת נשארו לי איזה 20 פרטי לבוש וצורחת עלי ש"מה?! לא הייתי ברורה?!" אולי תתני זמן הגיוני?! אינעלדינקום. כשאין לקוחות בחנות או אפילו בגדים לקפל/לסדר, אסור לי לדבר עם חברות לעבודה. יודעת מה? אסור לי להגיד "צריכים עזרה?" או משהו בסגנון, רק- "במה אני יכולה לעזור לכם". ובטעות יצא שאמרתי נוסח קצת שונה וחטפתי צעקות ומסתבר שיש סמויים לפעמים ואם אני אומרת נוסח מעט שונה מעיפים אותי הביתה. ואולי יש אנשים שבסדר עם שיטת המכירות אבל אותי זה מגעיל לדעת שכל בנאדם שנכנס לחנות אני צריכה להסתכל עליו כמו על סימן של דולר ושאני אחטוף צעקות אם הוא לא יקנה בסכום שעולה על ה-150 למכירה. אבל מה לעשות שיש אנשים שפשוט באו במטרה ספציפית לגופיה אחת ולא רוצים שום דבר אחר?! אני לא יכולה לכפות עליהם לקנות דברים. אני מציעה, אבל זה לא תמיד עוזר. וכאילו..נראה לך שזה הגיוני שבסגירה, אחרי שכבר סגרנו חנות ואנחנו רק עושים קיפולים וסידורים, שיהיה לי אסור לשבת ולקפל? למה? וזה נראה לך הגיוני שאני במחסן, שמלא שקים ושקיות ואני פורקת סחורה ומחניק לי, ואני עושה קיפולים ואףףףף אחד לא רואה אותי [לקוחות וזה..], שיהיה לי אסור לשבת תוך כדי קיפול? למה, זה משפיע על יכולת הקיפול שלי? אני חוזרת עם כאבי גב וברכיים מהעבודה והחוסר התחשבות שלהם בעובדים מחפירה. לפני כמה ימים עשיתי תאונת דרכים. יום אחרי זה באתי לעבודה ולא הרגשתי כלכך טוב. הסיבה לא חשובה, ולא סיפרתי להם על התאונה, אבל הרגשתי שהראש מתפוצץ לי. אז מה כבר ביקשתי? לצאת להפסקה? לשתות משהו? אמרו לי "מה פתאום, הגעת רק לפני 3 שעות!! חכי לפחות שעה וחצי" ולא היה לי שתיה ורציתי למות. והייתי צריכה להתחנן לצאת להפסקה וגם זה לא עזר. באיזשהו שלב התכופפתי להוציא למישהו חולצה ממדך נמוך והייתה לי כזאת סחרחות שכמעט נפלתי..אז התיישבתי על הסולם לרגע והלקוחה שאלה אותי אם אני מרגישה טוב ואמרתי לה שאני בסדר וזה, אבל היא הלכה למנהלת שלי להגיד לה שאני לא מרגישה טוב.. ואז..רק אז..כדי לעשות רושם על הלקוחות או משהו שיחררו אותי להפסקה והביאו לי כוס מים. פ-ת-א-ו-ם אתם נחמדים, הא? יום אחרי זה הרגשתי זוועה עדיין אז ביקשתי החלפה ולא אישרו לי לכל היום החלפה, רק לאיזה שעתיים. והזלזול הוא פסיכי. לא מלמדים אותך כמעט כלום, את הכל צריכה להבין לבד ואם לא הבנת לבד צורחים עלייך. אני מתה לעוף משם כבר. וכן התשלום הוא מינימום.

Liraz 6q

New member
את מפרנסת משפחה?

יש לך ילדים בעל או משכנתא על הראש? אני לא מבינה מה את עוד עושה שם! איך אפשר להישאר במקום עבודה שמתייחסים אלייך בכזה זלזול וכלכך רע לך שם. את כולה ילדה בת 17 יש עוד מיליון עבודות שיכולות להתאים לך יותר. קחי את הרגליים שלך ותעלמי משם. זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן..

greeneye

New member
בגלל זה התפטרתי.

ויהיה לי רווח נקי של כמעט 1000 שקל עכשיו, זה מספיק לי בהחלט ל..חודש וחצי שנשאר לי עד הגיוס. קיצר, אנלא הולכת למצוא עבודה אחרת לפני הצבא. אני רק אגמור את השבוע הזה בעבודה ושלום על ישראל! ואני משערת לעצמי שעכשיו הם יתיחסו אלי טוב יותר בעבודה, כי הם יודעים שאם לא, אני פשוט אקח את הרגליים ואלך, לפני שהשבוע נגמר.

Mrs big

New member
זה כנראה ממש תלוי בסניף.

(אולי זה שיטה של זכיינים?) אני יודעת שבאיילון, למשל, זה ממש לא ככה. אולי רשמית כן, אין לי מושג. אבל בפועל ממש לא.

שמעי..

כל הרשתות האלה זה אותו חרא במקדונלסד כל עוד את קטינה יגנו על שעות העבודה שלך בשינים מעל גיל 18 זה זין כזה גדול. על כל 5 שעות יש לך חצי שעה הפסקה שבהרבה מקרים תקבלי רק בסוף המשמרת (גם אם זה 8 שעות משמרת) למה? כי יש לקוחות גם אצלנו אסור לשתות באיזור שחשוף ללקוחות יצא לנו חוק חדש, אלוהים יודע למה, שאסור לאכול קרח בשתיית עובד,בלי שום סיבה הגיונית על כל 10 קינוחים שתמכרי תקבלי סאנדיי ועל כל 15 פיצוץ, ולרוב זה לא נאכף גם אצלנו עובדים על לקוחות- לא למלא את הגביע של הגלידה, בסאנדי ופיצוץ למלא רק בשוליים, ללחוץ על הקופסה של הצ'יפס לפני שממלאים ולהוסיף הרבה קרח בשתייה. הכל אותו חרא. אה, וגם אצלנו בשום אפן לא יושבים, ויהי מה.

EVE Lights

New member
יאאלה בואו לסופרפארם!

אפילו ארגנו לנו עכשיו כיסא אופניים מאחורי הקופות, משו דה בסט.
סתם, אבל רציני. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך אצלנו זה שמפו שייפול לך על המצח ממדף גבוה ו/או לקוח ממש ממש מעצבן. ולגבי נהלים של "צריכים עזרה" בלה בלה.. גם אצלנו יש כביכול אותם אבל זה ממש לא נאכף. אלא אם כן זה לקוח סמוי ואז באסהההה

Mrs big

New member
הייתי רוצה. אבל איך מגיעים לעבוד שם?

חוץ מזה, האנשים בעבודה הנוכחית כל כך נחמדים שאני לא חושבת שאצליח להתפטר אי פעם. ;[ אף על פי שהעבודה עצמה חרא.

Mooa-Numi

New member
בשום מקום אסור לאסור עליך לשבת

מהיום (האמת שלפני כמה חודשים אבל מילא), לשבת זה חוקי. לא משנה איפה את עובדת ולמה. אגב מה שעשו בסופרפארם אחרי שתבעו בענק את הרשת הזאת על הסיפור והם פשוט שמו כסאות שפשוט עדיף לעמוד איתם.. פשוט זוועה המדינה הזאת. ישיבה כשאין לקוחות לא תפגע ביכולות השירות שלך, שלא לדבר על לשתות מים, שלא לדבר על צרכים אנושיים בעבודה. אני באמת לא מבינה את המדינה הזאת לפעמים. איך אנחנו קוראים לעצמנו אנושיים אבל יש כלכך הרבה חלקים ביום שאנחנו לא מתייחסים אחד לשני ככאלה? איך בנאדם שמושפל כלכך הרבה בעבודה יכול לחזור הביתה ולהרגיש טוב עם עצמו בסוף היום? ואת עוד בת 18, תחשבי על אנשים שזה באמת החיים שלהם. מותר לך לשבת בזמן עבודה, וגם לחברים שלך. וכדאי שתגידי את זה למנהלים (או יותר נכון- תפני לאיזה מקום שיטפל בזה בשבילהם.. מה אכפת לך, לפטר אותך משם כבר לא יוכלו. אם את רוצה אני יכולה לנסות לברר) כי הם עוברים על החוק, וזה פשוט עבריינות מה שהם עושים..

זה לא אנושי מה שתיארת למטה,

טוב שאת אומרת את זה, כי אני בחיפושים נואשים למצוא עבודה.. בחיים אני לא אתקרב לשם מהבחינה הזאת /:

זה לא אנושי מה שתיארת למטה

טוב שאת אומרת את זה, כי אני בחיפושים נואשים למצוא עבודה.. בחיים אני לא אתקרב לשם מהבחינה הזאת /:

pampkin

New member
קיבלתי מחזורררררררררררררררררררררררר

[באיחור של שבוע וחצי]

RainbowL

New member
אני עצמאית!! כל כך עצמאית!!

ואחראית, ובוגרת... וגדולה כבר. כן אני גדולה. כיתה י' זה פסיכי, השנה אני בת 16. פאקינג 16!! זה גיל ענקי. ולא גנבו לנו כלום בווליום, והיינו הכי אחראיות שיש, והוכחתי לאמא שאני מסוגלת לבד, ובמיוחד לעצמי. חשבתי שעל השנייה הראשונה גונבים לי הכל- והנה, 3 ימים עברו והכל נמצא אצלנו. והמשפחה זה המקום היחיד שאני באמת מרגישה שייכת אליו, וזה מפתיע אותי בכל פעם מחדש... בת דודה שלי המדהימה נוסעת היום ל-5 שנים לניויורק עם חבר שלה. אני כל כך עומדת למות מגעגועים. בנדוד שלי מתחתן עוד 4 חודשים, להתחיל לרזות כדי להכנס לאיזשהי שמלה מהממת. איזה כיף זה משפחה... אני כל כך אוהבת אותם!!!!!!

P i x i e s

New member
הוא שלח הודעה ../images/Emo9.gif

נו נכון שהוא החבר ולזה אמורים לצפות אבל בכל מקרה אמרתי לעצמי שמהרגע שהוא יניח רגל באיה נאפה הוא שוכח אותי, ואתמול בלילה הוא שלח הודעה
"יובלי מה נשמע מותק? מה חדש? יוצאת לאנשהו?" אווווח כפרה עליו.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אני שמחה שמה שהיה הסתדר ../images/Emo13.gif

למעלה