אופטימיות לסופש

צילושפ

New member
אופטימיות לסופש

היי בנות,
לאור הבאסה השוררת בפורום עם עזיבת המנהלות, ולקראת הסופש המתקרב, החלטתי לשתף אתכן בסיפור המעודד שקרה לי;)
בן זוגי ואני מנסים להרות כבר שנה וחצי... בתחילת הדרך ידעתי שאני פוליציסטית ושיהיה לי קשה להעריך את הביוץ, אך לזה לא ציפיתי: לאחר חצי שנה של נסיונות הלכתי לרופא הנשים, ונמצא לי בשחלה גידול בקוטר 10 סמ (שלא נמצא בביקורים שגרתיים קודמים אצל רופא הנשים פשוט כי הוא היה רשלן). עברתי ניתוח, ואז סבלתי מזיהום ועברתי ניתוח שני.
לאחל ההחלמה המשכנו לנסות, כולל מס סבבים עם איקקלומין ומעקב זקיקים, ואז הופניתי לצילום רחם, שם קרס עליי עולמי- סקטוסלפינגס (חסימה רחיקנית של החצוצרה). ריבוי הבעיות: פוליציסטית,שחלה שנפגעה מגידול, וסקטוסלפינגס - גרמו לי לאבד תקווה כמעט לגמריי..
פניתי לרופא פוריות במטרה להתחיל מס טיפולים, ואם הם לא ילכו, הולכים לניתוח -ה 3 שאעבור בשנה אחת (הוצאת חצוצרה).
הרופא שלח אותי למספר בדיקות לפני תחילת הטיפולים, ביניהם אולטראסאונד.
מגיעה לאולטראסאונד והרופא רואה... הריון!!!!! טבעי:)
* אתמול נתבשרנו שיש דופק :))
אז יש תקווה;) כשהייתי קוראת או שומעת על כאלה סיפורים תמיד הייתי אומרת שלי זה לא יקרה, כי לי יש בעיות ידועות וקונקרטיות וכל הסיפורי הצלחה היו נראים לי שייכים לבנות שאין להן איזו אבחנה... חוצמזה, לא מצאתי הרבה על סקטוסלפינגס/הידרוסלפינגס כשאובחנתי , אז אשמח שהסיפור שלי יתרום לבנות שיחפשו זאת בעתיד;)
סופש נעים ואופטימי בנות!

haych

New member
וואו, סיפור מטורף! מזל טוב, שיעבור בקלות ובהצלחה

למעלה