אופטימיות?...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני פאקינג שמחה !!!!11 ^____^

הייתה לנו מין תמונה מצוירת כזאתי של ג'ון לנון בסלון. ההורים שלי הורידו אותה מהקיר ואיןלהם מה לעשות איתה אז הם מעבירים אותה אליי ^________________________________________________________________^ וזה מתאים לחדר שלי כי התמונה כחולה והקיר שלי כחול ויואיואויאאיואיוא אני מאושרת D: ואני יודעת שזאת שטות אבל הביטלס הם בערך החיים שלי אז אני ממש שמחה D::::::::::::::::::::::::::::

Small talk

New member
ההופעה של אריק ברמן אתמול הייתה מעולה!.

(מיני חפירה). כאילו הוא קצת מחזיק מעצמו יותר ממה שהוא אבל היה כל כך כיף. אני וחברה עמדנו צמוד לבמה בדיוק מול אריק, ורקדנו ושרנו כמו מטומטמות (היו קבוצה של אמריקאים שמה ומישהי מהקבוצה שלהם כל הזמן הסתכלה עלינו מוזר). ובדר"כ בהופעות אני ממש צנון (איזה דימוי גרוע) אלא אם כן אני שותה, אבל אתמול הייתי מזה משוחררת וממש נהנתי, ולא שתיתי כלום (אלא אם כן ארומה הכניסו באמת אלכוהול ל'ארומה שוט' הפיצפון שלהם). וממש נהנתי מכל הערב, וזה גם היה עם חברות שבדר"כ אני לא יוצאת איתם,ובזמן האחרון יצא שיצאתי איתן הרבה וזה כיף. רק דבר אחד עשיתי כמו מפגרת קבעתי לעצמי שיעור נהיגה היום ב10 (אוטובוס עובר רק פעם בשעה, מה שאומר אוטובוס ב-9 מה שאומר לקום ב8:30 להתארגן) ורק חזרתי והלכתי לישון ב2:30 בלילה. אבל שיעור נהיגה הלך לי ממש טוב, ממש ליד המקום שהמורה אוסף אותי ממנו יש צומת ממש מלחיץ (כן זה עיברית נכונה) , ותמיד שמה נכבה לי האוטו או שאני נלחצת ולא עושה דברים טוב, אבל היום איך שהגעתי היה ירוק ולא היה אף רכב אז ישר נכנסתי לצומת בלי לעצור להעביר לראשון... (נהיה לי ממש טראומה מצמתים) ואח"כ כבר גם בשאר הצמתים הסתדרתי (לא עזבתי את הקלאצ' מהר מידי והאוטו נסע בלי לקפצץ) ולא נכבה לי האוטו וגם נסעתי והמורה נהיגה דיבר בפלאפון, אז לבד ידעתי מתי להעביר להילוך שני ואח"כ שלישי. ואז יצא שחיכיתי שעתיים לאוטובוס חזרה מרמלה הבייתה (האוטובוס עובר כל שעה 25,והגעתי ב10:35 אז את פספסתי את האוטובוס ב10 דקות, והאוטובוס של 11:25 בכלל לא הגיע, והאוטובס של 12:25 איחר ב10 דקות) אבל התחלתי לדבר אם מישהו שחיכה איתי לאותו אוטובוס, ודיברנו איזה שעה והוא היה ממש נחמד (אבל הוא לא לקח את המספר טלפון שלי או משהו אז אין מה להתלהב מזה). אממ ולקחו אותי טרמפ מהכניסה ליישוב הבייתה זוג זקנים, ובהתחלה אמרתי שאני ארד במקום אחד, אבל הם לקחו עוד טרמפיסט והורידו אותו לפני אז החלטתי שאני כבר ארד שם שעדיף לי מבחינת הליכה,ואמרתי שאני כבר ארד פה אז הגבר אמר לי 'טוב מה אני אעשה אני מפסיד' וזה ממש גרם לי לחייך, למרות שלכל 'שיקסה' הוא היה אומר את זה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני שמחה בשבילך ^__^

נשמע שממש נהנית D:

היי, לא רע לי בחיים! ^^

נכון שכבר שבועות אני מקפידה לבשר לפסיכולוג שלי בחיוך לבבי ואוהב [יש לי בעיה מסויימת בוויסות הבעות הפנים לדברים שאני אומרת. זה לא תואם בדר"כ. הפסיכולוג לא אוהב את זה, בעצם. משהו על הדחקה, מגננה, בלאגנים...] שאין לי מטרה בחיים ואין לי טעם ואיבדתי את היכולת לחוש שמחה בסיסית וספונטנית של "היי, בוקר!", והוא בתגובה מתחנן שאני אעבור כבר נושא ונחזור לדבר על הפרעות אכילה [נושא די משעמם, אם תשאלו אותי], ומבטיח שכשיחזור הפסיכיאטר מהנופש בחו"ל הוא יספק לי תרופות [שאני לא רוצה, אגב, אבל הוא די מתעקש]- אבל...[-נשימה-.].. פתאום טוב לי! 'זתומרת...סלחו לי על מגילת ההשתפכות הפולנייה ומתלוננת שפצחתי בה, אבל...פתאום באמת נוצרת תחושה שדברים מסתדרים. שלחתי אתמול את קורות החיים לעיתון. הוא תלאביבי מאוד. זה די הtheme שלו. והמדורים הלא-חדשותיים שלו די הומוריסטיים. מנהלת המערכת, אליה שלחתי את המייל, התגלתה כחברת ילדות של בנדוד שלי, שהוא סטודנט לפיזיקה אומנם, אבל גם אחד האנשים היותר סטלנים-מגניבים שאני מכירה- כך שיש לי בסיס להאמין שמדובר בבחורה צעירה, מגניבה ולא רצינית מדי... לא בדיוק רואה חשבון מאפיר בחליפת שלושה חלקים מפראדה שלא ידע להעריך קצת הומור פה ושם. אבל מה אני יודעת, אני? מכל מקום, שיניתי אותם קצת ושלחתי. מה שיהיה יהיה. קה סרה סרה. וואט אבר וויל בי וויל בי. ד'ה פיוצ'ר, וכו' וכו'... יש לי התלמדות מחר. בבאסטת הטישירטס הקטנה שפתחו לא מזמן הבעלים של חנות הדיוידי "8 מ"מ" בדיזינגוף ליד החנות שלהם. מין מקום מגניב כזה. מאוד תלאביבי. סוג של פוזה שתמיד רציתי שתהיה לי, כמה שחשבתי שהיא מגוחכת, ועכשיו יש סיכוי שאשיג אותה. אם כבר פוזה, אז רק של הסטודנט התרבותי עם האג'נדה! הלאה הכיבוש! אחלו לי הצלחה?... יצאתי לכל מיני מקומות אתמול. עם אנשים שהם ממש-ממש לא שותפות שלי. סוג של נסיון למצוא אנשים נוספים להסתובב איתם, עכשיו כששותפה שלי [אהבת חיי-מחמל נפשי-התפוח של לבי-שתרקב בגיהנום למה היא נוטשת אותי-וכו'] טסה ל-3 חודשים לעבוד בקטיף מריחואנה בסאן-פרנסיסקו או משהו הזוי כזה, ולא לגמרי בטוחה אם היא בכלל תחזור. מקומות שהם...טוב, הכי לא אני בעולם. משהו בשם "מנטל", "ברקפסט", בלאגנים... אני משערת שבכל הנוגע לברקפסט, נניח, ימיו היפים כבר מאחוריו ואני לא ממש צוללת פנימה בשיא ההייפ, אבל... נו, ניסיתי. וזה מוזר. והכי לא אני. אבל לפעמים נחמד גם לנסות לעשות דברים שלא תואמים לנטייה הטבעית שלך. וזה מצחיק. פתאום אני יושבת במרפסת, כמו פעם, עם שוקו בשקית [שהוחלף אחר"כ לבירה, אבל למה להיטפל לקטנות?] ותשבץ היגיון של הארץ, ויש הרבה שמש, והרבה כריות, והרבה חום נעים כזה ומלא תקווה... ואז אני חושבת: "היי, בוקר!". וזה גורם לי לחייך.

ועשיתי קניות אתמול!

עם ספתא'לה, בקניון רמת אביב: -טישירט סגולה בהירה של מיס פיגי, שפירטתי עליה קשות בשרשור לבוש, שעלתה יותר מדירות מסוימות בפריפריה. אבל היא מגניבה ושווה את זה. [נכון? ;(]. מ"ענת מיקולינסקי". -גופיה לבנה בסגנון...אנאערף, רומנטי [?] מפולאנ'בר. עם מלמלה בכתפיות והכל. פשוטה אך אלגנטית, שאני מניחה שזה משהו שרצוי שיהיה בארון. והיא יפה, אז בכלל. -שמלת טריקו ירוקה עם הרבה כפתורים וכיס, גם מפולאנ'בר. יש לה שרוולים קצרים שאני בטח אגזור כי הם מעצבנים אותי, אבל גם היא יפה. זה קטע מוזר שמלות. לא בטוחה שאני אשתף איתו פעולה יותר מדי, אבל טוב שיש. יש בזה שיק של תיירת. -תיק צד מלבני ארוך מפלסטיק [!] בצבע לבן, עם הדפס שחור של קומיקס לכל אורכו. שוב, מפולאנ'בר. הוא מגניב! וזהו, די. מסכנה ספתאלולי.

Immortality

New member
אני מאוהבת בתיק הזה.

הוא אצלי מתחילת יולי והוא כל כך מתוק ויפה ונוח שאני יכולה להתחתן איתו. זהו, סיימתי. תתחדשי :)

תתחדשי נשמעים דברים יפה=]

שאלה, כמה הייתה יקרה החולצה
(מסקרן אותי חח) ויש מבצעים בפול אנד בר (ואם את יודעת גם זארה ומנגו זה יהיה טוב
תודה רבה רבה רבה

OverSharing

New member
של מעריב חמודים!../images/Emo103.gif

בידיעות אני תמיד מצליחה שתיים-שלוש הגדרות גג ומתייאשת.

תחייכי תמיד.

ותתחדשי על הכל, ויאללה.. להמשיך עם הגישה הנחמדה הזו. אה, ובהצלחה עם העיתון.

OverSharing

New member
יו-או!../images/Emo103.gif

עשיתי היום 150 ש"ח מה שנותן לי 200 ש"ח במזומן [אחרי מתנות לרואי+אמא והאחים חייבים לי 40 ש"ח. נשארה רק מתנה לאורי!] ב10 לחודש [יום שבת? אז בטח זה יהיה ב11] נכנסים לי 192 מחמישי שעבר+ כסף שאני עובדת בחמישי הזה, אז אני מאמינה שיהיה לפחות עוד 100 +[!!!] לפני מלא זמן הייתי בכפר השעשועים וסתם שאלתי אותו אם הוא צריך עובדים והוא אמר שכן אבל שאני אשאיר פרטים והוא יחזור אליי.. פתאום היום מתקשרים לשאול אם אני רוצה לעבוד! חח ענק:) אז בעקרון זה די משכורת רעב [מינימינימום!] אבל זאת עבודה רק לחופש שזה בדיוק מתאים לי והוא צריך אותי כל יום לשבע שעות!!1 אז אני לא אבוא כל יום, והוא משלם גם 10 נסיעות אבל נראה לי שאני אסע בטרמפים ואחזור באוטובוס כלומר יוצא לי 5 נסיעות אז זה 154 למשמרת!.. אם נגיד אני עובדת כל יום שבוע הבא [חוץ מחמישי שאני בקייטרינג] אני מרוויחה 616!!1 סטייייייייייל אז אני הולכת לפתוח חשבון בנק עוד שנייה וגם להוציא פנקס עובד ובפעם הראשונה בחיי [כמעט] יהיה לי הרבה כסף!!1 זה אולי נשמע רדוד, הודעת אופטימיות שלמה על סף אבל אין לכן מושג כמה זה משמח אותי!! וחוץ מזה בטח אתן יודעות כי אני חופרת על זה אבל עמרי חוזר היום!!!!!!! כל פעם שאני לא רואה אותו הרבה זמן אני מגלה סף חדש לגעגוע, זה מדהים. איזה כיף לי!:)

use your guns

New member
גם אני חפרתי על זה למשפחה וחברות

אשכרה התחלתי לעבוד בפעם הראשונה בחיי [בקייטרינג] ואשכרה אני אקבל משכורת!!!!!משכורת!!!!! עבודה ראשונה שאני אוכל לרשום בקורות חיים :) הרגשה כ"כ כייפית :) שמחה בשבילך מותק

OverSharing

New member
חח עזבי, בוטל.../images/Emo103.gif

הוא רוצה שאני אתחייב לו לשישה ימים בשבוע, עד סוף אוגוסט, כל יום משמרת של שמונה שעות [באותץן שעות.] לא מתאים. [ומינימום]

EVE Lights

New member
הכל מצויין. ../images/Emo13.gif

והיה ממש כיף אתמול. וסופ"ש בפתח, מי צריך יותר? :)

ממ ../images/Emo71.gif

אני הולכת לישון היום אצל כפית ומחר שפיים :) השתזפתי :) שבוע הבא יומולדת :) קראתי הרבה :) צבעו לי תחדר :) דיברתי עם ידיד שלי שלא דיברתי איתו מזמן :) היה כיף אתמול והוכיחו לי הרבה דברים שלא ידעתי...ז"א חברים שלי :) אני הולכת לראות 2 סרטים שאני רוצה סופסוף :) בקיצור מחוייך פה :]

למעלה