אופטימיות!!!

N o o s h y

New member
יש לי חופש בעיניים ולק פרחות בציפורניים!

המועד ב' במתמטיקה מתחיל בעוד חצי שעה ואני לא נגשת כי זה חסר טעם. וגםםםםםם הולך להיות חופש בנזונה עד דצמבר! יש מחנ"ק, עם צוות שאוהב אותי ואני אותם, חניכים מתוקים, הנהגה מופלאה ואווירה מצוינת! אחרכך ניצנים לפנים ועבודה טובה שבה לא מנצלים אותי, עם אנשים טובים ומצחיקים בדרךכלל ויש לי בגדים יפים וכסף בחשבון בנק ונסיעה מתוכננת ללונדון- פריז וחופשה בתזונה בסופ"ש הקרוב! ומחר תלאביב. ותכף ארוחת צהריים אצל ממי ופפי ודינה שבאה מקנדה ואחרכך גם ניביק יבוא ותהיה ישבצ מצחיקה ונכתוב ת'מחנ"ק. ומתנגן אלבום יפה במערכת ואני מתגייסת לתפקיד טוב עם עוד שני אנשים טובים שאני מכירה ויש לי רשיון נהיגה והורים טובים ואני עושה את כל מה שאני רוצה ומשיגה את כל מה שאני רוצה ואני גיבורה :] ולמה שלא יהיה לי טוב בעצם?!

D a n i e l o

New member
ממממ יומלדת .

יש לי היום יומולדת, ומשעמם לי \: אאאאבל, מקודם חברות באו וקישטו יל ת'חדר עם מלאמלאמלא בלונים וממתקים וברכות ורק כשקמתי ראיתי הכל .. ואמא ואבא גם כתבו לי ברכה ו400 שקל [ההמשך של המתנה זה נסיעה עם החברות לאילת באוגוסט, הם ממנים את הרוב :) ] אחרי זה ירדנו למטה והן ואמא הכינו לי ארוחת בוקר כזאת עם פנקייקים , לחם מטוגן וירקות וגבינות ובורקסים וקוראסונים וכלמיני [: ואז עלינו שוב לחדר וקראתי ת'ברכות ועשינו צחוקים וזה וזהה ..... כל שניה יש הודעה וסמסים של מזל טוב ויומולדת שמח וכו' מחברים ואחיות שלי חח וזה נחמד המתנות אני מאמינה שיגיעו בשלבים יותר מאוחרים חח (:) בערב ניצא כולן לעיר לשבת איפשהוא ומחר ת"א ! בקיצור, בנתיים סבבה רק שמשהו ביאס ממש ומשעמם לי עכשיו \\\:

המועד ב' הלך אחלה!!!!!!!!!!!111

ועוד כמה שעות אני עולה על ההסעה של המחנההההההההההה!! טרהלהלהלההה איזה כיף

drops of summer

New member
סוףסוףףףף

אני חופשייה לגמרייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] !!!!

היה קללללל :)

נו מה 01
יאיייי גמרתי עם מתמטיקה להשנה!

mishmishonet

New member
יואו אתן לא מבינווווות!

הייתי היום בים עם נועה, וכאילו, זו אני! אני ל-א הולכת לים, אני לבנה כמו החיים. מקסימווום הולכת לטיילת וגם זה בלילה. אני אוהבת להסתכל על הים, הכי קרוב לטייל על החול.ונועה גררה אותי "נהיה בת"א ונציץ על הים" ואכלנו ארוחת בוקר הכי טעימה על איזה בית קפה ממש על החול, ואז הכחול-כחול הזה נראה לי מפתה ממש, ופשוט נכנסנו
ולא היו עלינו בגדי ים ולא כלום, תחתונים וחזייה והיה כל כך כיף, וצחקתי מלא ועשיתי מלא שטויות והיה ענק פשוט. ועשיתי עכשיו כמה טלפונים שדחיתי מלא זמן (ענתי
), וקיבלתי היום מלירי סמס הכי מקסים בעולם (
) וביום חמישי יהיה נפלא, וקבעתי עם נועה ללכת שוב לים בשבוע הבא ואני מרגישה נפלאאא.

coolit

New member
:]

יואו אני מתגעגעת ללירי. ואת משוגעת! אין דבר כיף כמו ים!!! ויש מסביבי תמיד מלא אנשים ש"איכס אני שונא ים אני אוהב בריכה" אבל אם אני מצליחה לגרור אותם פעם לים הם תמיד מודים שזה באמת כיף שאין כדוגמתו חח.. :] אין כמו ים!!

EROTOMANIA

New member
סתם שיעשע אותי

אני: למה את לוחשת? קייטלין: כי כואב לי הגרון בטירוף אני: אה, מרוב שצעקת על ההורים? קייטלין: לא, אני פשוט ממש ממש מסטולה עכשיו

e l u l a

New member
איכס לא../images/Emo128.gif../images/Emo153.gif

זה סתם רע. ואל תקראי את ההודעות של קים אם זה מה שזה גורם לך להרגיש.. נראה לי טוב יותר בלי.

EROTOMANIA

New member
אני חושבת שהרבה יותר טוב עם.

לי אישית הרבה יותר טוב בחיים מאז שלמדתי להנות מזה כמו שצריך.

DIE kvar

New member
איך לשמוע מה שכ"כ חיכית לשמוע עושה לך טוב

גם אם מדובר בשתי מילים פשוטות כמו "מה קורה" וגם אם את יודעת שהכל גם ככה הרוס אחרי כל הנאומים שדפקת וכמה טוב זה להיות שיכורה ביום שבת וכמה טוב זה לקבל מחמאות מהאנשים הכי לא צפויים וכמה טוב זה לקבל בדיוק מה שאת רוצה וכמה שאת רוצה וכמה טוב זה להרפות מאהבה ששככה, וכמה טוב זה לשים אותך בפרופורציה שמגיעה לך. כמה טוב זה להגיע לאמצע החודש כשנשארה לי רק שמירה אחת! ועוד ביום רביעי!
יש לי כיוונים חדשים לחשוב עליהם, וזה נהדר. כמובן ששום דבר לא רציני בדיוק כפי שהייתי רוצה, אבל העיקר שאני מרגישה שאני סוף סוף באמת חופשיה לראות מעבר. אני אחכה שתי שבתות, הן יעברו מהר, וזה בהחלט שווה את ההמתנה. בינתיים אשאר בשגרה שאיכשהו לא משעממת אותי בכלל.

AnGeL DoLlY

New member
תתי ../images/Emo13.gif

הרגע בר אמרה לי שהיא דיברה איתך בטלפון, לגבי הזימון למודיעין או משהו.. חח "רגע, אז מאיפה את מכירה אותן?" "פשוט תמסרי להן ד"ש ממני"

DIE kvar

New member
חח נשמה ../images/Emo13.gif

התירוץ הרגיל הוא הרי "חברים של ההורים" אבל בגלל שאמרתי לה כמה שמות אז לא יכולתי להשתמש בו.. "כן תשמעי ההורים שלי חברים של כל ההורים במושב שלכם חוץ משלך.." לא כ"כ תופס אז פשוט התחמקתי באלגנטיות סיפרת לה בסוף שזה מכאן? חח מה היא תחשוב על יחידת האיתור של חמ"ן עכשיו? חחח

AnGeL DoLlY

New member
האמת..

היא הכירה אותך, אז היא ניחשה לבד
גם היא הייתה בפורום לפני משהו כמו שנתיים שלוש

DIE kvar

New member
חחח אז למה היא לא אמרה לי?

פעם באה שהיא מתקשרת אני צועקת עליה (80% שלא אני אהיה זו שאענה לה אבל לא משנה)

למעלה