אופטימיות

אופטימיות ../images/Emo23.gif

אופטימיות
שוכב על החוף בשפת הים מרגיש שהכל כה מושלם רואה את הגלים מסתכל על החיים ומתמלא געגועים לרגעים הקסומים ושאתה בוחן במבטייך אתה מגלה לצידך את אוהבייך
מחייך אלפי חיוכים רוצה להגיע לעולמות רחוקים ואתה נמצא במציאות מנסה למצוא את המהות מרגיש באוויר את האופטימיות ולא עושה שום טעות מתמלא באהבה לאור ירח מלא מתמלא בתקווה באור שעולה
לקראת שעת צהרים אני מאחלת לכולם צהרים טובים שבת שלום
ושישי שבת מלאי אהבה

איזו אופטימיותתתתת

אמממממ פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש. יוצא מהכלל!!! ובחוץ לעומת זאת גרררר נורא, פשוט זוועה. לא יכולתי להרים את משושיי לטיסה. טיפת רוח אין. וחם ודביק. עפה לי לגיגית שלי לנמנם בה מעט. שבת שלום לכווווווווווולם! רק טוב!!!

בוקר טוב שבלולית וכווללםםםם

האופטימיות שלך שבלולית היא מחלה מדבקת וטוב שכך.

בקר טוב לך שבלולנית.............!

אני אגיד לך האמת, אני לא יודע על איזה ים את מדברת,ואיזה גלים....ואיזה נעליים.... אני חוזר עכשיו משכיבה ממושכת על שפת ים המלח, ושם אין גלים,רק מלח מעצבן על החוף שדוקר אותי בתחת....וגורם לגירודים רבים. גם לא ראיתי מסביבי מישהו שאוהב אותי ומחייך אלי.... את חייבת לגלות לי על איזה ים את מדברת. סליחה שבלולנית,אני חייב לסיים עכשיו, למה שוב נכנסו לי גרגרי חול מלוחים אל מתחת לזיקרוני.....ואני רץ לשטוף במים קרים. קבינימט.....למה זה תמיד קורה לי..... איך זה שלא ראיתי את השלט עליו כתוב שצינור המים בתיקון....!

תודה אופטימית לכולם ../images/Emo23.gif

תודה רבה לכולם על מלוא האופטימיות והאהבה
שמחה לתת לכם עם מלוא הנתינה
וקונן ולכל מי שתהה לגבי הים מדובר בים של רגשות האהבה
המישהי אוהבת זה גם בההרגשה שמוצאים אותה זה הכי נפלא או עם זה מישהו שמרגישים בלב אז הרגש הוא גדול ואוהב לכולכם מאחלת שבוע טוב עם מלא אהבה
אופטימיות צחוק והרגשה נפלאה

למעלה