יאללה קצת שמח
אני בבית. סופ"ש בבית, איזה כיף. והלוואי ומחר אני אצא עם אנשים ואהנה וזה יהיה סבבה, שלא יהיה סופ"ש מבוזבז. בעצם, למה שיהיה? יש לי הרגשה טובה כלפיו. חוץ מזה כמה דברים בכלל- לבנים היה היום השבעה בכותל והיה מרגש! מלחיץ נורא (בכל זאת- אני, הרבה אנשים, באתי עם מצב רוח מחורבן), ולא ראינו כלום כי היה הרבה אנשים.. אבל היה מרגש. רוב השכבה כבר על מדים. היה לי קצת קשה כשראינו את הקרקליסטיות.. בדיוק שחשבתי שעברתי את זה, אבל יאללה, יעבור. גם גדנ"ע זה מגניב וגם לא יקרעו לי את התחת. נו יש בזה יתרונות. וראיתי מלא אנשים! מהשכבה, אנשים שלא דיברתי איתם שנה, וחיבקו אותי ו"הברזת לנו מקרקל!! למה מה קרה?!" ובכלל, היה נחמד לראות אנשים שאתה אוהב. וגם אפילו הייתי נחמדה ודיברתי עם אנשים שאני לא מכירה, וזה הישג. וגם ראיתי חברה מערד- שני י"בניקים שהיו לי השנה קפצו עלי מאיפשהו ואני אתגעגע אליהם. בכלל להרגיש שאתה משמעותי למישהו. במיוחד בנקודה שאני עומדת בה עכשיו לגבי הסביבה שאני רוצה לחיות בה. (אגב אופטימי ומשמעותי למישהו! היום היה לי ערב פרידה בקן, והיה כלכך מרגש ושמח ועצוב.. וואו, אני באמת אתגעגע לילדים האלה) ונחזור לכותל- עשו שלט לבנים ובאמת שלא ראו כלום, אז אני וכרמי רצנו לצד השני ומצאנו איזה כסא ועלינו עליו שתינו והרמנו את השלט וסמסנו לכולם "הר הבית בידינו!" אבל אף אחד לא ראה. וצעקו עלינו שאנחנו מסתירות, בחיוך כזה, אבל לא נורא. שמתי פתק בכותל (כמו סתומה אני נכנסת ואז עוצרים אותי. "אבל אני רוצה לשים פתק בכותל!" "בסדר חמודה, אבל לא כאן" ואז הבנתי שאני בצד הלא נכון ועברתי לעזרת נשים, שהיה די מעאפן האמת ופתאום נורא צרם לי ההבדל הזה) פגשתי את אלון, ולא ראיתי אותו מפאקינג נובמבר! מאז שנפרדנו! והוא אמר שלא השתניתי בכלל. (עם חברה שלו, והיא נראית ממש חמודה, וזה ממש משמח אותי שהוא יוצא עם מישהי חמודה סוף סוף.. באמת שמחתי מזה) הרבה סיפורי חיילים מצחיקים. עשה לי קצת חשק, ועוד אצלנו 02 בכלל יהיה שטויות. אבא של אליעד הקפיץ אותנו הביתה והוא שלח לי הודעה שאבא שלו שאל אותו "מי זאת שם מאחורה עם האף הסולד? דווקא נראית חמודה, אולי תסדר לאח שלך?" וגם חניכה אמרה לי היום ש"וואי, את ממש יפה היום" "ותמיד את אומרת את זה בנימה של הפתעה" "נו, אני תמיד חושבת בראש שאת יפה, ואז במציאות את מפתיעה אותי" או שמהו בסגנון. ואני אתגעגע לעיר המוזרה הזאת בחיי!!! אוף. אבל הקומונרים החדשים מקסימים ותהיה שנה נהדרת ולפעמים צריך להמשיך וזה בסדר. ויש לי הרגשה טובה לגבי הסופ"ש, כבר אמרתי?