אופטימיות!!!

THE ronch

New member
ואי.

לשכב איתו 10 דקות אחרי שמתעוררים, להכנס להתקלח אצלו, לצאת ולגלות נס קפה מושלם מחכה ליד המיטה, לשתות ולעשן סיגריה ללכת לעבודה זוהרת לשבת בגינת שינקין לחזור לעבודה למשמרת ערב לשבת עם אחת המלצריות הכי מדהימות בעולם שיחררו את שתינו ממשמרת להשתכר למוות באיזה בר סנוקר איתה לחזור הביתה ולכתוב כל כך טוב.

THE ronch

New member
אחרי

סמסים מוזרים, ושיחת טלפון הזויה, ועוד קצת סמסים- "לילה טוב מותק. אגב, משהו מאוד חשוב שרציתי לומר לך. את יפיפיה." כנראה שאפשר לישון בשקט אחרי הכל.

greeneye

New member
יאאאאאאאאו

חזרתי מהופעה של הג'ירפות וכבר בא לי עוד אחת! היה נורא קצר!! ומצחיק. והזוי. ואני אעשה לכהנא תריסר ילדים. היה נפלא נפלא נפלא, חוץ מאינקאונטר לא כלכך נעים בין הכף יד שלי לסיגריה של חברה, אבל היי, לפחות יש לי עיגול אדמדם באמצע היד למזכרת מההופעה! באמצע רמי מואשם, שזה ללא ספק השיר שלי ושל סיווקה, כהנא ירד אל הקהל והסתובב במבט מסטולי תוך כדי שהוא שר את השיר, וגם ככה צרחתי רמי, אז הוא בא אלי ושר לי ממרחק סנטימטר מהפרצוף בערך. ו..אני צרחתי עליו את השיר..
אבל זה היה רומנטי ביותר. אני מבטיחה. ואז הוא טיפס על שולחן [וחברה שלי ניצלה הזדמנות למשמש אותו בגב..
] ושר לו. ואז הוא ניפנף את המקרופון מעל הראש מהחוט ואז הוא שם לב שיש לו רק חוט ביד, בלי מיקרופון. המיקרופון עף לו לאנשהו. אז מישהו רץ להביא לו. זה היה מצחיק רצח. והוא סיפר לנו על ערכיו התזונתיים והקלוריים של חרא. היה ענקקקקקקקקק!

Tin Doll

New member
בכל הופעה

הוא יורד לקהל כשהוא שר את רמי... כבר כמה פעמים שהוא נפל עליי, תמיד הייתי שורה ראשונה באמצע

greeneye

New member
זה לא מפתיע אותי,

אבל בכלל לא הייתי שורה ראשונה, סתם עמדתי מאחורה כזה והוא בא ישר אלי, לא לחברות שלי או לאנשים שמסביב, אז זה היה כיף.. בכל אופן, הופעה אדירה.

ארבעה קילוגרמים.

ירדתי פאקינג ארבעה קילוגרמים. אני כללללללל כך גאה בעצמי!

התכוונתי כמובן שאני גם סוגדת לך../images/Emo47.gif

כשאמרתי כנ"ל. לא שאני גם סוגדת לעצמי

Tin Doll

New member
חחח

זה מה זה כיף לאכול לפי תפריט ולאכול מסודר... אבל מה שהכי עוזר לי זה הרשימות של מה אני אוכלת כל יום, עד עכשיו בכלל לא ידעתי מה אני מכניסה לפה עכשיו מהרישומים אני רואה על מה אני צריכה להקפיד יותר

בדיוק!

זו הפעם השנייה שלי אצל דיאטנית [לא הפגישה השנייה, הפעם השנייה, הדיאטנית השנייה בחיי] והראשונה גם אמרה לי לרשום והייתי דיי קטנה וחשבתי שזה בולשיט ומה זה יעזור בכלל אבל בזכות זה ירדתי. זו אחלה שיטה

stink

New member
הוא פשוט בא והביא לי ורד..../images/Emo20.gif

בלי סיבה , ככה סתם , בוקר טוב וורד. איזה מתוקי

למעלה