אופטימיות קוסמית ;-)

• פותח הנושא pf-1
  • פורסם בתאריך

pf-1

New member
אופטימיות קוסמית ;-)

תשמעו חבר`ה, יצא לי בימים האחרונים לקרוא את ההודעות בפורום הזה, ואני רואה פה אנשים אופטימיים ומאושרים, דבר שלא קורה בפורום זוגיות במשבר. אני כרגע על סף גירושין, וממש לא אופטימית כמוכן/ם תגידו, שאלה אולי קצת טיפשית, אבל זה באמת כזה כיף ואושר להיות בסטטוס הזה של גרושים/גרושות? אשמח לקבל תגובות, כי קצת אופטימיות לא תזיק לי כרגע. ביי, פיני

לא

אצלי זה חרא (אני בהליכים כרגע). אבל החכמה היא, לדעתי, לזכור שאין דבר כזה רוע טהור, הטוב והרע הם שני צדדים לאותו מטבע. אין רע בלי טוב ואפשר לראות גם את הטוב, אם רק מתאמצים להסתכל. אני מאמינה, שכולם כאן עברו ועוברים תהליך קשה. אני בטוחה, שכולם חווים רגעים קשים וכולם כמהים לאושר שליו ולאהבה, דברים פשוטים ואוניברסליים. החיים הם לא פיקניק עבור איש. אבל העיקשות ללכת בצד המואר של החיים, היא שעושה את ההבדל. המון הצלחה אוריאנה

lir1

New member
אכן קוסמית

יש כאן אחווה של אנשים שעברו חוויות דומות ואחרי שכל כך רע חייב להיות כל כך טוב וכן מי שכאן הוא אופטימי עם ראייה קדימה ומתמודד ונהנה מהחיים כי אנחנו היפים והאמיצים ואבירי השולחן העגול והסטטוס ?????? לא יודעת אנ י לא חושבת עליו אני חיה אותו לטוב ולרע ;-)

למעלה